Bet25

Bet25 er en spiludbyder med 100% fokus på det danske marked
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Bet25

Bet25 er navnet på en dansk spiludbyder, som så dagens lys i begyndelsen af 2014. Vi tager pulsen på den populære spiludbyder, som fokuserer 100% på det danske marked.

Bet25-navnet lægger sig op ad nu hedengangne Bet24, og det er ikke helt tilfældigt. Bet25 er i sin tid startet op af folkene bag Bet24, og frem til Unibets overtagelse i 2012 var de bærende kræfter hos den populære bookmaker. Navne som Holger Kristiansen, Thomas Petersen og Morten Olsen er måske ikke umiddelbart navne som vækker genklang i den brede befolkning, men i spillebranchen kendes de af de fleste.

Holger Kristiansen er serie-iværksætter bosiddende i Silkeborg og initiativtager til den danske spiludbyder. Han var i tidernes morgen en af bagmændene bag Danske Spils Oddset-produkt, og var dermed med til at kickstarte hele den danske spillebranche. Efterfølgende startede han bl.a. nyhedssiden bold.dk op, som senere blev platformen, hvor Bet24 nød godt af den fodboldinteresserede målgruppe.

Bet24 blev i 2012 opkøbt af den store svenske konkurrent Unibet. Børsnoterede Unibet valgte at investere stort i Bet24, som primært stod rigtigt stærkt i Danmark. Bet24 var ved salget overvejende ejet af Viasat / MTG, hvilket forklarede de mange Bet24-reklamer på bl.a. TV3 og 3+. I dag er efterfølgeren Bet25 på svenske hænder efter at det tidligere svenske hestevæddeløbsmonopol ATG har købt selskabet. Det svenske selskab sidder særdeles tungt på hestevæddeløb i hjemlandet, og med Bet25 og søsterbrandet Derby25 er det planen, at man vil tage kampen op imod Dantoto. På mange måder kan man godt sige, at Bet25 dermed primært er en fødekanal for Derby25. Efter salget af Bet25 til svenske ATG er serie-iværksætteren Holger Kristiansen på banen med endnu et spændende projekt: eSport-portalen Pley.gg.

Siden det danske spillemarked blev liberaliseret i 2012 har tre spiludbydere domineret markedet. Danske Spil, Bet365 og Unibet vurderes til at stå for sammenlagt næsten 90% af omsætningen på sportsbetting-markedet. Det er det stærke trekløver, som Bet25 altså er oppe imod, og danske kunder hilser naturligvis et 100% dansk produkt meget velkommen. Faktum er, at liberaliseringen har betydet, at der i dag er langt færre spiludbydere på det danske marked, og dermed færre muligheder for danske kunder. Der må alt andet lige være gode muligheder for den relativt nye opkomling, som har en styrtende rig svensk ejer.

Du kender måske primært Bet25 fra de mange reklamer med kultfiguren Franzi25. Den fiktive schlagersanger spillet af skuespiller og musiker Peter Frödin, har opnået stor popularitet. Universet har virkelig formået at tage kegler, og således er der stor efterspørgsel på de mange sange og videoer på de sociale medier. Du kan sågar høre sangene på Spotify!

Bet25 har også tidligere været trøje- og hovedsponsor for fodboldklubben Brøndby IF. I dag er markedsføringsindsatsen dog centreret om den populære schlagerfigur, som måske favner lidt mere bredt end klubben på Vestegnen. Tidligere har du også kunne møde komikeren og ja-dak’eren Jacob Haugaard og musikeren Jokeren i forbindelse med Bet25, men de er ikke længere en del af markedsføringssatsningen.

Bet25 er også på banen med et casino; Rød25 og en spiludbyder med 100% fokus på hestevæddeløb; Derby25. Begge spiludbydere har ligeledes populære Franzi25 som talsmand. Spiludbyderen holder siden primo 2021 til i Aarhus efter flytningen fra Silkeborg.

Ultra dansk produkt

Bet25 har det privilegium, at de kun henvender sig til danske spillefugle. Det betyder, at spiludbyderen kan fokusere på et 100% dansk produkt. Markedet for sportsbetting er svært i Danmark, og skal man være med hvor det sker, er det nødvendigt at adskille sig, eller på anden vis levere et knaldstærkt produkt. Bet25 har valgt den ultra-danske tilgang, som forgængeren Bet24 havde så stor succes med – og det må siges at være et godt valg på et marked domineret af strømlinede internationale sportsbooks.

Tag et dansk team med masser af brancheerfaring og mix det med egen platform, og du har alle muligheder for at kunne differentiere dig. Bet25 tilbyder hverken en Kambi- eller SBTech-løsning som så mange andre spiludbydere. Deres produkt er med andre ord ikke helt som de andres. Og det har sine fordele og ulemper.

Bet25 er det oplagte valg, hvis du kan lide at spille på dansk sport. Du kan spille på et hav af væddemål med dansk fokus; fodbold, håndbold, basketball, ishockey, volleyball og specialspil. Blandt specialspillene finder du odds på bl.a. Vild med dans, Melodi Grand Prix, Eurovision, Folketingsvalg, Kommunalvalg, og du kan naturligvis også sætte et spil på dronningens nytårstale. Der er med andre ord gode muligheder, hvis du prioriterer væddemål med et dansk twist.

Flot udvalg af odds til enhver smag

Et stort og varieret udvalg af odds er vigtigt for de fleste spillefugle. Der er ingen der gider shoppe alt for meget efter odds, og derfor er det vigtigt, at din spiludbyder har odds på lige præcis det du vil spille på. Bet25 skuffer bestemt ikke når det kommer til udvalget af odds. De fleste spiludbydere tilbyder i dag tusindvis af odds hver eneste dag fordelt på pre-match og live betting, og i begge kategorier byder Bet25 op til dans på niveau med konkurrenterne. De har hverken flere eller færre spil at vælge imellem.

På en typisk Superliga-kamp finder du over 170 forskellige væddemål pre-match, og læg dertil et hav af væddemål når først kampen er fløjtet i gang. Vi kan godt lide de mange specials. Du kan spille på et hav af forskellige specials som f.eks. kortspil, hvordan scores målene, mål i tillægstiden, statistikspil, og op til flere spiller-specials. Nogle spiludbydere har ikke fokus på spiller specials, så det er ofte en oddsvariant, som skiller fårene fra bukkene. Det er nu engang svært for en spiludbyder, at tilbyde odds på enkelte spillere uden en vis viden om dem. Vi tager hatten af for de mange specials hos Bet25.

Er du til andet end fodbold, kan du glæde dig over, at Bet25 har stor fokus på de “næstmest” populære sportsgrene i Danmark. Du finder altid et flot udvalg af odds på tennis, NFL, NBA, Formel 1, ishockey og fremadstormende eSport. Er du til de lidt mindre sportsgrene, kan du glæde dig over, at der også er stor fokus på nichemarkederne. Du kan f.eks. spille på alskens slags vintersport (Super-G, slalom, storslalom, styrtløb, langrend, skiskydning, skihop, nordisk kombination og sågar bobslæde). Blandt “niche-sportsgrenene” finder vi også golf, MMA, skak, dart, cricket, rugby og snooker. Der er med andre ord noget for enhver smag.

Slutteligt skal det naturligvis også nævnes, at med en spilkonto hos Bet25 kan du spille med hos spiludbyderen Derby25. Derby25 er 100% fokuseret på hestevæddeløb, og du kan spille på heste hver eneste dag året rundt. Du bestemmer selv om du er mest til at spille på enkelte løb, eller om du vil deltage i jagten på de mange millioner i puljespillene V5 og V75. Der er et utal af muligheder for at spille på heste, og er du fascineret af at spille på vores firbenede venner, er Bet25 et must i din portefølje. Det er der ingen tvivl om.

Bet25 byder på en brugervenlig hjemmeside

Bet25 har siden sin spæde start eksperimenteret med hjemmesiden, og endelig ser det ud til at de har nailet den. Den nuværende hjemmeside er resultatet af en lang række ændringer og opgraderinger, og vi kan godt lide resultatet. Det mørkeblå udtryk er tusinde gange bedre end det fesne lyseblå, som dominerede spiludbyderens platforme i flere år. Det nye logo er også en flot opgradering, så det går bestemt den rigtige vej.

Navigationen er vi nødt til at nævne her. Den fungerer fremragende og hjælper dig intuitivt med ikoner og et brugervenligt design. Søgefunktionen fungerer akkurat også som den skal, og alt i alt skal man anstrenge sig for at fare vild på hjemmesiden.

Du kan kontakte Bet25-supporten via en chatfunktion, som du kan tilgå flere steder på siden. Der er nogle gange lidt ventetid, men sådan er det nu engang. Medarbejderne er flinke og hjælpsomme, og det er det vigtigste. Du kan også være heldig at finde svar på dit spørgsmål i det omfattende hjælpecenter.

Som noget relativt nyt, kan du nu også indbetale med MobilePay, og det giver et plus i karakterbogen. Det er bestemt ikke alle spiludbydere, som er kommet med på vognen med MobilePay, FaceID, Apple Pay, Google Pay og hvad der nu ellers gør login, indbetalinger og interaktion til en leg for kunderne.

Bet25 har et fornemt live betting-produkt

Live betting er den hurtigst voksende trend indenfor sportsbetting igennem de seneste fem år. Majoriteten af alle spil sættes nu live, og stort set alle prematch spil går nu også “live”. Bet25 har ikke overraskende dedikeret en hel sektion af hjemmesiden til live betting, og du har dermed nem og hurtig adgang til kampe og begivenheder mens de sker.

