Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vind billetter til FCK-Ajax Amsterdam

Vind billetter til FCK-Ajax Amsterdam i lodtrækning hos Unibet

Vind billetter til FCK-Ajax Amsterdam hos københavnernes sponsor Unibet. Spiludbyderen er klar med en hurtig lille konkurrence, hvor du kan vinde to billetter til torsdagens brag i Telia Parken. Der er 5 x 2 billetter til FCK-Ajax Amsterdam på højkant, og reglerne for at deltage i konkurrencen er ganske simple. Du skal blot spille for 20 kr. på Europa League-kampen, og du er med i hatten når der trækkes lod om de eftertragtede billetter.

Sådan deltager du i konkurrencen om billetter til FCK-Ajax Amsterdam

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en spilkonto hos Brian Laudrups yndlings-bookie, så kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Tilmeld dig konkurrencen på dennes kampagneside. Du finder kampagnesiden lige her.
  • Placér et (1X2) pre-match væddemål (min. odds 1.40) for mindst 20 kr. på FCK-Ajax Amsterdam inden tirsdag d. 7. marts kl. 23.59.
  • Du deltager nu i lodtrækningen om to billetter til FCK-Ajax Amsterdam i Telia Parken. De heldige vindere findes og kontaktes i løbet af onsdagen. Vinderne vil modtage billetter pr. e-mail.

Deltag i konkurrencen her

Det med småt

  • Du skal sætte dit kvalificerende spil i perioden 2.-7. marts kl. 23.59. Spil sat efter tirsdag midnat tæller derfor ikke med.
  • Hvis du spiller for mere end 20 kr. på kampen deltager du stadig kun med ét lod i lodtrækningen.
  • Kun væddemål placeret på vinderspil (1X2) tæller med. Systemspil og andre slags spil tæller ikke med.
  • Billetterne gælder til FCK’s sektioner i Telia Parken. Holder du med Ajax opfordres du til at holde lav profil 😀

FCK-Ajax Amsterdam odds og spilforslag

FCK-Ajax Amsterdam odds og spilforslag

FC Københavns flotte sæson i Europa og den hjemlige Superliga er ikke gået ubemærket hen. Københavnerne er favoritter imod mægtige Ajax Amsterdam i holdenes første kamp i Telia Parken. Der er blot 16 hold tilbage i Europa League, og de to hold ligger sådan cirka midt i feltet, hvis vi kigger på spiludbydernes odds på vinderen af hele turneringen.

FC København har spillet en omgang flot fodbold i Europa i denne sæson, og hjemme i Parken er der nærmest tale om et uovervindeligt fort. Løverne har ikke lukket mål ind i 1.147 minutter på hjemlig grund (i alle turneringer), og det maner naturligvis til respekt. 12 kampe uden scoringer imod sig vidner om et særdeles stærkt forsvar. Ser man bort fra søndagens Superliga-kamp imod AC Horsens har offensiven desværre også været noget tam, og specielt i Europa har løverne holdt igen med målene.

Odds på vinderes af årets Europa League-turnering

Vi tror at det bliver en målfattig omgang i Telia Parken. Selv om hollandsk fodbold plejer at være en garanti for masser af mål, så mener vi ikke nødvendigvis at denne kamp bliver et festfyrværkeri. De to hold mødtes seneste for over ti år siden og der vandt begge hold på udebane. FC København tabte først hjemmekampen 1-2 for derefter at tage til Amsterdam og hente en 2-0-sejr. FCKs to 0-0 kampe imod henholdsvis Ludogorets og Brøndby i den seneste måned vidner om at det kniber lidt med træfsikkerheden imod de bedre hold. Vi kan heller ikke se Ajax Amsterdam gå amok i scoringer trods Kasper Dolberg og Lasse Schöne som store offensive profiler, så bedste bud herfra er en tæt kamp med under 2.5 scoringer. Det får du lige nu odds 1.61 på hos Unibet. Det kan også være at FCK hiver en kneben hjemmesejr i land – det kan begge hold leve med. 2.40 får du lige nu på en hjemmesejr.

FCK-Ajax Amsterdam spilles torsdag d. 9. marts kl. 19.00. Du kan se kampen direkte på Kanal 5 – hvis du altså ikke er så heldig at vinde to billetter i ovenstående konkurrence.

Husk at Unibet lige nu er klar med markedets måske bedste velkomstbonus. Du får 100% – op til 1.500 kr. i velkomstbonus med ganske attraktive gennemspilskrav. Bonussen skal blot spilles igennem seks (6) gange til minimum-odds 1.40. Læs mere om bonussen her. Hvis du allerede har gjort kål på den bonus, kan du måske finde en anden i vores store bonusoversigt.

(Artikelfoto: Martin Abegglen / Flickr)

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet