Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Bwin bliver sponsor for Atletico Madrid

Bwin bliver sponsor for Atletico Madrid

Spiludbyderen Bwin bliver sponsor for Atletico Madrid det næste halvandet års tid. Det oplyser klubben på sin hjemmeside. Samarbejdsaftalen betyder at spilgiganten fra og med februar 2017 vil være at finde på banderne på Estadio Vicente Calderón, på klubbens hjemmeside og de sociale medier.

Aftalen med Atletico Madrid er langt fra den første af slagsen som Bwin indgår med en af de helt store klubber i Europa. Den østrigske spiludbyder har tidligere været hovedsponsor for ingen ringere end Atleticos ærkerivaler fra Real Madrid. Derudover har selskabet også været betting partner for store klubber som Juventus, AC Milan, Manchester United, Marseille og FC Barcelona.

Bwin har altid været fremme i skoene når det kommer til at være sponsor, brand og samarbejdsaftaler. De nøje udvalgte samarbejdspartnere er altid fra højeste hylde eller på anden vis differentierende. Blandt selskabets mest kendte sponsorater finder vi også MotoGP-løbsserien (motorcykel-verdensmesterskaberne), FIBA-basketball, og Serie B (tidligere Serie Bwin).

Atletico Madrid flytter i sommerpausen ind på sit spritnye stadion med plads til 70.000 tilskuere. Stadionet har fået det lidt særprægede navn Wanda Metropolitano. Wanda er navnet på den nye stadionsponsor, mens Metropolitano er en reference til det tidligere stadion; Estadio Metropolitano. Det bliver spændende at se, om flytningen fra det legendariske og frygtede Vicente Calderón går bedre for madrilenerne end det er gået andre hold, som har skiftet de trygge rammer ud. Pt. ser det f.eks. ikke så godt ud for West Ham efter at Boleyn Ground / Upton Park er skiftet ud med det mægtige olympiske stadion i London.

Mens Diego Simeone & co. kan se frem til økonomisk støtte fra en af verdens største spiludbydere, kan danske spillere glæde sig over at Bwin fra 2016 er tilbage på det danske marked. Selskabet havde ellers været en tur i skammekrogen grundet selskabets aftale med Danske Spil om leverance af poker- og casino-software.

Bwin er kendt for sin superlækre livebetting, og hvis du endnu ikke har prøvet at spille live er dette et fremragende sted at starte.

Bwin tilbyder alle nye kunder en 100% velkomstbonus på 1.000 kr. Bonussen skal gennemspilles seks (6) gange til minimum-odds 1.70 før det er cool cash. Læs alt om spiludbyderens velkomsttilbud til nye kunder her. Hvis du allerede har modtaget en bonus hos Bwin kan du tjekke vores bonusoversigt ud – måske der er et tilbud der passer lige netop dig?

(Artikelfoto: Atletico Madrid)

Besøg bookmakergiganten og få en lækker bonus op til 1.000 kr.