Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Få et 50 kr. freebet til Rumænien-Danmark

Få et 50 kr. freebet uden gennemspilskrav til Rumænien-Danmark i VM-kvalen

Få et 50 kr. freebet til Rumænien-Danmark. Der er hverken krav om indskud, kvalificerende spil eller omsætningskrav på en evt. gevinst. Det er landets største spiludbyder, Danske Spil, som står bag ugens bedste tilbud til alle os, der har det svært med at få muldvarpeskindet op. Følg nedenstående nemme trin, og du er snart klar til ekstra spænding til VM-kvalifikationskampen i rumænske Cluj. Få et 50 kr. freebet sådan her:

Få et 50 kr. freebet uden krav om indskud, kvalificerende spil og omsætningskrav

  • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede er kunde, kan du blot hoppe videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto og gå til “Min side”. Vælg “Oddset bonus” og dernæst “Nye tilbud”. Klik på “Benyt tilbud”.
  • Du kan nu benytte dit 50 kr. freebet til Rumænien-Danmark. Du bestemmer selv hvad du spiller på, og om du foretrækker at spille live eller pre-match. Du benytter dit freebet ved at vælge dit freebet som indsats, når du afgiver dit spil. Du må gerne spille en double indeholdende andre kampe – så længe din kupon indeholder et valg for VM-kval-kampen Rumænien-Danmark.
  • Husk at et freebet betyder at du beholder nettogevinsten. Spiller du dit 50 kr. freebet til odds 6.00 og vinder, så får du 250 kr. i cool cash (300 kr. – 250 kr.). Der er ingen yderligere krav om gennemspil – ergo er dette tilbud 100% risikofrit for dig.

Få dit 100% gratis spil her

Det med småt

  • Du er kun berettiget til ét freebet til kampen ml. Rumænien og Danmark.
  • Når du vinder på dit freebet skal du være opmærksom på, at du kun beholder nettogevinsten. Dvs. at det måske giver mest mening at satse lidt ekstra på dit spil. Der er ikke megen sjov i at vinde en flad 10’er.
  • Du kan ikke opdele dit 50 kr. freebet i mindre bidder som f.eks. 2 x 25 kr.

Når du spiller for min. 10 kr. på VM-kvalifikationskampen mellem Rumænien og Danmark, så deltager du også i lodtrækningen om en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse. Bemærk at dit 50 kr. freebet ikke tæller med i denne konkurrence. Du skal derfor spille for 10 kr. ekstra, hvis du også vil deltage i konkurrencen om en oplevelse for livet.

VM-kvalifikationsbraget i Cluj mellem Rumænien og Danmark fløjtes i gang søndag d. 26. marts kl. 20.45. Du kan se kampen direkte på Discovery-kanalen Kanal 5 eller høre med på Liga på P3 i radioen.

Husk at landets største spiludbyder også tilbyder en velkomstbonus med særdeles fordelagtige gennemspilskrav. Du skal blot gennemspille din bonus seks (6) gange til min. odds 1.50.

Få gratis penge af Danske Spil: 50 kr. uden krav om indskud