Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Spil gratis med og vind 1 million kroner hos Unibet

Vind 1 million kroner i Unibets store Bettime konkurrence

Spil gratis med i denne store Bettime-kampagne og vind 1 million kroner og meget mere. Spiludbyderen Unibet er på banen med en gratis konkurrence, hvor du kan vinde 1 million kroner hver eneste uge. Det er ganske gratis at deltage, og der er garanterede præmier, så selv om du ikke løber afsted med førstepræmien er der gode muligheder for at hente en præmie. Læs nedenstående guide, og du har lynhurtigt sikret dig muligheden for at vinde 1 million kroner ganske gratis og skattefrit.

Vind 1 million kroner i den store Bettime-kampagne

  • Opret en konto hos spiludbyderen Unibet. Hvis du allerede har en konto hos Brian Laudrups foretrukne spiludbyder, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for Bettime-kampagnen. Du finder kampagnesiden lige her.
  • På kampagnesiden skal du gætte minuttallet for første scoring i tre af ugens Superliga-kampe. Du afgiver dine tre bud via en smart urskive (se nedenstående grafik), hvor du kan afgive dine tre bud. Dine bud ligger ikke fast før to minutter før kickoff på første kamp, så skulle du efterfølgende ombestemme dig er det altså muligt lige indtil lige føre kick-off.

Deltag i den gratis konkurrence her

Det med småt

  • Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du behøver blot en konto hos spiludbyderen.
  • Bettime-konkurrencen løber fra 27. marts 2017 til 29. maj 2017. Det vil sige, at du har i alt ti runder til at gå efter den helt store milliongevinst. Det er naturligvis også muligt at gå efter de mindre (og måske mere realistiske) side- og turneringspræmier.
  • De endelige resultater afgøres med Superliga.dk som kilde.
  • En scoring i tillægstiden defineres således: En scoring 2 minutter inde i overtiden af 1. halvleg, er tiden 45 + 2 min. (= 47 min.).
  • Se spiludbyderens hjemmeside for de detaljerede regler og vilkår. Det er slet ikke så kompliceret endda.

Sådan afgiver du dine gæt

Sådan afgiver du dine bud i den store Bettime konkurrence om 1 million kroner

Som du kan se på ovenstående grafik, skal du blot dreje urskiven til det valgte tidspunkt. Det skal du gøre for rundens tre udvalgte kampe fra Alka Superligaen. Når du har gjort det, deltager du i konkurrencen om nedenstående præmier. Konceptet er meget enkelt: Vind 1 million kroner ved at være fantastisk til minuttal og/eller drønheldig.

Bettime – det kan du vinde

Vind 1 million kroner og meget mere i Bettime hos Unibet

Hvis du vil vide mere om en af landets største spiludbydere, kan du tjekke op på Unibet i vores anmeldelse. Spiludbyderen er klar med en velkomstbonus, som flere mener er markedets bedste, og du kan desuden drage nytte af et risikofrit første spil på mobilen.

Få et risikofrit spil på 100 kr. første gang du spiller via din mobil