Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Scandic Bookmakers med endnu bedre bonus

scandic bookmakers bonus

Scandic Bookmakers har ændret velkomsbonussen, så den nu lyder “100% – op til 750 kr.“.

Tidligere var beløbet kun 500 kr., men de gæve Scandic-gutter har nok vurderet, at det lige kræver en anelse bedre bonus for at kunne lokke endnu flere danske kunder til.

Sådan får du dine 750 kr. bonus hos Scandic Bookmakers:

  • Opret en konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du allerede er tilmeldt kan du kun få en bonus, hvis du har din første indbetaling til gode.
  • Foretag et indskud. For at få den største mulige bonus skal du indbetale 750 kr.
  • Indskuddet skal gennemspilles til minimum odds 1.70. Hvis du spiller flere kampe skal hver kamp/event være til minimum odds 1.70.
  • Bonussen vil blive krediteret 48 timer efter kvalifikationskravene er gennemført. Dette sker automatisk.
  • Bonussen skal spilles igennem fem gange til minimum odds 1.70.

Scandic Bookmakers er en af de velkendte udbydere på det danske spillemarked. For nogle år siden blev selskabet opkøbt af den britiske spilgigant Sportingbet, og det har naturligvis betydet en del ændringer. Scandic er desværre ikke så udpræget dansk som det tidligere har været, men til gengæld kan man nu drage nytte af en lang række nye fordele. Vi kan anbefale spiludbuddet som er gigantisk, og kan konkurrere med alle de andre bookmakere. Live betting er nu også en integreret del af det store udbud, og teknisk er Scandic lysår fra “de gode gamle dage”. På det seneste er det også blevet muligt at tilgå Scandic via sin mobil og tablet, og det trækker naturligvis også op.

Har du ikke allerede nu en konto hos Scandic, kan du åbne en her.

Læs vores anmeldelse af Scandic Bookmakers.

Besøg Scandic Bookmakers og få en lækker 750 kr. velkomstbonus