Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Se Wimbledon gratis med Unibet

Se Sharapova og alle de andre på gratis live streaming med Unibet

Wimbledon-turneringen er i fuld sving, og både hos herrerne og damerne spilles der superlækkert tennis. Caroline Wozniacki er i skrivende stund stadig med i damernes turnering, så der er også med danske briller lagt op til en masse interessante tenniskampe i London. Hos Unibet kan du se alle Wimbledon-kampene ganske gratis.

Champagne, jordbær og masser af lækker toptennis. Det er hovedingredienserne for den traditionsrige tennisturnering Wimbledon. Wimbledon ruller hvert år over skærmen, men i år er det blevet vanskeligere for mange danskere at følge med i turneringen fra første parket. TV-rettighederne tilhører nemlig Viasat, og de har valgt at placere transmissionen på TV3 Sport 1, som mange danske tv-seere ikke kan modtage. Derfor er det meget heldigt, at du kan se alle Wimbledon-kampene, hvis du er kunde hos Unibet. Det er ganske gratis – og du kan se kampene på både computer, mobil og tablet. Se hvordan du får gratis Wimbledon streaming.

Sådan kan du se Wimbledon ganske gratis

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde, så spring blot til næste punkt.
  • Sørg for at have penge på din Unibet-konto. Du skal minimum indsætte 80 kr.
  • Gå til live-betting-sektionen og vælg lige præcis den Wimbledon-kamp du har lyst til at se.

Voila! Det er jo ganske nemt. Så gælder det blot om, at krydse fingre for at der ikke kommer alt for mange regnvejrsafbrydelser. Gratis Wimbledon streaming er blot et af de mange gode tilbud som Unibet pt. er leveringsdygtige i. Du kan også få en måneds gratis TV2 PLAY. Læs mere om dette tilbud her. Unibet tilbyder også et hav af gode tilbud i forbindelse med VM i fodbold, og du kan bl.a. også få et risikofrit spil på 100 kr. på en mobil enhed (smartphone eller tablet). Læs mere her.

Se Wimbledon gratis her

Læs vores anmeldelse af Unibet

Opret konto og få velkomstbonus og gratis TV2 PLAY i en måned

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus