Bet365

Bet365 er verdens største sportsbook
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Bet365

Bet365 er med base i hjemlandet England en af de hurtigst voksende spilleselskaber på det internationale marked. Ejet af Coates-familien er selskabet gået fra succes til succes de senere år, og spiludbyderen er i dag verdens største privatejede spilleselskab. Spiludbyderen fra Stoke-on-Trent er ikke overraskende hovedsponsor for det lokale Premier League-mandskab Stoke City og dets stadion The Bet365 Stadium. Bet365 er kendt for at tilbyde en særdeles attraktiv livebetting-platform, og på det seneste har de også været pionerer indenfor spil på mobilen.

Spiludbyderen er herhjemme blevet en rigtig populær aktør, og det vurderes, at Bet365 er den næststørste spiludbyder på det danske marked efter Danske Spil (målt på bruttospilleindtægt – også kaldet BSI). Sammen med Unibet udgør de to spiludbydere “The Big Three” på det danske marked.

Populariteten og den store markedsandel er bl.a. opnået via en særdeles dominerende eksponering på Kanal 5, 6’eren og de andre Discovery Network TV-kanaler. Hvem har ikke set de utallige reklamer med Borgen- og Game of Thrones-skuespilleren Pilou Asbæk? Tidligere var det Hollywood-stjernen Samuel L. Jackson, som stod i spidsen for spiludbyderen, men i de sidste par år har vi oplevet en mere lokal tilgang. Man vurderer Bet365 til at være blandt de tre største spiludbydere på det danske marked, og det er ikke uden grund. Produktet er ganske enkelt verdensklasse og perfekt til danske spillefugle.

Internationalt produkt med et dansk twist

Bet365 har til trods for et stort fokus på det internationale marked også tid til, at fokusere på det danske marked. Efterhånden tilbydes der ganske mange odds på danske sportsbegivenheder, sportsgrene og specialspil. Den lidt britiske kommunikation i TV-reklamerne er ganske misvisende – Bet365 tilbyder et ganske flot produkt til danske kunder. Bet365 tilbyder odds på rigtig mange danske ligaer, og tilbyder live betting på danske kampe helt ned til serie-niveau.

Det skinner igennem, at selskabet har danske odds-sættere ansat udelukkende til at servicere det danske marked. Derfor finder du f.eks. også odds på begivenheder som kun har interesse herhjemme – det er f.eks. odds på folketings- og kommunevalg, Vild med dans, X Factor, Melodi Grand Prix og andre danske TV-programmer. Bet365 er ikke markedets mest danske spiludbyder, men de er på pletten med et strømlinet produkt tilsat lokale lækkerier fra tid til anden.

Gigantisk spiludbud – måske det største overhovedet?

Spiludbuddet er måske det største man overhovedet kan opdrive på nettet. Der er altid tusindvis af vidt forskellige spilmuligheder, og du kan være sikker på, at både udvalg af sportsgrene, spiltyper, specialspil og ikke mindst live-betting-events er bugnende stort. Spiludbuddet trumfes næppe af nogen konkurrenter, og er du på udkig efter odds på en obskur lille kamp/begivenhed er Bet365 et godt bud. Der er odds på alt fra de store globale sportsgrene (fodbold, tennis, eSport og basketball) til mindre sportsgrene, som du næppe har spillet på før (f.eks. gæliske sportsgrene, vandpolo, surfing og cricket). Det er klart, at når man henvender sig til så mange forskellige markeder, så er man forpligtet til at levere et stort udvalg af odds til alle.

Blandt de danske ligaer finder du odds på bl.a. Superligaen, 1. division, 2. division, Reserveligaen, Håndboldligaen (Primo Tours Ligaen), Bambusa Kvindeligaen, Superisligaen (Metal Ligaen), Badmintonligaen, Basketligaen og flere andre. Der er dermed god mulighed for at spille på masser af dansk sport. Du kan tilmed også finde odds på dansk speedway, floorball, volleyball og dansk eSport.

Funktionel hjemmeside med fokus på brugervenligheden

Bet365s hjemmeside er ganske nem at gå til. Fokus er lagt på live betting, og du finder lynhurtigt frem til de odds, som du er på udkig efter. Efter at spiludbyderen er gået fra Flash over til HTML5 er hjemmesiden blevet superhurtig, og den trækker ikke længere så meget power fra din laptop/computer. Hjemmesiden er naturligvis på dansk, og er i det hele taget meget bruger- og begyndervenlig. Siden er lavet så den tilpasser sig skærmens størrelse, og der er flere muligheder for at personliggøre udseendet.

