Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Se Serie A-fodbold ganske gratis på nettet

Se gratis streaming af Serie A hos spiludbyderne

Den nye sæson i den italienske Serie A fløjtes i gang i denne weekend, men der hersker stadig tvivl om hvor vidt danske calcio-fans kan følge kampene fra støvlelandet på tv. Endnu er det ikke meldt ud hvilken kanal/kanaler, der har sikret sig rettighederne til at vise fodbold fra Italien, og det har vakt stor frustration blandt fans af italiensk fodbold på de sociale medier.

De seneste par sæsoner har det været Canal 8 Sport, der har haft rettighederne i Danmark, men Discovery Networks køb af Canal 8 Sport og Canal 9 har ændret på dette. Canal 8 og Eurosport 2 er nu blevet til Eurosport Danmark, og dermed er der lagt op til en række ændringer i sendefladen. Der hersker også usikkerhed omkring rettighederne til den spanske La Liga, så de danske fodboldfans kan se frem til en neglebidende tid.

Der er blot et par dage til den nye sæson skydes i gang i Italien med opgøret mellem sidste sæsons store overraskelse Verona og titelaspiranterne fra Roma. Der er naturligvis fuldt program i Serie A i weekendens premiererunde, som bl.a. byder på Fiorentina-AC Milan og Juventus-Udinese.

Der er dog hjælp at hente blandt spiludbyderne, som har et gigantisk stort udvalg af gratis fodbold-live streaming. Således kan Serie A i sæsonen 2015/2016 også ses hos bl.a. Unibet og Bet365. Begge spiludbydere er blandt de tre største på det danske marked (sammen med Danske Spil), og udvalget af gratis live streaming er helt sikkert med til at øge populariteten.

Sådan kan du se Serie A gratis hos Unibet

Opret en konto hos Unibet. Indsæt minimum 80 kr. på din spilkonto, og du kan streame løs af et gigantisk udvalg af sport. Ud over Serie A har Unibet også rettighederne til at streame La Liga, Bundesligaen, den franske Ligue 1, Æresdivisionen i Holland og den svenske Allsvenskan.

Opret konto hos Unibet

Sådan kan du se Serie A gratis hos NordicBet

Opret en konto hos Bet365. Indsæt minimum 50 kr. på din spilkonto, og du har nu adgang til et hav af gratis live streaming. Den skandinaviske spiludbyder streamer bl.a. følgende sportsgrene/ligaer; NBA basket fra USA, MLB baseball fra USA, Bundesligaen, 2. Bundesliga og naturligvis Serie A.

Opret konto hos NordicBet

Hvis du er til streaming på nettet kan du med fordel læse mere om emnet i vores lille artikel om gratis live streaming og NBA-streaming. Der er mindst en håndfuld gode grunde til at det er værd at tilmelde sig de to populære spiludbydere. Spiludbydernes live streaming betyder bl.a. at du kan se kampene på mobil, computer og tablet.

(Billede: Nazionale Calcio / flickr)

Se gratis live streaming af Serie A, Bundesligaen og spansk La Liga