Live betting

Live betting - læs om den populære spilleform

Introduktion til live betting

Live betting bliver mere og mere populært, og spillevarianten udgør i dag størstedelen af spiludbydernes omsætning. Årsagen er ganske enkel – det er rigtig spændende at spille live!

Live betting er sjovt, hurtigt, instant, og rigtigt underholdende. Før i tiden skulle man have styr på, hvornår der var spilstop, og kom man for sent var det bare ærgerligt. I dag kan man spille lige indtil sidste fløjt, sidste bold eller afgørelsens time – sekund om man vil. Udviklingen indenfor smartphones og tablets har gjort, at spillerne ikke er afhængige af at være i nærheden af en computer for at kunne afgive sine spil. Mobiliteten og friheden til at spille hvornår og fra hvor som helst er simpelthen enorm, og det har spiludbyderne naturligvis også forstået. I dag kommer de fleste spiludbyderes omsætning primært fra live betting – hos nogle helt op til 90%.

Nye spil, nye muligheder

Man skal ikke mere end en håndfuld år tilbage før en typisk spiludbyder tilbød live betting på maksimalt en håndfuld kampe om dagen. I dag kan man spille live på op til hundredvis af kampe og begivenheder hver eneste dag. Udvalget er naturligvis stadig en anelse sæsonbestemt, men er der huller i kalenderen, så lukkes de hurtigt med spil på alt muligt andet. Tidligere kunne man kun spille live på store TV-transmitterede kampe og begivenheder, men de tider er ovre. I dag kan man spille live på kampe helt ned til serie-niveau, og et hav af utallige mindre sportsgrene; futsal, floorball, beach volley, rugby, badminton og sågar dressur. En relativt ny sport som f.eks. eSport er også blevet et hit hos spillefuglene. Også her kan man spille mens slaget slås.

Ud over et hav af forskellige kampe og begivenheder kan man i dag også spille nogle væddemål, som for år tilbage blot var utopi; Næste mål, næste målscorer, næste hjørnespark og næste serve-gennembrud. Ja tænk sig, man kan spille på hvem der vinder den næste bold i tennis. Disse spil går ofte under betegnelsen “flash bets” eller lynmarkeder. De fleste spiludbydere har disse meget LIVE væddemålstyper, men endnu er alle ikke med på den vogn.

Hurtige gevinster, men også hurtige tab

Live betting er lidt anderledes end den traditionelle måde at spille på. Dels er der naturligvis en række nye måder at spille på, dels kræver det, at man holder hovedet ekstra koldt. Nøjagtig som sportsudøverne på banen kan miste hovedet i kampens hede, så kan man også selv blive grebet af “rushet”. Det er rigtigt nemt at vinde i live betting, men det også ekstremt nemt at tabe.

Væddemålstyper som “næste frispark” og “næste hjørnespark” kan ret beset ikke klassificeres som videnspil. Der er alt for mange tilfældigheder undervejs, og kan man lide at spille disse typer væddemål, skal det være for underholdningens skyld. Den mere seriøse spiller foretrækker nok, at holde sig til de mere traditionelle spil-typer, og benytter live betting som en metode til, at dække sig af og minimere risiko. De små spontane spil kan så bruge til at spice oplevelsen op med. Når det kommer til stykket er spil jo udelukkende underholdning.

Et live stream er uundværligt

Stort set alle de større spiludbydere tilbyder live-streams på en række kampe og begivenheder. Det tilføjer naturligvis en ekstra dimension til live betting. Kan man følge med i kampens udvikling, så er det naturligvis nemmere at finde de gode spil, og derfor er live-streaming med til at hjælpe spillerne. Læs evt. vores artikel om gratis live streaming. Det kræver blot en spilkonto med midler på – eller at du har sat et spil indenfor de seneste 24 timer.

Syv gode live betting råd

  • Benyt kun de bedste spiludbydere ift. live betting. Det giver dig en større chance for at vinde, hvis din spiludbyder har et attraktivt live betting-produkt. Vælg en udbyder med et stort udvalg af kampe, masser af spil-varianter, og naturligvis en som holder spillet åbent undervejs. Vi er slemt glade for Betfair, Bwin og Bet365.
  • Brug live betting til de kampe og begivenheder, hvor du kan gerne lige vil se udviklingen an. Oftest er det lige så nemt, at gå senere ind i en kamp som at forudsige den før kampstart.
  • Brug oddsenes udvikling til at dække dig af, hvis du allerede er godt inde i et spil. Overvej at tage et kig på Betfair Spillebørs, som tilbyder en ret nem måde at trække sig ud af en kamp med garanteret gevinst.
  • Betragt mange af de nye væddemålstyper som ren underholdning. Det er de færreste der har en “edge” – altså en fordel – ift. hvem der begår det næste frispark, bliver udvist eller får det næste hjørne.
  • Følg med i kampens udvikling på TV eller via gratis live streaming. Hvis du følger med på et stream, så vær opmærksom på at dette kan være forsinket.
  • Live betting er ganske brugbart hvis du er ved at spille en bonus fri. De fleste bonusser har et krav om minimum-odds tilknyttet, og ved live betting kan man forsøge at time tidspunktet til hvornår man opfylder dette krav.