Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vind skiferie til 20.000 kr. med Oddset

Vind skiferie med Oddset

Vinter-OL i Sochi begynder i dag, og det markerer Danske Spil med en konkurrence om en skiferie for to til Østrig til en værdi af 20.000 kr. Det er nemt og hurtigt at deltage.

Vinter-OL er andet end specielle toilet-faciliteter og mangel på sne. Vinterlegene byder på masser af interessant vintersport, og for mange af os skal det naturligvis krydres med et væddemål eller to. Danske Spil er i år ude med et gigantisk udvalg af væddemål på Oddset. Det være sig både på Den Lange, Vinderen, Matchen, men også Oddset Live. Tidligere var det også sådan, at man ikke kunne spille hos Danske Spil om natten, men det er også lavet om. Alt i alt er der lagt op til to spændende uger spækket med topsport og gode spilmuligheder.

Sådan deltager du i konkurrencen om en skiferie til en værdi af 20.000 kr.

  • Opret en konto hos Danske Spil. Er du allerede kunde, så gå blot til næste punkt.
  • Sæt et spil på en OL-begivenhed for minimum 10 kr. Du får et lod hver gang du spiller for 10 kr. – og et væddemål med en indsats på 100 kr. giver således 10 lodder.
  • For at kunne vinde præmien skal du også kunne svare på dette spørgsmål, hvis du bliver kontaktet: ”I hvilken Russisk by afholdes OL?”

Det med småt:

  • Konkurrencen løber fra i dag fredag d. 7. februar og til og med søndag d. 23. februar.
  • Både spil via desktop og på mobile enheder tæller med.
  • Præmien indeholder fly, hotel og liftkort, med afrejse 22/3 og hjemkomst 26/3. Præmien har en værdi af 20.000 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter.

Læs vores anmeldelse af Oddset.

Opret en konto hos Danske Spil.

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 50% bonus op til 1000 kr.