Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Få 50 kr. freebet uden indskud

Få 50 kr. bonus uden indskud hos Oddset

Danske Spil og Oddset er på banen med et lækkert tilbud til alle nye kunder. Få et 50 kr. freebet – uden indskud. Du behøver ikke foretage en indbetaling – du får blot et freebet på 50 kr. til at spille for. Du kan blot benytte dit freebet i forbindelse med et væddemål, og du må beholde alt overskuddet.

Sådan får du et 50 kr. freebet uden indskud

  • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede har en konto, kan du desværre ikke drage nytte af tilbuddet.
  • Gå til Oddset-sektionen. Vælg “Min side” oppe i toppen af siden > vælg “Oddset bonus”. Indtast bonuskoden SPIL.
  • Udvælg den kampe / de kampe som du vil spille på. Benyt dit freebet til betaling. Herefter kan du indtaste “50 kr.” som indsats og dermed aktivere dit freebet nedenfor kuponen. Du spiller nu med gratis.

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun for nye Danske Spil-kunder.
  • Tilbuddet gælder kun til og med søndag d. 7. september.
  • Du skal benytte bonuskoden SPIL for at aktivere dit freebet.
  • Et freebet betyder, at du kun kan beholde overskuddet af væddemålet. Spiller du. f.eks. dine 50 kr. til odds 4, så vinder du 200 kr. i alt. Du kan derefter beholde 150 kr. (samlet gevinst fratrukket værdien af dit freebet).

Der er altså ingen krav om minimums-odds og x antal gange du skal gennemspille de 50 kr. Det eneste du skal være opmærksom på er, at du kun beholder overskuddet fra dit freebet. Det betyder også, at det måske ikke giver mening at være alt for fedtet med oddset, når du finder dit væddemål.

Oddset byder i disse dage på et hav af spændende spilobjekter, så mon ikke at du kan finde noget som netop du finder interessant. Hvad med et gratis spil på Wozniacki i US Open? Eller hvad med et spil på de mange landsholdskampe i weekenden? Den nye NFL-sæson starter også op i disse dage, så det er også en mulighed. Mulighederne er mange, og husk også at Oddset er en af de klart bedste spiludbydere i Danmark og en naturlig del af enhver seriøs spillers portefølje.

Læs vores anmeldelse af Oddset

Få 500 kr. i velkomstbonus på Oddset

Opret en konto hos Danske Spil

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.