888sport

888sport - international spiludbyder på det danske marked
Dette indlæg indeholder annoncelinks • Regler og vilkår gælder • 18+ • Spil med omtanke • StopSpillet.dk • Rofus.nu

Introduktion

888sport er en del af et af verdens største spilselskaber; 888 Holdings. Selskabet slog sig oprindelig først op på casino og poker, men har de seneste år udvidet paletten med sportsbetting og dermed 888sport. Selskabet er noteret på børsen i London, og er målt på markedsstørrelse i top 5 blandt spiludbydere i verden.

Det er ikke første gang, at 888sport har været repræsenteret på det danske marked. For en håndfuld år siden henvendte man sig også til danske kunder, men grundet problemer med den danske spillelovgivning – primært tekniske krav – vendte man ryggen til det marked. Man har nu valgt igen at gå benhårdt efter danske kunder, og det er da også et særdeles forbedret produkt som det store internationale spilselskab kan præsentere.

Dansk produkt

888sport har en international profil – det kommer vi ikke udenom. Selv om udvalget af odds på danske kampe og begivenheder er ganske fint, så vil denne spiludbyder ikke kunne klassificeres som eksperter på det danske marked. Oddsene og den tekniske platform leveres i øvrigt af Kambi, som også er leverandør til Unibet. Er du til den skandinaviske spiludbyder, så er 888sport bestemt et besøg værd. Er du alligevel mest til de mere profilerede rækker i dansk sport – f.eks. Superligaen og 1. Division – så er 888sport helt på omgangshøjde med de øvrige spiludbydere i markedet. På en gennemsnitlig Superliga-kamp finder du mellem 150 og 220 forskellige spilvarianter, og det er klart bedre end markedsgennemsnittet. Selv på 1. Division i fodbold kan du vælge mellem over 100 spilvarianter, så med mindre du er på udkig efter odds på f.eks. Serie 2-fodbold, så er 888sport helt sikkert leveringsdygtige med odds.

Spiludbud

Det overordnede spiludbud er gigantisk stort. Det kommer måske ikke på højde med f.eks. Bet365 og Betfair, men mindre kan sagtens gøre det. Faktisk er det forfriskende, at nogle spiludbydere vælger at satse på kvalitet frem for kvantitet. Som spiller bliver man derfor ikke fristet til at spille på den tredjebedste række i Colombiansk fodbold mm. Fokus er klart på fodbold, og det falder jo i ganske god jord på et marked som det danske. Derudover finder man naturligvis odds på alle de andre sportsgrene som traditionelt set er populære herhjemme; ishockey, håndbold, tennis, formel 1 og de amerikanske sportsgrene (NFL, NHL og NBA). Udvalget af odds er stort set magen til det man finder hos Unibet, da de har samme leverandør af odds (Kambi).

Hjemmeside

Hjemmesiden falder rigtigt godt i vores smag. Den er frisk, moderne og teknisk lækker. Kan man ikke lide farven orange har man dog en lille udfordring. Ser man bort fra nogle lidt halvsløje oversættelser, så er hjemmesiden en af de bedste på markedet. Er du til Unibets lækre hjemmeside, så kan du glæde dig over at 888sport nærmest kan tilbyde en tro kopi. Alt er lavet i flash og navigation, hastighed og brugervenlighed er helt i top. Vi har intet at udsætte på hjemmesiden, og giver derfor 888sport stor cadeau for at benytte Kambis lækre sportsbetting-software.

Live betting

Livebetting er en af spiludbyderens helt store kæpheste. Softwaren er ganske sublim, og har man endnu ikke oplevet en velfungerende livebetting-software kan vi anbefale denne. Det er nemt at holde styr på kampforløbet med lækker grafik og et interface, der emmer af LIVE. Eneste markante mangel er, at 888sport endnu ikke tilbyder live streaming af de forskellige spilmuligheder. Der må man stadig ty til Unibet og Bet365 for at finde markedets bedste udvalg af gratis live streaming. 888sport tilbyder som flere andre spiludbydere en cash-in-funktion. Den er ganske anvendelig, hvis man ønsker at tage sin gevinst før kampen er slut – eller måske begrænse sit tab.

Mobil

888sport udmærker sig ved at tilbyde en ganske lækker dedikeret app til sportsbetting. App’en kan downloades til både iOS (iPhone) og Android (bl.a. HTC og Samsung). Du kan også vælge at benytte app’en på din iPad, og der fungerer den mindst lige så fint. Sidst, men ikke mindst, kan man også vælge at tilgå hjemmesiden fra ens browser. Den mobile løsning er lige som hjemmesiden også leveret af Kambi, så hvis du er vild med Unibets app, så vil du også kunne lide denne. Du kan oprette en konto og logge ind uden Nem-ID via mobilen, og det er jo ganske lækkert hvis man skal have sat et hurtigt spil. Navigationen er logisk og brugervenlig. Til tider kan hastigheden være lidt til den langsomme side, men det er også en hulens masse data og lækker software, der skal hentes og loades. Overordnet set har vi kun roser til overs for 888sports lækre mobile app.

Få en god start hos 888sport – læs alt om spiludbyderens 2.000 kr. velkomstbonus her.

Den nye spiludbyder 888 giver dig 100% bonus – op til 2.000 kr.
Dette indlæg indeholder annoncelinks • Regler og vilkår gælder • 18+ • Spil med omtanke • StopSpillet.dk • Rofus.nu