Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Se alle de gode Super Bowl-tilbud

Se alle spiludbydernes gode Super Bowl-tilbud

Søndag nat går det løs i San Francisco, og spiludbyderne er naturligvis klar med et hav af Super Bowl-tilbud. Vi har taget pulsen på spiludbyderne, og giver dig her et nemt overblik over de allerbedste tilbud og kampagner.

 

Unibet

Få risikofrit livebet på 100 kr. på Super Bowl

Spiludbyderen Unibet står bag weekendens bedste og nemmeste Super Bowl-tilbud. Spil 100 kr. livebet på Super Bowl. Hvis du vinder beholder du gevinsten – hvis du taber får du refunderet indsatsen uden yderligere gennemspil.

Få risikofrit livebet på Super Bowl her

 

NordicBet

Vind kæmpestore præmier i Super Bowl-konkurrence

NordicBet er klar med en konkurrence, der er nem og svær på samme tid. Nem fordi den er særdeles nem at deltage i – svær fordi det gælder om at gætte nogle svære udfald af søndagens Super Bowl-finale. Placér et væddemål på mindst 100 kr. på Super Bowl (minimum-odds 1.30) og deltag i konkurrencen. Der er præmier for mere end 50.000 kr. i alt, og førstepræmien er 30.000 kr. i kolde kontanter. Måske det ikke er så svært alligevel?

Læs mere om konkurrencen herDeltag i konkurrencen her

 

Unibet

Ram de høje odds og vind kolde kontanter

Unibet præmierer de ti spillere, som rammer de højeste odds på Super Bowl. Således har spiludbyderen smidt 10.000 kr. i præmiepuljen til de ti spillere, som rammer de højeste odds. Du skal blot spille på Super Bowl 50 inden midnat – med minimum 10 kr. som indsats. Du vinder en præmie, hvis du rammer et af de ti højeste odds.

Ram høje odds og vind ekstra-præmier

 

Unibet

Se optaktsvideo og vind 500 kr. i bonuspenge

Deltag i lodtrækningen om 10 x 500 kr. i bonuspenge hos Unibet. Se optaktsvideo med spiludbyderens NFL-ekspert Jesper Elming og svar på to nemme spørgsmål. Det tager blot fem minutter at deltage – og det er ganske gratis!

Se optaktsvideo til Super Bowl 50 her

 

888sport

Få odds 4.00 på Carolina Panthers og 8.00 på Denver Broncos

888sport er klar med et rigtigt lækkert velkomsttilbud til alle nye kunder. Få odds 4.00 på Carolina Panthers (regulært odds er blot 1.40) og odds 8.00 på Denver Broncos (regulært odds er 3.15). Du må sætte mellem 10 kr. og 100 kr. på det hold du tror vinder Super Bowl 50. Der er ingen gennemspilskrav på dine gevinster, så hvis du f.eks. spiller 100 kr. på Denver-sejr og Peyton & co. vinder, så kan du hæve 800 kr. med det samme. Ud over dette tilbud, kan du også tage imod spiludbyderens regulære velkomstbonus på 1.000 kr. Alt i alt er der gode muligheder for at få en fremragende start hos 888sport.

Få markedets højeste odds på Super Bowl

 

Betfair Sportsbook

Få fordoblet dine gevinster på udvalgte markeder

Betfair Sportsbook fordobler dine gevinster på tre udvalgte markeder. Spil på “scorer touchdown”, “scorer første touchdown” og “scorer sidste touchdown”-markederne på Superbowl 50, og hvis dit spillervalg scorer to touchdowns fordobles dine gevinster. Du kan maksimalt sætte 250 kr. på det kvalificerende spil og gevinster udbetales som freebets. Læg venligst mærke til, at det er spiludbyderens Sportsbook og ikke Spillebørs, som er på banen med dette Super Bowl-tilbud.

Få fordoblet dine gevinster her

 

Betfair Sportsbook

Få odds 4.00 på Carolina Panthers og odds 7.00 på Denver Broncos

Helt nye kunder hos Betfair Sportsbook kan få odds boost på de to Super Bowl-hold. Du får massive odds 4.00 på favoritten Carolina, mens en sejr til Denver kan give dig odds 7.00. Hvis du taber får du din indsats retur som freebet. Ud over dette tilbud er du også berettiget til 1.000 kr. i freebets – læs mere om det hos spiludbyderen. Dette tilbud kan naturligvis kombineres med ovenstående tilbud.

Få kæmpe odds på Super Bowl 50

(Artikelfoto: Keith Allison / Flickr)

Besøg Betfair Sportsbook og få markedets bedste 1.000 kr. freebet