Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Pengene tilbage hvis Federer vinder Wimbledon

Pengene tilbage hvis Federer vinder Wimbledon

Årets tredje Grand Slam-turnering er lige på trapperne, og spiludbyderne byder sig allerede til med en række tilbud til tennisturneringen over dem alle. Unibet er klar med et rigtigt godt tilbud til alle dem der skal spille på vinderen af herresingle. Få pengene tilbage – op til 400 kr. – hvis Roger Federer vinder turneringen. Der er INGEN gennemspilskrav på den refunderede indsats, så der er tale om et ganske flot tilbud.

 

Sådan får du pengene retur hvis Federer vinder Wimbledon

  • Opret en konto hos spiludbyderen Unibet. Hvis du allerede har en konto, så kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Spil på vinderen af herresingle-turneringen i Wimbledon. Du kan få op til 400 kr. refunderet, så hvis du vil udnytte det fulde tilbud, skal du altså sætte 400 kr. på en af de mange andre herrespillere i Wimbledon. Du bestemmer selv spiller og odds.
  • Skulle det lykkes Roger Federer at vinde Wimbledon for ottende gang og du dermed taber dit væddemål, så får du din indsats refunderet – op til 400 kr. Der er ingen gennemspilskrav tilknyttet dette tilbud. De refunderede midler er cool cash og kan hæves med det samme.

Få cashback på Federer her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun for væddemål sat på herresingle-turneringen i Wimbledon før turneringsstart. Turrneringen er programsat til officielt at begynde mandag d. 29. juni.
  • Kun spil med maksimal indsats på 400 kr. er gyldig for refundering. Spil med en højere indsats end 400 kr. bliver ikke refunderet.
  • Tilbuddet er gyldig for både single og multi væddemål. Ved multi-spil, vil det tabende spil blive annulleret (og blive markeret til odds 1.0). Multispillet vil dog stadig være aktivt.

Wimbledon 2015 odds

Spil på Wimbledon 2015 og få pengene retur hvis Federer vinder

Novak Djokovic er den helt store favorit, når den traditionsfyldte turnering i London sættes i gang i slutningen af juni. Ganske vist tabte serberen ganske overraskende French Open-finalen til schweizeren Wawrinka, men “Nole” er stadig den af de fire store, som har virket mest overbevisende i denne sæson. Andy Murray opnåede en semifinale i Paris, og på hjemlig grund – og favoritunderlaget græs – er han altid en af de største favoritter. Vinderen fra 2013 har i hvert fald vist, at han har det der skal til for at nå til tops.

To af de største tvivlsspørgsmål står der om de tidligere så uovervindelige legender Federer og Nadal. Federer er med syv turneringssejre i Wimbledon den mest vindende i gennem tiderne på det hurtige græs. Spørgsmålet er dog igen-igen, om tiden er ved at løbe fra den schweiziske legende, der ikke har vundet en Grand Slam-turnering siden netop Wimbledon i 2012. Federer spiller stadig noget fantastisk tennis, men nogle gange virker han lidt mæt og ukoncentreret. Der er dog ingen tvivl om hans indstilling, når det kommer til Wimbledon. Turneringen er hans favoritturnering på touren, og måske vi får en sidste triumf at se til Kongen af Centre Court

Rafael Nadal var for blot et par uger siden dømt i krise af de fleste eksperter, men sidste uges flotte indsats i græsturneringen i Stuttgart må have ændret en smule på dette. Nadal gik hele vejen og spillede til tider noget ganske overdådigt tennis. Rafa er på vej tilbage efter en langvarig skade, og det store spørgsmål er, om han allerede er klar til at gå efter den helt store titel. Spanieren har vundet Wimbledon-turneringen to gange før, og i år er kravet altså, at han løfter spillet fra tidligere på sæsonen.

Bookmakerne har som altid størst fidus til “The Big Four”, men også French Open-vinderen Wawrinka, servekongen Raonic og den spændende unge japaner Nishikori er der fidus til. Som altid på græsset i Wimbledon ligger favoritværdigheden til spillerne med en god serv, og derfor ser man også Tsonga og Kyrgios med i favoritfeltet.

Spiludbyderen Unibet er klar til årets største tennisturnering og byder bl.a. på gratis live streaming af alle kampene, point-by-point-betting og højeste live- og pre-match odds.

(Billede: Nick Webb / Flickr)

Opret konto hos Unibet og spil på masser af væddemål i Wimbledon