Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Comeon.com – International spiludbyder med fokus på livebetting

Comeon.com – Vi har taget pulsen på spiludbyderen med fokus på livebetting.

Comeon.com - international spiludbyder med svenske rødder

Comeon.com

Comeon.com er et en spiludbyder med svensk baggrund. Selskabet er i Sverige og Norge en særdeles kendt aktør på spilmarkedet, og måske vil selskabet før eller siden også være at finde på det danske marked. Selskabet har i skrivende stund ikke en dansk spillelicens udstedt af Spillemyndigheden under SKAT, så derfor kan vi ikke anbefale danskere at spille der.

Comeon.com benytter sig af sportsbetting-software fra selskabet SBTech. Dermed er der tale om en software, som endnu ikke er på det danske marked. Det burde den dog helt sikkert, da den fremstår særdeles gennemført og teknisk lækker. Vi kan specielt godt lide live-betting-sektionen, der bl.a. byder på det nyskabende FLASH BETS-koncept. FLASH BETS giver muligheden for at spille på næste mål, hjørne, kort, straffe, indkast, frispark eller målspark i løbet af de næste 1 eller 5 minutter. Det bliver ikke meget mere “LIVE” end det.

Spiludbyderen Comeon.com opererer på det internationale marked, og det kan bestemt ses på udvalget af odds. Udvalget er gigantisk og der er noget for enhver smag. På en typisk Superliga-kamp har Comeon.com små 100 forskellige væddemålsvarianter at vælge i mellem, og det er ganske over standard.

Comeon.com tilbyder naturligvis også spil på mobilen. Der er tale om en mobiloptimeret hjemmeside hvor man blot skriver et m. foran selskabets URL – dvs. m.comeon.com.

Comeon.com i billeder

Comeon.com har som nævnt længere oppe på siden endnu ikke en dansk licens udstedt af Spillemyndigheden under SKAT, så vi kan ikke anbefale danske kunder at spille der lige nu. Vi krydser fingre for at det snart ændrer sig. Indtil da kan du vælge at browse rundt på selskabets hjemmeside lige her – eller vælge at spille hos markedets måske bedste spiludbyder Unibet.