Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Hvem rykker ud af Premier League?

Hvem rykker ud af Premier League?

Med tre runder igen i Premier League er der lagt op til en række vitale kampe i begge ender af tabellen. Mens de flestes øjne hviler på opgøret på Anfield mellem de to mesterskabskandidater, Liverpool og Chelsea, udspilles et kæmpedrama i bunden af rækken. Hele fem klubber er i akut nedrykningsfare, og det drejer sig om West Bromwich, Norwich, Cardiff, Fulham og Sunderland. Sunderland og Cardiff mødes søndag kl. 13.00 til et nedrykningsbrag af dimensioner. En taber af denne kamp vil formentlig være at finde i Championship-rækken til næste sæson.

Bookmakerne har Ole Gunnar Solskjærs Cardiff City som storfavoritter til at trække det korteste strå. Blot odds 1.15 giver de som nedrykker fra den bedste engelske række. Norwich følger trop med odds 1.20 og det skyldes ikke mindst, at deres kommende modstandere hedder Manchester United, Chelsea og Arsenal. Selv om Sunderland faktisk ligger sidst i rækken før weekendens kampe, så vurderer bookmakerne altså, at Gus Poyets tropper har en større chance for at undgå nedrykning.

Unibet varmer op til det spændende nedrykningsdrama, og eksperterne Bruun, Marxen og Sigdal giver deres besyv til hvordan de tror det går.

Odds på Premier League-nedrykkerne – pr. fredag d. 25. april kl. 14.00:

Odds på Premier League-nedrykning fra Unibet

Følg Morten Bruun på Twitter

Følg Per Marxen på Twitter

Følg Anders Sigdal på Twitter

Læs vores anmeldelse af Unibet her

Opret konto hos Unibet her

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus