Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Få 100 kr. gratis uden indskud af NordicBet

Få bonus uden indskud af Nordicbet

NordicBet er en særdeles populær spiludbyder på det danske marked. Vi kender primært selskabet som mangeårig leverandør af odds på de lavere rækker – og selskabet har tilmed også været sponsor for både Superligaen og den andenbedste række i dansk fodbold.

VIGTIGT: Tilbuddet om 100 kr. gratis uden indskud er ikke længere aktivt. Du kan IKKE længere få 100 kr. gratis uden indskud hos NordicBet.

NordicBet er en af de velkendte udbydere på det danske marked, og hos den tidligere Superliga-sponsor finder man et hav af spændende odds på dansk topfodbold. NordicBet er også en af de bookmakere med det største udvalg af bonusser og kampagner, og netop bonusser er hvad vi her vil fortælle mere om. Selv om du ikke længere kan få en bonus uden indskud er spiludbyderen naturligvis stadig klar med et lækkert tilbud til nye kunder.

NordicBet har i forbindelse med sin nye lækre app til mobilen introduceret en stor 2.000 kr. velkomstbonus. Det specielle ved denne bonus er at den skal spilles fri via mobilen – vi tager hatten af for et nyt tiltag fra den skandinaviske spiludbyder. Bonussen skal spilles igennem seks (6) gange til minimum odds 1.50. Læs mere om den her.

Tjek også alle vores andre bonus-tilbud ud i vores opdaterede bonusoversigt.

Læs vores anmeldelse af NordicBet.

Opret konto hos NordicBet og få kæmpe velkomstbonus.

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.