Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

NBA live streaming

Masser af gratis NBA live streaming

NBA live streaming – sådan ser du masser af NBA-basket gratis på nettet

NBA-basket bliver mere og mere populær blandt danske sportsfans, og de senere år er de hjemlige tv-kanaler også hoppet ombord på NBA-karavanen. Således er TV2 Sport begyndt at vise kampe fra den næstmest populære sportsgren i USA. Ikke desto mindre har den danske NBA-fanskare trange kår med manglende tv-dækning af verdens bedste basketball-liga, men heldigvis er hjælpen nær. Hos de mange danske spiludbydere kan man nemlig se live streaming af de mange NBA-kampe ganske gratis.

Der er store forventninger til 2017/2018-sæsonen i NBA. Kan fantastiske Stephen Curry løfte Golden State Warriors til titlen igen i år? Får LeBron James og Cleveland Cavaliers igen heldet til at hente titlen efter forrige sæsons triumf? Hvad kan superstjernen Kevin Durant gøre med et i forvejen skræmmende Warriors-hold? Er LA Lakers lige så dårligt kørende som altid eller kan det nye håb Lonzo Ball vende skuden? Der er masser af spændende spørgsmål, som vi får afklaring på når sæsonen lakker imod enden.

Sådan kan du se gratis NBA live streaming

Det er enkelt, hurtigt og naturligvis lovligt at få adgang til gratis NBA-basket. Det eneste du skal gøre er, at oprette en konto hos en af nedenstående spiludbydere, og sørge for at du har penge på spilkontoen. Derefter er du klar til tip-off sammen med en masse andre danske basket-fans.

  1. Opret en konto hos en af nedenstående spiludbydere
  2. Sørg for at have penge på din spilkonto

Se NBA live streaming gratis hos Unibet

Unibet er en af de tre største spiludbydere i Danmark, og det er de ikke uden grund. Unibet leverer et fremragende produkt, og er i vores øjne måske den allerbedste spiludbyder på markedet. Unibet viser ud over NBA-basket bl.a. også fodbold fra La Liga, Ligue 1, Serie A og The Championship ganske gratis. Eneste krav er at du har en Unibet-spilkonto, og at du har penge på kontoen. Nemt, ikke sandt?

Se NBA gratis hos Unibet

Betsafe

Se NBA streaming gratis hos Betsafe

Betsafe er en del af det store svenske børsnoterede selskab, Betsson Group, som bl.a. også ejer NordicBet. Betsafe er i Danmark bl.a. kendt for sin store fokus på de lidt mere niche-prægede sportsgrene som UFC (fighting), boksning, Gumball 3000 og andre action-sportsgrene. Som en naturlig forlængelse af den store fokus på action sport er amerikansk NBA-basket naturligvis også i højsædet hos selskabet. Opret en Betsafe-konto, og du kan ikke blot se en masse NBA-basket ganske gratis, men også et hav af andre sportsgrene.

Se NBA gratis hos Betsafe

NordicBet

Se NBA live streaming hos NordicBet

NordicBet er en skandinavisk spiludbyder med stor fokus på de hjemlige markeder. I Danmark kender man bl.a. NordicBet fra sponsorater af Superligaen og NordicBet-Ligaen (dansk 1. Division). NordicBet udmærker sig ved at tilbyde odds på kampe helt ned på divisionsniveau i fodbold, og er man til sport med en mere lokal vinkel er denne spiludbyder et naturligt valg. Tilmeld dig som kunde hos NordicBet, og du har adgang til en masse gratis live streaming – herunder naturligvis NBA-basketball. Eneste krav er at du har penge på din spilkonto – eller sat et spil indenfor de seneste 24 timer.

Se NBA gratis hos NordicBet