Betfair

Betfair Spillebørs byder på en banebrydende måde at spille odds på

  Introduktion til Betfair Spillebørs

  Betfair er verdens største spillebørs, og den eneste af slagsen der har licens i Danmark. En spillebørs betyder, at du selv kan agere bookmaker, og udbyde dine egne odds og modtage væddemål fra andre kunder. Læs evt. mere om spillebørs-konceptet på Betfairs hjemmeside eller vores spillebørs-artikel, hvis du ikke er helt inde i konceptet. Det er helt sikkert en god idé at forsøge sig på Betfair. Oddsene finder du ikke højere, og selve live betting-produktet er af en anden verden. Spillere med en seriøs tilgang til spillet skal benytte sig af Betfair – det kan der ikke være nogen tvivl om.

  Spiludbyderen Betfair er i dag en del af en gigantisk gruppe af spiludbydere. I 2019 gik Betfair nemlig sammen med PokerStars, og skabte hermed en kæmpe spiludbyder. Moderselskabet hedder Flutter Entertainment, og det er noteret til handel på børsen i London.

  Ikke et udpræget dansk produkt

  Betfair har ikke det mest danske produkt, hvis man sammenligner med andre spiludbydere (f.eks. Unibet og NordicBet). Det skyldes til dels, at spillebørs-konceptet kræver en markant likviditet (altså en stor udbud og efterspørgsel på odds blandt kunderne). Det kan være svært at finde international efterspørgsel på de mindre danske sportsgrene som håndbold og ishockey. Det er netop her, at det er superfedt at spiludbyderen også har en traditionel sportsbook: Betfair Sportsbook. Kombinationen af de to produktvertikaler gør at spiludbyderen er et must for enhver seriøs better. Hver for sig er produkterne gode – sammen er de en knaldstærk duo.

  De bedste danske fodboldrækker er godt dækket ind, men du skal ikke vælge Betfair, hvis du udelukkende spiller på danske sportsgrene. Er du derimod til de store internationale sportsgrene som fodbold, tennis og NFL, er spillebørsen umulig at komme udenom. Likviditeten er abnorm stor på de største ligaer (f.eks. Premier League, Champions League, Serie A, La Liga og Bundesligaen), og flere store begivenheder har omsat for over en halv milliard på Betfair alene.

  Overordnet set er spillebørsen – som koncept og i forhold til udvalget af odds – ikke 100% optimeret til danske spillere. Men lad dig ikke afskrække. Hvis du først bliver dus med platformen og konceptet, så bliver du hængende.

  Gigantisk spiludbud på de store sportsgrene

  Spiludbuddet er ganske fantastisk og det skyldes naturligvis, at Betfair som spillebørs blot er mellemled, og ikke løber en risiko ved at udbyde spil på selv de meste skæve niche-markeder. At nogle af de små markeder så er lidt tynde i odds og likviditet, er en anden sag. På de store markeder er Betfair uden sammenligning verdens bedste spiludbyder og helt uden sidestykke. Spiller du f.eks. på Premier League, La Liga og Champions League finder du et udbud af odds, der sprænger alle normer – både ift. pre-match og live betting. Hundredvis af millioner bliver der omsat for på en stor international fodboldkamp, og dem er der som bekendt en del af efterhånden. Live bettingen er med til at drive omsætningen i vejret, og har man ikke prøvet at live bette på Betfair er der kun én ting at sige; prøv det! Det sætter nye standarder for brugeroplevelsen.

  Grundet spiludbyderens baggrund i Storbritannien, så er der kæmpe fokus på sportsgrene, som nyder stor opmærksomhed i netop UK. Det drejer sig primært om fodbold, tennis, Formel1, hestevæddeløb, golf og politik. Er du til politiske væddemål, så er der altid masser af markeder – fra de store præsident- og Premierminister-valg, til de mere nørdede (valgdeltagelsesprocenter, parti- og mandatvæddemål og EU-spørgsmål.

  Et af de attraktive aspekter ved en spillebørs er, at man altid selv kan efterspørge et marked eller “kandidater”. Hvis der f.eks. er et spil omhandlende Manchester Uniteds næste manager, og du synes at Mauricio Pochettino mangler i feltet, så kan du blot spørge Betfair om de gider tilføje ham til listen. Spiludbyderen faciliterer jo blot markedet, og derfor løber de ingen risiko ved at tilføje en kandidat, som en eller flere spillere har “insiderviden” på. Der er ret gode chancer for at spiludbyderen efterlever dit ønske, men lad være med at efterspørge noget useriøst. Det ønske bliver ikke opfyldt.

  Flot og teknisk avanceret hjemmeside

  Betfairs hjemmeside kan virke en anelse uoverskuelig ved første øjekast, men det er kun indtil man lige lærer de forskellige termer – f.eks. køb og salg af odds. Hjemmesiden er naturligvis på dansk og meget intuitiv, når man først kender jargonen. Hjemmesiden er teknisk avanceret, lækkert designet og med 100% fokus på brugeroplevelsen. Den kan godt ligne noget, som er taget ud af investeringsverdenen med de mange tal, grafer og odds der blinker, og vi er ret vilde med hi-tech looket og tilgangen. Man føler sig lidt som en investor på Wall Street, og tilgangen til bettingen er jo også ganske professionel.

  På indholdssiden leverer Betfair efterhånden også en god omgang ekstrafunktioner. Du kan læse spilforslag fra danske og engelske eksperter i spiludbyderens eget forum, og fra tid til anden giver betting-eksperter (primært danske og britiske) også deres besyv med i bloggen.

  Betfair – og spillebørs-konceptet i det hele taget – er lige den tand mere avanceret end konkurrenterne, og betting connoisseurs og andre med hang til “kun det bedste” vil finde sig tilrette på hjemmesiden. Det er ikke alle nybegyndere, som vil finde hjemmesiden til at gå til ved første øjekast. De skal måske forsøge sig på Betfairs traditionelle odds-sektion først, hvor man kan spille på traditionel vis – altså 1X2 som vi kender det. Hjemmesiden har fået en del make-overs igennem tiden, og man skal grave lidt dybt for at finde ting man kan øffe over.

  Live betting af en anden verden

  Betfair er i vores øjne markedets bedste live betting-udbyder – kun Bet365 og Bwin kommer i nærheden af dette niveau i den kategori. Masser af action, markedets bedste odds og fede detaljer/hjælpemidler gør Betfair til en “må-prøve”- udbyder. Udbuddet af kampe og begivenheder er kæmpestort, og softwaren er superlækker. Du kan hele tiden “handle om”, og dække dine spil og positioner af. Det er en unik måde at spille på, og noget som seriøse spillere bør prøve. Som noget relativt nyt tilbyder Betfair også live streaming af en masse kampe og begivenheder, og det er naturligvis krydderiet, der får oplevelsen lige det sidste stykke op i verdensklasse.

  Live betting-konsollen er lækkert lavet, og hvis du for en gangs skyld vil prøve andet end en traditionel konsol, er Betfair sagen. Eneste lille øf er at live-streaming åbner i et nyt vindue oven på selve konsollen.

  Betfair app‘en tager kegler

  Betfair har en lækker app, som fungerer fremragende på både mobil og tablet. Som en af de ganske få spiludbydere har Betfair valgt at fokusere på en decideret app, og ikke blot en “wrapped” version. Når du benytter app’en betyder det, at du sparer en del unødig trafik, og det går meget hurtigere. Vi er begejstrede for Betfair app’en, og den har selvfølgelig nogle meget lækre features som f.eks. push-besked ved kampstart, scoringer osv., og en rigtig brugervenlig oversigt over hvilke væddemål der er live lige nu.

  Betfair tilbyder naturligvis en app til både iOS (iPhone & iPad) og Android-platformen. For at det ikke skal være løgn, så har spillebørsen tilmed udviklet forskellige apps til henholdsvis iPhone og iPad – jeps, der er tænkt på alt ned til mindste detalje. Vi letter på hatten for Betfair, som i vores øjne er en udbyder man ikke kommer udenom.

  Samlet vurdering af Betfair

  Du kommer ikke udenom Betfair, hvis du tager dit spil seriøst. Enhver seriøs spiller må nødvendigvis prøve spillebørsen og de mange nyskabende måder at spille på. Ja, faktisk kan de nye måder at spille på være akkurat det får skuden til at vende – altså at du går fra at være tabende spiller til at være vindende.

  Der er en masse nye spilvarianter, strategier og markeder, som du ikke bør snyde dig selv for. Tjek det ud – det kan også være at det slet ikke er noget for dig. I så fald kan du benytte spiludbyderens sportsbook, som også er ganske fremragende.

  SAMLEDE BEDØMMELSE
  Dansk produkt
  7
  Spiludbud
  8
  Hjemmeside
  9
  Live betting
  9
  Apps
  9