Unibet

Unibet er en af de mest populære spiludbydere på det danske marked
Dette indlæg indeholder annoncelinks • Regler og vilkår gælder • 18+ • Spil med omtanke • StopSpillet.dk • Rofus.nu

Introduktion til Unibet

Unibet er en stor skandinavisk spiludbyder med mangeårig erfaring på det danske marked. I 2012 opkøbte selskabet konkurrenten Bet24, og blev med et snuptag en af de tre største udbydere i Danmark. Du kender måske også Unibet som sponsor for bl.a. F.C. København og tidligere for F.C. Midtjylland, og generelt er der stor fokus på det danske marked. Unibet er med afstand en af de spiludbydere, som har det største markedsføringsbudget på det danske marked, og du er helt sikkert stødt på flere af kampagnerne. I sommeren 2014 har spiludbyderen tilknyttet den danske landsholdslegende Brian Laudrup som ambassadør og eksperttipper.

Dansk produkt

Unibet har i de sidste par år fået bygget et fantastisk dansk produkt op. Der er odds på alle de større danske ligaer og sportsgrene, og er du til special-spil finder du måske ikke en bedre udbyder. Selskabet leverer uge efter uge et hav af nye og sjove special-spil. Det handler for Unibet om, at komme i medierne med en række sjove og anderledes PR-spil, og for os spillere er det bestemt også god lir. Vi har ikke noget problem med at udråbe Unibet til at have Danmarks bedste PR-afdeling på betting-scenen. Der tilbydes masser af spil på TV-programmer, royale bryllupper og fødsler, vejret, og politiske spil.

Spiludbud

Udbuddet af odds er ganske stort. Man finder måske lige en anelse færre odds end f.eks. hos Bet365 og Betfair, men det gør ikke så meget. Unibet tilbyder ikke så mange obskure spil, som man alligevel ikke ved så meget om. Det handler også om, at man har målrettet sit produkt til hovedmarkederne og der vejer det tungest, at kunne tilbyde lokale sportsgrene. Det er langt at foretrække frem for en masse underlige kampe fra f.eks. den næstbedste chilenske fodboldrække. Kvalitet frem for kvantitet.

Hjemmeside

Hjemmesiden er en af vores personlige favoritter – den er en fryd for øjet! Den er flot, overskuelig og særdeles nem at benytte. Alt er naturligvis på dansk, og det er svært at gå forkert i byen. Fokus er naturligvis lagt på odds- og livebetting-produktet, men det er naturligvis også muligt at spille poker og casino, hvis man lyster det. Designet er lyst, moderne og fremstår rigtigt flot. Samtidig er hjemmesiden spækket med kampagner og gode tilbud, så den fremstår altid spændende og opdateret. Vi kan anbefale at man går ombord i det store udvalg af ekstra-funktioner som spilforslag fra eksperttippere, optakter og spilforslag på YouTube og ikke mindst de ganske velskrevede indlæg på bloggen. Unibet er en af de allerbedste udbydere, når det kommer til at tilbyde ekstra-lir til kunderne.

Livebetting

Unibet tilbyder en superlækker livebetting-oplevelse. Der er altid en masse kampe og begivenheder man kan spille på, og der er dybde i udvalget af odds. På en fodboldkamp finder man et hav af forskellige spil-varianter – bl.a. “næste mål”, op til flere “over/under-spil”, “næste mål”, “hjørnespark over/under”, og “ciffertips”. På tennis kan man spille på et bredt udvalg af forskellige parti, set og kampspil. “Total antal partier”, “handicap” og “tie-break-spil” er blot nogle af mulighederne. Overordnet set ligger Unibet rigtigt godt med på livebetting-produktet, og en stor del af kampene og begivenhederne understøttes af gratis live-streaming.

Mobil

Unibet har med lanceringen af Unibet Pro-appen lagt sig helt frem i førerfeltet af spiludbydere, der fokuserer på mobilen. Unibet Pro er en ganske lækker app, som giver dig mulighed for at spille via mobilen eller på tablet. App’en er blandt de allerbedste, og vi er rigtigt tilfredse med den. Man kan naturligvis logge ind uden brug af NEM-ID, og derudover kan man live streame de mange live-begivenheder. App’en findes til både mobil (iPhone og Android) og tablets (iPad og Android). Du kan også vælge at tilgå Unibets hjemmeside via browseren på din mobil – ak ja, der er tænkt på alt.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Regler og vilkår gælder • 18+ • Spil med omtanke • StopSpillet.dk • Rofus.nu