Se masser af gratis live streaming hos spiludbyderne

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Spiludbyderne byder på masser af gratis live streaming

Gratis live streaming – spil på og live stream sport

Så er der gratis live streaming! Det er ikke alle der ved det, men hos spiludbyderne kan du spille på og live streame et hav af gratis live streaming. Du kan live streame bl.a. La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og The Championship. Det eneste det kræver er, at du opretter en konto hos spiludbyderen, og du har derefter adgang til en masse fodbold, tennis, håndbold, basketball, ishockey, amerikansk fodbold (NFL) – you name it. Læs mere om hvem, der har rettighederne til de forskellige ligaer her på siden.

Fem gode grunde til gratis live streaming hos spiludbyderne

  1. Det siger sig selv – det er ganske enkelt gratis. Spiludbyderne kræver oftest blot, at du har penge på din spilkonto. Se de specifikke krav ud for hver enkelt spiludbyder.
  2. Det er lovligt. Undgå ulovlige pirat-streams, der kan være fyldt med en masse ubehageligheder. Og hvem gider i øvrigt at støtte et ulovligt foretagende?
  3. Se sport som ikke bliver vist i kukkassen. De danske kanaler viser oftest kun de store kampe, men hos spiludbyderne bliver stort set alle kampe vist, hvis de vel at mærke har rettighederne til den specifikke liga. Udvalget af sportsgrene og ligaer er ganske enkelt gigantisk. Vi beskriver her på siden blot de mest populære ligaer, men udvalget er meget meget større. Du kan streame alverdens sport – fra store internationale kampe og begivenheder, til små obskure sportsgrene du ikke engang vidste eksisterede.
  4. Der er en minimal forsinkelse ift. traditionel streaming. Prøv blot at sammenligne din spiludbyders live stream med det stream du f.eks. tilgår online via de mange andre streaming services. Oftest er spiludbyderens stream lige så hurtigt som det signal du har på den store skærm.
  5. Du kan se gratis live streaming på alle dine devices – det være sig computer, laptop, mobil og tablet. Ja, du kan sågar projektere streamet fra dine mobile enhed over på dit TV, hvis du ønsker en større skærm.

Gratis live streaming af La Liga

Lewandowski, Andreas Christensen, Griezmann, Benzema, Kroos og danske Braithwaite – vi kender alle profilerne fra den spanske La Liga. La Liga – også kaldet Primera Division – regnes for at være en af verdens tre stærkeste fodboldligaer, og er bl.a. forbundet med nogle afsindigt dramatiske El Clásico-opgør mellem FC Barcelona og Real Madrid. Spansk fodbold har været vist på dansk tv siden Michael Laudrup og Barcas Dream Team tryllebandt os i 90erne. Se Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Valencia og alle de andre spanske klubber hos populære Bet365.

Gratis live streaming af Serie A

Den italienske Serie A kender vi alle sammen. Ligaen er superpopulær blandt danske tifosi, og har siden TV2s transmissioner fra støvlelandet i 90erne været en fast bestanddel på danske tv-kanaler. Italiensk fodbold skiller vandene blandt fodboldfans, men uanset hvad man synes om det, er der masser af dramatik. Følg Juventus, Milan, Inter, Napoli, Fiorentina, Roma og alle de andre hold hos følgende spiludbydere. Bold fra støvlelandet har fået en ekstra dimension med store profiler som Paulo Dybala, Victor Osimhen og Khvicha Kvaratskhelia. Du kan naturligvis også følge danskerne Joakim Mæhle, Simon Kjær, Morten Hjulmand og Rasmus Højlund.

Gratis live streaming af Ligue 1

Den franske Ligue 1 har aldrig været den helt store publikumsmagnet blandt danske fodboldfans, men det er der blevet ændret på de seneste år. Tilgangen af en masse danske spillere samt internationale superstjerner som Messi, Neymar, Mbappé, Payet og Ramos har betydet et markant skridt op på popularitetsskalaen. Du kan følge PSG, Monaco, Marseille, Lille, Lyon og alle de andre franske klubber hos følgende spiludbydere.

Gratis live streaming af Æresdivisionen

Den hollandske Æresdivision har altid været ganske poulær i Danmark. Et hav af danske fodboldspillere har igennem tiderne optrådt i den bedste hollandske række, og i år er ingen undtagelse. I 2022/2023-sæsonen kan vi se frem til danskere i hovedrollerne. Jens Odgaard og Nikolai Baden Frederiksen er blot nogle af de mange danskere i ligaen. Ligaen byder tilmed på et gigantisk højt scoringsgennemsnit, så der er oftest basis for at se en masse mål.

