Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Spil på mobilen med Scandic Bookmakers

scandicbookmakers

Scandic Bookmakers tilbyder nu spil på mobilen. Indtil nu har man ikke kunne spille via sin smartphone og tablet, men det er der nu lavet om på. Vi har testet løsningen, og giver vores mening om produktet.

Før man kan spille via mobilen hos Scandic Bookmakers, skal man lige gennemgå nogle enkle trin. Dette skyldes naturligvis sikkerhedsforanstaltninger, eftersom man ikke behøver logge ind med Nem-ID på mobilen.

Sådan får man adgang til mobil-spil hos Scandic Bookmakers:

  1. Log ind mindst to gange på Scandic Bookmakers hjemmeside med Nem-ID.
  2. Vælg “min konto”, dernæst “sikkerhed” og “min sikkerhed”.
  3. Klik på “Ændre mobil adgangskode”.
  4. Vælg ny kode og bekræft denne.

Man kan derefter tilgå Scandic Bookmakers via sin mobil. Man logger simpelthen blot ind med sit CPR-nummer og sin nye mobil adgangskode. So far so good.

At komme i gang med at spille er ikke så svært. Mere svært er det at vænne sig til, at Scandic Bookmakers ikke har formået at lave en løsning, der er optimeret til mobilen. Den mobile hjemmeside er magen til desktop-version – dog uden flash. Hjemmesiden og indholdet tilpasser sig ikke automatisk ens mobile browser, og det betyder desværre, at man skal zoome ind og ud hele tiden. Specielt på en “lille” iPhone kan det virke en anelse møjsommeligt, at bruge tiden på at navigere rundt i stedet for at finde de bedste spil. På en tablet er det ikke så slemt, og hvis man alligevel bare skal have sat et hurtigt spil er besværet til at overse.

Nåh, men det skal ikke være brok alt sammen. Man har trods alt nu muligheden for at spille hos Scandic Bookmakers via smartphone og tablet. Når man spiller kan man med fordel vende sin device om, så skærmen vender horisontalt. Det gør at man bedre kan navigere rundt, og man slipper for op til flere zoom ind / zoom ud gentagelser.

Alt i alt er vi ikke imponeret over, at Scandic Bookmakers som den eneste udbyder ikke har en løsning optimeret til mobilen. Scandic Bookmakers har oplyst, at man arbejder på en decideret app, og den forventes lanceret i første halvdel af 2014.

Læs vores anmeldelse af Scandic Bookmakers lige her.

Tilmeld dig Scandic Bookmakers lige her.

Besøg Scandic Bookmakers og få en lækker 750 kr. velkomstbonus