Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Se alle tilbud på Mayweather-McGregor

Se alle tilbud fra spiludbyderne på Mayweather-McGregor her

Boksebraget Mayweather-McGregor er på alles læber i disse dage. Spiludbyderne står naturligvis i kø med et hav af tilbud og obskure odds på kampen i Las Vegas. Vi har samlet en håndfuld af de bedste tilbud til årets største boksekamp. Du kan se frem til forhøjede odds og livestreaming til halv pris.

Mayweather-McGregor odds boost fra Betfair Sportsbook

Forhøjede odds på Mayweather-McGregor (tilbud til alle nye kunder)

Få boostede odds på Mayweather-McGregor hos Betfair Sportsbook

Billede: Betfair Sportsbook

Spiludbyderen Betfair Sportsbook er klar med forhøjede odds på Mayweather-McGregor. Du får odds 4.00 på Floyd Mayweather (normalt odds: 1.25) og odds 15.00 på Connor McGregor (normalt odds 4.50). Sådan får du fat i de boostede odds:

  • Opret en konto i dag med promokoden ZSAJ34 og spil på en sejr til enten Floyd Mayweather eller Connor McGregor til det forhøjede Betfair Sportsbook-odds (maks. 100 kr. vil kvalificere sig til kampagnen).
  • Vinder du dit væddemål på Mayweather-McGregor, udbetales din “normale” gevinst kontant til din spilkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto.
  • Bonus skal blot gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Betfair Sportsbook (ikke spillebørsen) og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.
  • Tilbuddet gælder kun for nye kunder hos Betfair. Læs alle detaljerne på kampagnesiden.

Få forhøjede odds på de to kamphaner her

Mayweather-McGregor odds boost fra Betfair Sportsbook

Få odds 5.00 på Connor McGregor (tilbud til alle kunder!)

Betfair Sportsbook er naturligvis også klar med et tilbud til eksisterende kunder. Du kan lige nu få odds 5.00 på den iltre irer. Det regulære odds er 4.50, så du får lige 10% oven i hatten. Du må maksimalt satse 400 kr. men lidt har også ret. Det odds kan Betfair Spillebørs matche i skrivende stund, så tjek lige det odds ud først.

Få forhøjede odds på Connor McGregor her

Mayweather-McGregor odds boost på McGregor hos Betsafe

Få odds 50.00 på Connor McGregor (tilbud til nye kunder)

Få odds 50.00 på Connor McGregor i boksekampen imod Floyd Mayweather

Billede: Betsafe

Spiludbyderen Betsafe er klar med et gigantisk odds på deres nye ambassadør; Connor McGregor. Den skandinaviske bookie tilbyder gigantiske odds 50.00 på Connor McGregor. Hvad er downsiden? Du må maksimalt spille 10 kr. til dette gigantiske odds, men det er trods alt også en potentiel gevinst på 500 kr. Der er ingen gennemspilskrav på dette tilbud, så det gør jo tilbuddet ganske attraktivt. Husk blot på, at du ikke må foretage et indskud med Neteller og Skrill. Og nå ja, så skal Connor McGregor jo også lige besejre Floyd Money Mayweather før der er værdi.

Få odds 50.00 på Connor McGregor her

Mayweather-McGregor livestreaming til halv pris hos Unibet/Viaplay

Se boksebraget Mayweather-McGregor til halv pris

Se Mayweather-Mcgregor til halv pris hos Viaplay

Billede: Viaplay

Spiludbyderen Unibet og streamingtjenesten Viaplay er klar med et tilbud, som giver dig adgang til Pay Per View til halv pris. Normalprisen er 499 kr. for at streame boksebraget fra Las Vegas. Opretter du i stedet en konto hos Unibet og sætter et kvalificerende spil på 250 kr. på kampen hos selvsamme spiludbyder får du en voucher til kampen. Dermed får du adgang til kampen samtidig med at du får et væddemål på kampen – what’s not to like? Læs mere om dette tilbud her.

Se Floyd Mayweather-Connor McGregor til halv pris her

Mayweather-McGregor – 100 kr. freebet hos Unibet

Få et 100 kr. freebet som cashback

Unibet er også klar med et tilbud om en lille gardering på kampen. Spil 100 kr. på udvalgte markeder på kampen (Alle omgange-odds, dvs. antal omgange, alternativ omgange, vindende gruppe af omgange, alternativ vindende gruppe af omgange) og få din indsats retur som en bonus hvis spillet glipper. Du får dit freebet dagen efter – dvs. mandag d. 28. august senest kl. 20.00. Husk tilmelding til kampagnen på kampagnesiden.

Få et 100 kr. freebet – tilmelding her

Mayweather-McGregor odds fra Unibet

Mayweather-McGregor odds

Se Mayweather-McGregor odds hos Unibet her

Bookmakerne har naturligvis Floyd Money Mayweather som pænt stor favorit i det der kaldes årets største boksebrag. Den ubesejrede legende er 49-0 i karrieren, mens Connor McGregor aldrig før har bokset en professionel boksekamp. Til gengæld har han i UFC vist at han har en proper næve, og han skal nok gå efter en knockout for at have en reel chance. Mayweather er en af de bedste defensive boksere igennem tiderne, så på papiret ser det svært ud for irske McGregor. Vi satser på at Floyd besejrer den kæphøje irer og tager imod odds 1.22 med kyshånd.

Husk også at tjekke vores normale bonusoversigt ud, hvis du er til bonusser og tilbud af enhver karakter.

Mayweather-McGregor bokses natten til søndag d. 27. august kl. 05.00. Det helt eksakte tidspunkt skal dog som altid tages med et gran salt. Let’s get ready to rumble!

Lige nu: Besøg Unibet og få en 100% velkomstbonus op til 1.500 kr.