Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Betfair

Betfair

Introduktion

Betfair er verdens største spillebørs, og den eneste af slagsen der har licens i Danmark. En spillebørs betyder, at du selv kan agere bookmaker, og udbyde dine egne odds og modtage væddemål fra andre kunder. Læs evt. mere om spillebørs-konceptet på Betfairs hjemmeside, hvis du ikke er helt inde i konceptet. Det er helt sikkert en god idé at forsøge sig på Betfair. Oddsene finder du ikke højere, og selve live betting-produktet er af en anden verden. Spillere med en seriøs tilgang til spillet skal benytte sig af Betfair – det kan der ikke være nogen tvivl om.

Dansk produkt

Betfair har ikke det mest danske produkt, hvis man sammenligner med andre spiludbydere (f.eks. Unibet og Oddset). Det skyldes, at spillebørs-konceptet kræver en markant likviditet (altså en stor udbud og efterspørgsel på odds blandt kunderne), og det kan være svært at finde international efterspørgsel på de mindre danske sportsgrene som håndbold og ishockey. De bedste danske fodboldrækker er godt dækket ind, men du skal ikke vælge Betfair, hvis du udelukkende spiller på danske sportsgrene. Er du derimod til de store internationale sportsgrene som fodbold, tennis og NFL er Betfair umulig at komme udenom. Likviditeten er abnorm stor og flere store begivenheder har omsat for over en halv milliard på Betfair alene.

Spiludbud

Spiludbuddet er ganske fantastisk og det skyldes naturligvis, at Betfair som spillebørs blot er mellemled, og ikke løber en risiko ved at udbyde spil på selv de meste skæve niche-markeder. At nogle af de små markeder så er lidt tynde i odds og likviditet er en anden sag. På de store markeder er Betfair uden sammenligning verdens bedste spiludbyder og uden sidestykke. Spiller du f.eks. på Premier League, La Liga og Champions League finder du et udbud af odds, der sprænger alle normer. Hundredvis af millioner bliver der omsat for på en stor international fodboldkamp, og dem er der som bekendt en del af efterhånden. Live bettingen er med til at drive omsætningen i vejret, og har man ikke prøvet at live bette på Betfair er der kun én ting at sige; prøv det! Det sætter nye standarder for brugeroplevelsen.

Hjemmeside

Betfairs hjemmeside kan virke en anelse uoverskuelig ved første øjekast, men det er kun indtil man lige lærer de forskellige termer – f.eks. køb og salg af odds. Hjemmesiden er naturligvis på dansk og meget intuitiv når man først kender jargonen. Hjemmesiden er teknisk avanceret, lækkert designet og med 100% fokus på brugeroplevelsen. Den kan godt ligne noget, som er taget ud af investeringsverdenen med de mange tal, grafer og odds der blinker, og vi er ret vilde med hi-tech looket og tilgangen. Man føler sig lidt som en investor på Wall Street, og tilgangen til bettingen er jo også ganske professionel.

På indholdssiden leverer Betfair efterhånden også en god omgang ekstrafunktioner. Du kan læse spilleforslag fra engelske eksperter, og fra tid til anden giver betting-eksperter (primært britiske) også deres besyv med i bloggen. Betfair – og spillebørs-konceptet i det hele taget – er lige den tand mere avanceret end konkurrenterne, og betting connoisseurs og andre med hang til “kun det bedste” vil finde sig tilrette på hjemmesiden. Det er ikke alle nybegyndere, som vil finde hjemmesiden til at gå til. De skal måske forsøge sig på Betfairs traditionelle odds-sektion først, hvor man kan spille på traditionel vis – altså 1X2 som vi kender det.

Live betting

Betfair er i vores øjne markedets bedste live betting-udbyder – kun Bet365 nærmer sig i den kategori. Masser af action, markedets bedste odds og fede detaljer/hjælpemidler gør Betfair til en “må-prøve”- udbyder. Udbuddet af kampe og begivenheder er kæmpestort, og softwaren er superlækker. Du kan hele tiden “handle om”, og dække dine spil og positioner af. Det er en unik måde at spille på, og noget som seriøse spillere bør prøve. Som noget nyt tilbyder Betfair også live streaming af en masse kampe og begivenheder, og det er naturligvis krydderiet, der får oplevelsen lige det sidste stykke op i verdensklasse.

Mobil

Betfair har en lækker app, som fungerer fremragende på både mobil og tablet. Som en af de ganske få spiludbydere har Betfair valgt at fokusere på en decideret app, og ikke blot en HTML5-version, der kan tilgås via en masse devices. Hvis du benytter app’en betyder det, at du sparer en del unødig trafik, og det går meget hurtigere. Vi er begejstrede for app’en, og den har selvfølgelig nogle meget lækre features som f.eks. push-besked ved kampstart, scoringer osv., og en rigtig brugervenlig oversigt over hvilke væddemål der er live lige nu. Betfair tilbyder naturligvis en app til både iOS (iPhone & iPad) og Android-platformen. For at det ikke skal være løgn, så har spillebørsen tilmed udviklet forskellige apps til henholdsvis iPhone og iPad – jeps, der er tænkt på alt ned til mindste detalje. Vi letter på hatten for Betfair, som i vores øjne er en udbyder man ikke kommer udenom.

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.

Oddsfan.dk karakterer

Dansk produkt
7
Spiludbud
10
Hjemmeside
9
Livebetting
10
Mobil
10
9.2

Markedets bedste odds

Er man på udkig efter de bedste odds, så er Betfair sagen. Markedets bedste odds, et fantastisk live betting-produkt og en hjemmeside, der bugner af spillemuligheder gør Betfair til et oplagt valg. Betfair er en naturlig del af enhver seriøs spillers bookmaker-portefølje. Vi er vilde med Betfair!