Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Formel1 Manager begynder nu

Spil Formel1 Manager hos Danske Spil

Den nye Formel1-sæson begynder i weekenden, og der er lagt op til et brag af en start i Australiens Grand Prix i Melbourne. Med danske Kevin Magnussen indtræden i Formel1 er der opstået en enorm fokus på motorsportens kongeklasse i de danske medier og hjemme foran skærmen. De forskellige bookmakere er naturligvis også på banen med et hav af spil på Formel1-cirkusset, og det traditionsrige Formel1 Manager-spil er selvfølgelig også på pletten med ekstra underholdning.

Som sædvanlig er Danske Spil på banen med et lækkert manager-spil til alle de danske Formel1- aficionados. Der er deadline for tilmelding til Formel1 Manager-spillet lørdag morgen kl. 07.00, så der er ingen tid at spilde. Få sat drømmeholdet nu, og opnå håneretten blandt familie og venner. Vinder Vettel igen-igen eller kan Kevin og MacLaren true det ellers så suveræne Red Bull-team? Der er masser af uafklarede spørgsmål.

Det er gratis at deltage, og i skrivende stund er der over 10.000 deltagende hold med. Præmierne inkluderer bl.a. rejsegavekort på 20.000 kr., et ur, abonnementer på Bil Magasinet og gavekort til Formula Shop.

Spil med i Danske Spil Formel1 Manager.

Læs vores anmeldelse af Oddset.

Opret en konto hos Danske Spil.

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 50% bonus op til 1000 kr.