ComeOn

ComeOn er en skandinavisk spiludbyder med et stort udvalg af kampagner
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til ComeOn

Spiludbyderen ComeOn har ikke den længste historik på det danske marked. Først i slutningen af 2019 kunne danske spillefugle stifte bekendtskab med den skandinaviske spiludbyder. Det er ellers ikke et nyt selskab, da det er stiftet tilbage i 2010. I dag er fokus på de skandinaviske markeder og Tyskland, og de skandinaviske rødder fornægter sig naturligvis ikke.

ComeOn byder på et særdeles attraktivt produkt, og det skyldes bl.a. at spiludbyderen benytter sig af den populære SBTech-platform. Platformen benyttes af flere andre spiludbydere på det danske marked, så der er lækkerier i vente til fans af SBTech.

Spiludbyderen helt store trækplaster er et omfattende loyalitetsprogram. Du optjener point når du opretter en konto, logger ind, bekræfter e-mail adresse, deltager i en kampagne, foretager et indskud og naturligvis når du spiller. Dine point kan du veksle til alt fra bonusser, til kontanter og freespins. Det er et superflot initiativ fra ComeOn, og vi er ikke blege for at udråbe loyalitetsprogrammet til markedets bedste.

Skandinavisk tilgang på international platform

Spiludbyderens skandinaviske baggrund slår igennem fra første bekendtskab. Du mødes af en meget uformel tone, og sproget bliver særdeles ungdommelig. Der er på ingen måde tale om et generisk eller dårligt oversat sprog, og det tager vi hatten af for. Produktet er gennemsyret af fairness og transparens, og den store fokus på at give kunderne andet end blot en spiloplevelse føles også forfriskende nærværende. Man føler at spiludbyderen driver produktet ud fra hvad der er spændende for dig – og ikke bare tæmpebomber dig med tilbud med alenlange regler og vilkår.

SBTech-platformen er ganske enkelt superfed. Den benyttes i Danmark bl.a. også af Onsidebetting og Youbet, og dermed har mange danske spillefugle forlængst stiftet bekendtskab med den populære platform. Sammen med Kambi kæmper SBTech en brav kamp om kundernes gunst, og der er ingen tvivl om at produktet hører til på allerøverste hylde.

Kommunikationen og kampagnerne tager som nævnt afsæt i en meget nærværende tilgang. Selve kerneproduktet føles ikke specielt dansk. Du finder ikke danske odds ad libitum, og overordnet set er der ikke kræset for danske kunder. Produktet er ultra- SBTech, og det er superfedt i sig selv men dansk er det ikke.

Imponerende udvalg af odds

Udvalget af odds er gigantisk! Du kan spille på alskens internationale kampe og begivenheder, og som mainstream spiludbyder imponerer ComeOn. Er du til Premier League, Serie A, Bundesligaen og de andre store europæiske ligaer finder du et overdådigt udvalg af odds.

På en typisk Premier League-kamp finder du i omegnen af 150 forskellige væddemål, og her snakker vi kun pre-match. På La Liga er udvalget nogenlunde det samme, mens du på Bundesligaen finder lidt færre spil.

Er du mest til danske begivenheder, kan du se frem til odds på de større danske ligaer. Der er primært odds på Superligaen, 1. Division, 2. Division, Reserveligaen og pokalturneringen, så på den front adskiller ComeOn sig ikke fra markedet. På den hjemlige scene finder du også odds på dansk ishockey (Superisligaen / Metal Ligaen), håndbold (de to bedste rækker for henholdsvis mænd og kvinder) og basket (Basketligaen). På mange måder ligner udvalget det du finder hos en typisk Kambi-bookmaker, men udvalget er dog ikke lige så stort.

Specialvæddemål er spiludbyderens helt store akilleshæl. Her kommer de til kort, når man sammenligner produktet med f.eks. mægtige Unibet og Bet365. Hvis ComeOn vil tiltrække manden på gaden, skal udvalget af specialvæddemål med dansk vinkel forbedres. Vi savner politiske væddemål (Folketingsvalg, Kommunalvalg), og odds på tv-programmer som f.eks. Vild med dans, X Factor, Melodi Grand Prix. Uden at vi ved det, så virker det ikke som om ComeOn har en dansk odds-resource til at stå for den del.

Toplækker og moderne hjemmeside

Spiludbyderens hjemmeside fungerer ganske fremragende. Tag en topfed platform fra SBTech, tilføj et skandinavisk og minimalistisk strøg, og tilføj en dansk og uformel tone og du har en superlækker hjemmeside. Udtrykket er moderne og hvis du kan se bort fra at hjemmesiden kan forekomme en anelse mørk, så kan du glæde dig til en god brugeroplevelse.

Flere elementer ligner de andre SBTech-spiludbydere på en prik, men sådan er det jo. Alle de vigtigste elementer er der styr på, og spiludbyderen har tilmed brugt en del krudt på at sætte sit eget tryk på platformen.

Live betting taget til næste niveau

Spiludbyderen ComeOn byder på et framragende live betting-produkt. Specielt de mange lynmarkeder tager live betting til et helt nyt og spændende niveau. På flere markeder – ikke alle men primært de mere profilerede markeder – tilbydes der de såkaldte lynmarkeder.

