Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

TonyBet med ny velkomstbonus

TonyBet velkomstbonus - få 100% bonus op til 500 kr.

TonyBet er klar med en splinterny velkomstbonus til alle nye brugere. Få en 100% velkomstbonus – op til 500 kr.

TonyBet er på kort tid blevet en særdeles populær spiludbyder blandt danske spillere, og den baltiske spiludbyder med pokerspilleren Tony G i spidsen er nu klar med efterårets velkomstbonustilbud. Der er 500 kr. ekstra i hatten til alle nye kunder, og har man tænkt sig at stifte bekendtskab med klassens frække dreng, så er der altså nu endnu mere lir at hente. Bonussens gennemspilskrav er lige til den strenge side, men velkomstbonusser er som bekendt ikke altid lige nemme at spille fri.

TonyBet byder ud over den kække kommunikation også på en særdeles lækker hjemmeside og mobil-app. I vores anmeldelse af TonyBet får spiludbyderen masser af roser med på vejen – bl.a. for en lækker mobil-app til både Apple- og Android-platformene. De skyhøje odds er helt klart bedste argument for at tjekke denne relativt nye spiludbyder ud. En tilbagebetalingsprocent på op til 95-96% på forskellige markeder er ganske enkelt fænomenalt.

Sådan får du en TonyBet velkomstbonus – 100% op til 500 kr

  • Opret en konto hos TonyBet. Benyt dette link.
  • Indbetal penge til din spilkonto. Minimumindskuddet er blot på 100 kr.
  • Benyt bonuskoden DK500 i bonusfeltet (‘Min konto’ sektion, ‘Bonus’) efter at du har lavet dit først indskud. Derefter vil din TonyBet velkomstbonus automatisk blive indsat på din konto.

Det med småt

  • Du skal benytte bonuskoden DK500 – ellers aktiveres din TonyBet velkomstbonus ikke.
  • Der er naturligvis gennemspilskrav du skal opfylde før du kan hæve din bonus. Bonusbeløbet skal gennemspilles 16 gange med et total odds på minimum 1.85 eller højere, før indestående (indskudsbeløb, bonussen og potentielle gevinster) kan udbetales.
  • Ulige/Lige, ciffertips, no action (spil foretaget på begge udfald af samme begivenhed) og annullerede spil tæller ikke med i gennemspilskravet.
  • Læs mere om den nye TonyBet velkomstbonus på vores bonusside.

Modtag din TonyBet velkomstbonus her

Frække TonyBet giver dig 100% velkomstbonus – få op til 500 kr. her