Udvalget af kampe og begivenheder som Bet25 har live betting på, er ganske markedsstandard. Det er hverken større eller mindre end hos de fleste konkurrenter. Spiludbyderen har ikke et afgrundsdybt udvalg som f.eks. Bet365, men mindre kan også gøre det.

Vi er lidt skuffede over, at Bet25 endnu ikke har fået tilføjet live streaming til et ellers ganske flot live betting-produkt. Flere og flere spiludbydere tilbyder gratis live streaming af alskens sport, og det er et område, hvor fårene skilles fra bukkene. De allerbedste spiludbydere har live streaming – lige fra Bet365 og Unibet, som er de to operatører med det allerbedste udvalg når det kommer til live streaming – og til Betfair og NordicBet, som tilbyder et ganske ordinært udvalg af streamede events. Vil Bet25 op i Superligaen for spiludbydere er live streaming et must!

Retfærdigvis skal det siges, at spiludbyderen via Derby25 tilbyder en masse live streaming af hestevæddeløb. Du kan se næsten samtlige hestevæddeløb fra både Danmark og Sverige, så der er de et mulehår foran konkurrenterne.

Lækker iOS-app til spil på farten

Over halvdelen af alle væddemål bliver afgivet på en mobil enhed, så spil på mobilen er naturligvis topprioritet hos spiludbyderne. Bet25 er ingen undtagelse, og du finder en fremragende app til iOS (iPhone). Spiludbyderen tilbyder i skrivende stund ikke en app til Android, og det er naturligvis lidt af en bét. Hvis du er på et Google styresystem kan du stadig spille på din mobil, men så bliver det i gennem browseren på din Android smartphone. Browser-oplevelsen er faktisk ganske godkendt, og ud over at hastigheden ikke er 100% den samme som i en decideret app, er det bestemt en fin oplevelse. Vi krydser fingre for, at Bet25 snart har en app klar til de 40% af danskere, som ikke har en iPhone.

Som du kan se på nedenstående skærmbilleder er app’en ganske flot. Designet er meget lig desktop-versionen, og med features som FaceID, MobilePay og Apple Pay er brugeroplevelsen helt i top. Specielt Apple Pay-funktionen kan vi slet ikke få nok af.

Opsummering på Bet25

Bet25 er en ganske fornem spiludbyder med 100% fokus på det danske marked. Det betyder, at hvis du er glad for at spille på danske kampe og begivenheder er Bet25 et oplagt bud. Spiludbyderen med rødder i det jyske er endnu ikke helt oppe på den store klinge, og de kan i nuværende situation ikke udfordre hverken Bet365, Unibet eller flere andre som markedets bedste spiludbyder. En Top10-placering bliver det dog til, men spørgsmålet er om ikke spiludbyderen har potentiale til at klare sig endnu bedre? De kan med tiden måske distancere sig fra spiludbydere som f.eks. LeoVegas Sport, Bwin og Mr Green Sport, som alle byder på et lidt strømlinet og generisk produkt.

Bet25 kan noget som de fleste andre ikke kan – og det er at være ultra-danske. De danske tilgang skal blot bakkes op af flere og forbedrede kerneydelser. F.eks. er det en stor overraskelse, at spiludbyderen endnu ikke har en app til Android. Det er ikke nok blot at være rugekasse for Rød25 og Derby25, hvor pengene tydeligvis ligger for spiludbyderen. Vi savner live streaming og et lidt større udvalg af danske special-odds.

Tonen og udtrykket er dansk og holdt i øjenhøjde, og i sjovt selskab med Franzi25 får du en hyggelig oplevelse hos Bet25. Spiludbyderen henvender sig til nybegyndere og manden på gaden, og at være kunde hos Bet25 er en overordentlig god oplevelse. Vi giver den danske spiludbyder (med svenske ejere) vores varmeste anbefalinger.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
SAMLEDE BEDØMMELSE
Hvor dansk er produktet
9
Udbud af odds
7
Hjemmeside
8
Live betting
8
App til mobilen
7
bet25Bet25 er en dansk spiludbyder med base i Aarhus. Spiludbyderen leverer et fint produkt til primært nybegyndere og spillere uden alt for avancerede krav. Med en spilkonto hos Bet25 har du også adgang til Rød25 og Derby25, og sidstnævnte spiludbyder er et must, hvis du er til hestevæddeløb. Vi er glade for Bet25s tilgang med egen platform og til dels også egne odds. Du finder op til flere fodbold specials, som ikke er til at opstøve hos andre spiludbydere på markedet. Vi kan varmt anbefale Bet25, som er et frisk pust til porteføljen af spiludbydere.