Et lynmarked går ud på at du kan spille på næste hændelse. I tennis kan det f.eks. være vinderen af den næste bold, mens det i fodbold kan være om næste hændelse er et indkast, frispark, hjørnespark osv. I et lynmarked skal du virkeligt holde tungen lige i munden og du har ikke en kinamands chance, hvis du ikke kan følge kampen direkte – enten i tv – eller via live streaming. Du skal nok være bevidst om at disse spil er mere underholdning end decideret seriøse “spil objekter”. Du kan nemt finde de enkelte lynmarkeder, da de er markedet med et lille rødt lyn-ikon. Som nævnt er det langt fra alle markeder, som er lynmarkeder. Det er der nok en grund til. Det muliggør i stor stil match-fixing, så det er naturligvis bagsiden af medaljen på dette nye og spændende tiltag.

Udvalget af kampe og begivenheder som der tilbydes live betting på er gigantisk. Du finder nogenlunde samme produkt, som hos Youbet og Onsidebetting. Du kan spille på alle de gænge sportsgrene – lige fra de højtprofilerede fodbold, tennis og ishockey – til de lidt mindre profilerede sportsgrene (bordtennis, volleyball og diverse vintersportsgrene). Alt i alt tilbyder ComeOn et knaldstærk live betting-produkt, og den visuelle fremstilling fungerer også fint.

Spil hos ComeOn på farten

ComeOn har efter en del forberedelsestid endeligt fået en app til iPhone på markedet. Længe var det kun muligt at benytte en app, hvis man var i besiddelse af en Google-smartphone (Android), men det er der nu lavet om på. Med den nye app til iOS, er spiludbyderen for alvor klar til at erobre Danmark. Vi er et af de lande, hvor vi benytter vores smartphones mest til gambling sammenlignet med andre lande – og er i øvrigt også ganske begejstrede for Apple-produkter.

App’en fra ComeOn er toplækker. Den er muligvis en anelse mørk, men det er nu spiludbyderens look and feel. Navigationen og brugeroplevelsen er helt i top, og vi er mægtigt imponerede over den fine mobile løsning. Den formår på én og samme gang at få plads til både betting-platformen og alle spiludbyderens lækre add-ons (Bonusbaren, kampagner og tilbud).

I forhold til nogle af konkurrenterne mangler ComeOn nogle lækkerier på mobilen. Man kan ikke benytte FaceID eller NemID til at logge ind. Dermed er du tvunget til at kunne huske dit brugernavn og password. Og hvem kan det? Når du skal indbetale, så mangler der også flere af de “nye” indbetalingsmetoder – dvs. Apple Pay og Google Pay. Det trækker desværre ned i den samlede vurdering. Heldigvis har spiludbyderen fået tilføjet MobilePay til udvalget af betalingsmidler, og det er naturligvis glædeligt.

Overordnet set er den relativt nye app ganske fin. Når man ikke tilbyder live streaming, så er afgivelsen af spil jo det vigtigste element og her er der intet at udsætte på ComeOn. Det betyder dog også, at app’en mere er et redskab end “et sted” man har lyst til at blive.

Opsummering på ComeOn

Spiludbyderen med de skandinaviske rødder har ikke været på det danske marked i specielt mange år, og derfor tilhører de stadig gruppen af nye udfordrere. Man må give selskabet, at der bestemt er noget at komme efter. Med markedets bedste og mest omfattende loyalitetsprogram, har de i hvert fald lagt godt fra land. Et loyalitetsprogram kan være meget svært at håndtere efter de regler for salgsfremmende initiativer udstedt af Spillemyndigheden, så vi tager hatten af for ComeOn for at give det et skud.

Man går aldrig helt galt i byen når det kommer til en SBTech-platform, og ComeOn leverer overordnet set et ganske glimrende produkt. Vi er slemt glade for kommunikationen – den er frisk og uhøjtidelig. Vi får følelsen af, at der er rigtige mennesker bag produktet og at vi ikke bare endnu engang må nøjes med et Google-translate produkt fra det store udland.

ComeOn mangler lige det sidste, når det kommer til de små detaljer – specielt på mobilen. Hvis spiludbyderen skal spise kirsebær med top-5, skal de have forbedret deres log-in-flow og betalingsdelen.

Vi byder ComeOn velkommen på det danske marked. Det danske marked for sportsbook er ikke kæmpe stort, så hver gang en nye ambitiøs spiludbyder melder sig klar til kamp, kipper vi med klaphatten. ComeOn får vores varmeste anbefalinger.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
SAMLEDE BEDØMMELSE
Hvor dansk er produktet
7
Udbud af odds
8
Hjemmeside
8
Live betting
8
App til mobilen
7
comeonSpiludbyderen ComeOn er for dig som prioriterer et stort udvalg af kampagner. Her finder du altid et kæmpemæssigt udvalg af gode tilbud - alt fra regulære bonusser til freebets, odds boosts, combo forsikring, combo boost, Match of the Week, 0-0 garanti og meget mere. De mange tilbud gør, at man får lyst til at blive hængende. Selve produktet er også ganske fint, men måske en anelse til den ordinære side. Vi savner lige de sidste aspekter (f.eks. live streaming, danske special-odds og Apple Pay) før spiludbyderen kan kæmpe med "best of the rest".