NBA live streaming

Masser af gratis NBA live streaming

NBA live streaming – sådan ser du masser af NBA-basket gratis på nettet

NBA-basket bliver mere og mere populær blandt danske sportsfans, og de senere år er de hjemlige tv-kanaler også hoppet ombord på NBA-karavanen. Således er TV2 Sport begyndt at vise kampe fra den næstmest populære sportsgren i USA. Ikke desto mindre har den danske NBA-fanskare trange kår med manglende tv-dækning af verdens bedste basketball-liga, men heldigvis er hjælpen nær. Hos de mange danske spiludbydere kan man nemlig se live streaming af de mange NBA-kampe ganske gratis.

Der er store forventninger til 2019/2020-sæsonen i NBA. LA Lakers er tilbage blandt favoritterne til NBA-titlen efter en række sløje år. Lebron James har fået selskab af superstjernen Anthony Davis, så holdet råder nu over to af ligaens bedste spillere. Sammen med habile spillere som Kyle Kuzma, Dwight Howard og Rajon Ronda ser det ud til at mesterskabet endnu engang kan havne på vestkysten.

I den anden ende af Los Angeles finder vi en af de andre store favoritter til titlen; LA Clippers. Kawhi Leonard, Paul George og Lou Williams er bare tre af en masse spændende spillere hos et hold, som man skal holde øje med. Milwaukee Bucks med superstjernen Giannis Antetokounmpo bejler også til titlen i denne sæson.

Golden State Warriors har haft nogle flotte sæsoner på det seneste, men denne sæson er lige til at glemme. En masse skader blandt holdets bedste spillere har gjort holdet til en af ligaens dårligste. Uden Steph Curry ser holdet fra Californien ud til at blive prygelknabe.

Sådan kan du se NBA gratis

Det er enkelt, hurtigt og naturligvis lovligt at få adgang til gratis NBA-basket. Det eneste du skal gøre er, at oprette en konto hos en af nedenstående spiludbydere, og sørge for at du har penge på spilkontoen. Derefter er du klar til tip-off sammen med en masse andre danske basket-fans.

  1. Opret en konto hos en af nedenstående spiludbydere
  2. Sørg for at have penge på din spilkonto

Se NBA live streaming gratis hos Unibet

Unibet er en af de tre største spiludbydere i Danmark, og det er de ikke uden grund. Unibet leverer et fremragende produkt, og er i vores øjne måske den allerbedste spiludbyder på markedet. Unibet viser ud over NBA-basket bl.a. også fodbold fra La Liga, Ligue 1, Serie A og The Championship ganske gratis. Eneste krav er at du har en Unibet-spilkonto, og at du har penge på kontoen. Nemt, ikke sandt?

Se NBA gratis hos Unibet

[divider]Betfair[/divider]

Se NBA streaming gratis hos Betfair

Betfair har både en regulær sportsbook og en spillebørs. Med hele to forskellige muligheder for at spille, er denne spiludbyder en naturlig del af enhver seriøs spillers portefølje. På spillebørsen kan du vælge at spille på en helt anden måde end du er vant til, og hvis det virker en anelse kompliceret kan du altid benytte den normale sportsbook. Betfair tilbyder gratis live streaming af et hav af sportsgrene – heriblandt en masse fodbold. Se gratis NBA hos Betfair og nyd også fodbold fra Bundesligaen, engelsk Championship, Serie A, La Liga, Ligue 1, og de bedste rækker fra bl.a. Sverige, Portugal, Skotland, Holland og en masse andre. Husk blot at du skal have penge på kontoen eller eller sat et spil indenfor 24 timer.

Se NBA gratis hos Betfair

[divider]NordicBet[/divider]

Se NBA live streaming hos NordicBet

NordicBet er en skandinavisk spiludbyder med stor fokus på de hjemlige markeder. I Danmark kender man bl.a. NordicBet fra sponsorater af Superligaen og NordicBet-Ligaen (dansk 1. Division). NordicBet udmærker sig ved at tilbyde odds på kampe helt ned på divisionsniveau i fodbold, og er man til sport med en mere lokal vinkel er denne spiludbyder et naturligt valg. Tilmeld dig som kunde hos NordicBet, og du har adgang til en masse gratis live streaming – herunder naturligvis NBA-basketball. Eneste krav er at du har penge på din spilkonto – eller sat et spil indenfor de seneste 24 timer.

Se NBA gratis hos NordicBet