Gratis live streaming af The Championship

Den næstbedste fodboldrække i England hedder The Championship. Rækken tiltrækker sig ikke længere den store opmærksomhed hos de danske tv-kanaler, men så er det godt at kampene kan live-streames hos spiludbyderne. Spillet er mere “britisk” end i Premier League, og mange fodboldnostalgikere mener også, at det er mere autentisk. Følg Leeds United, Blackburn Rovers (med Jon Dahl Tomasson som træner), Norwich City, Wigan Athletic og alle de andre klubber i The Championship hos spiludbyderne. Bemærk venligst, at du ikke kan live streame alle kampe fra The Championship.

Gratis live streaming af Carabao Cup / EFL CUP

Den engelske Carabao Cup er navnet på liga-cuppen for de 92 hold i The Football League og Premier League. Hvor cup-fodbold i flere lande har ry for at være nedprioriteret og lidt ligegyldig er det aldeles anderledes i fodboldens hjemland. Vinderen af Carabao Cup får ud over en finalekamp på et fyldt Wembley også adgang til Europa League. Der er således både prestige, penge og europæisk deltagelse på spil. Vigtigheden af denne turnering understreges også af, at det næsten altid er et Premier League-hold som løber med titlen. For de fleste hold er det den hurtigste vej til europæisk fodbold. Se masser af britisk Carabao Cup /EFL Cup fodbold hos spiludbyderne.

Gratis live streaming af Europa League

Europa League er ikke lige så attraktiv en turnering som Champions League, men til gengæld er der mulighed for at se Europas næstbedste mandskaber i aktion. Der plejer ofte at være dansk deltagelse, men disse kampe vises desværre ikke hos spiludbyderne grundet kontraktmæssige vilkår. Bemærk dog, at du oftest ikke kan se specielt mange af disse kampe fra Europa League – det er mere held end forstand hvis du skal finde en Europa League-kamp hos spiludbyderne. De danske kanaler plejer at sidde tungt på disse rettigheder.

Gratis live streaming af Major League Soccer

Major League Soccer er navnet på den ambitiøse fodboldliga i Guds eget land. Major League Soccer har i flere år været associeret med et svingende niveau og aldrende stjerner på sidste udgang. Ikke desto mindre er ligaen de seneste år blevet en meget populær destination for flere internationale stjerner, og ikke kun for spillere i karrierens efterår. David Beckham er måske det ultimative eksempel på en spiller, som sagtens kunne have fortsat på topplan i Europa, men valgte de nye udfordringer i USA. I dag er han medejer af den ambitiøse amerikanske klub Inter Miami, så på den måde er han stadig en del af fodbolden. Se “amerikansk fodbold” hos spiludbyderne.

Gratis live streaming af NBA-basket

NBA-ligaen vokser i popularitet herhjemme, men det er stadig ret svært at komme til at se lige netop den kamp man vil. LeBron James, Kevin Durant, Anthony Davis, Giannis Antetokounmpo, Stephen Curry, Chris Paul, James Harden og Carmelo Anthony – ligaen er spækket med superstjerner. Én dansk kanal viser NBA-basket, men det er ikke mange kampe om ugen. Hos spiludbyderne kan du se samtlige NBA-kampe live streamet direkte på din favorit-device. Læs mere om gratis NBA live streaming her.

Gratis live streaming af ATP, WTA og Challenger tennis

Tennis er måske den meste streamede sportsgren hos spiludbyderne. Et hav af turneringer året rundt vises direkte via live streaming. På herresiden kan du både opleve alt fra klassiske Grand Slam- og ATP-turneringer med de store kanoner som Federer, Nadal og Djokovic til mindre Challenger-turneringer, som du ikke anede eksisterede.

Du kan også drage nytte af et fremragende Holger Rune live stream hos bl.a. Bet365. På kvindesiden vises der også et hav af WTA-turneringer – alt fra velkendte turneringer som Wimbledon og US Open til små WTA-turneringer af tvivlsom karakter. Med Clara Tauson som det nyeste danske håb på tennishimlen, er der stor interesse for tennis herhjemme. Oplev en masse gratis tennis streaming hos spiludbyderne.

Gratis live streaming af Bundesliga-håndbold

Den tyske Bundesliga er verdens bedste håndboldliga, og det høje niveau og de mange danskere har gjort ligaen til danske håndboldfans’ anden hjemmebane. Hans Lindberg, Niklas Landin, Magnus Landin, Mads Mensah Larsen, Lasse Svan, Michael Damgaard og de mange andre danskere byder på dansk islæt i en pæn del af kampene. Du kan se verdens bedste håndboldliga streamet direkte og gratis hos spiludbyderne.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk