Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Hvem vinder X Factor?

Spil på X Factor hos Danske Spil

X Factor kører på alle tangenter om man så må sig, og fredag står den på live show. Bookmakerne er ude med odds på de ni tilbageværende artister, og hvorfor ikke tjene en lille skilling, når man alligevel ser showet med familien?

Danske Spils favorit til at ryge ud fredag er “mandebandet” Manband. Oddset på at de tre granvoksne mænd må forlade showet er blot 2.20. Faktisk er det Thomas Blachmans grupper, som dominerer favoritfeltet – desværre er det favoritfeltet til at ryge ud. Også grupperne Anthony Jasmin og Likety-split kommer i farezonen, hvis man skal tro på odds-sætterne hos Danske Spil. Storfavorit til at vinde årets X Factor-konkurrence er Mathias, og skulle han sensationelt ryge ud på fredag kan man hente imponerende odds 25.

Danske Spil har de seneste par år leveret X Factor-odds via under-brandet Blitz. På Blitz kan man på en nem og overskuelig måde sætte sine spil uden at have forstand på at spille væddemål. Nedenstående odds er taget fra Blitz-hjemmesiden onsdag d. 12. februar kl. 16.00.

Danske Spil tilbyder naturligvis også live-betting under udsendelsen, så det gælder om at have desktoppen eller mobilen klar.

Man kan spille på X Factor hos følgende spiludbydere: Bet365, Betsafe, Nordicbet, Unibet og Tipico.

Spil på X Factor med Blitz fra Danske Spil

Læs vores anmeldelse af Oddset.

Opret en konto hos Danske Spil.

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 50% bonus op til 1000 kr.