Ekstra features som lyd, animationer, tv-oversigt, livestreaming- og liveodds-kalender gør siden til en lækker oplevelse. Hjemmesiden er gennemført, og der er kælet for de små detaljer. Farverne er lige til den mørke side med dominerende grå og grønne nuancer, så du skal måske lige vænne dig til det lidt “tunge” farveudtryk. Fokus er på at levere en gennemført brugeroplevelse og funktionaliteter i høj klasse, og ikke nødvendigvis en “designer hjemmeside” som f.eks. Bwin.

Hvis du kan lide Betbuilder-funktionen, kan du se frem til Bet365s version kaldet “Byg væddemål”. På enhver fodboldkamp kan du kombinere flere forskellige væddemål fra én og samme kamp. Du kan kombinere op til seks forskellige væddemål på den samme kamp – f.eks. Kampresultat (fuldtid eller halvleg), Begge hold scorer, Antal scorede mål, Spiller scorer (når som helst, først, sidst, to eller flere, tre eller flere), Hjørnespark, Kort (Antal, Spiller – Kort eller Rødt kort i kampen), Kvalificerer sig eller Løfter trofæet. Du kan med andre ord gå all-in på en enkelt kamp, hvilket kan være meget fint hvis der f.eks. kun er en spændende kamp på programmet den specifikke dag. Du kan tilmed kombinere dine “Byg væddemål”-bets i multispil med valg fra andre kampe. Alt i alt er det et spændende koncept, som helt sikkert tiltaler nogle kunder.

Bet365 tager live betting til det næste niveau

Bet365 er helt fantastisk, når det drejer sig om live betting. Kun Betfair og Bwin er på omgangshøje med Bet365 ift. live betting. Udbuddet af kampe og begivenheder er gigantisk, og den tekniske løsning virker helt perfekt. Live betting-konsollen virker helt og aldeles perfekt, og integrationen med de mange add-ons (grafisk visning af kampforløbet, statistikker, Luk væddemål (cash-out) og ikke mindst live streaming gør live bettingen til en central del af spiloplevelsen hos Bet365.

Som kunde kan du drage nytte af det store udvalg af kampe og begivenheder, som der bliver tilbudt via gratis live streaming. Det er helt og aldeles gratis at se med så længe du har penge på kontoen, og Bet365 har fra tid til anden indhentet rettigheder på ganske attraktive kampe og begivenheder. Vi har bl.a. nydt italiensk Serie A, tysk Bundesliga, fransk Ligue 1 og spansk La Liga-fodbold streamet i god kvalitet og med minimal forsinkelse. På en mobil enhed kan du endda blæse signalet op i fuld skærm, så du kan sagtes se en hel kamp uden at øjnene kommer på overarbejde. Forsinkelsen er minimal, og hele formålet med live streamingen er naturligvis, at du også fatter interesse for live betting-produktet.

Udvalget af live streaming er markedets største, så hvis du kan lide at streame sport på din favorit-device er Bet365 sagen. Ud over fodbold kan du se frem til et hav af events og kampe fra alskens sportsgrene (fodbold, håndbold, basketball, volleyball, tennis, ishockey, amerikansk fodbold (NFL), eSport, bordtennis, snooker og en masse andre). Dermed er Bet365 godt på vej til at blive en streaming service med fokus på sport. Så længe du har penge på din spilkonto, er du kun ét par klik/tryk væk fra et gigantisk udvalg af sport i verdensklasse.

Bet365 er kongen indenfor både live betting og live streaming, og enhver med interesse for live betting bør unde sig selv oplevelsen.

Lækker Bet365 app til både iOS og Android

Bet365 er også på mobil-delen med i det absolutte førerfelt. Via mobilen kan du tilgå hele paletten af spilleobjekter, og specielt ift. live betting er mobilen interessant. På en nem og intuitiv måde får du serveret de begivenheder der er i gang lige nu og de mest spillede kampe, og du kan derfra selv navigere rundt i en brugervenlig app.

Hele molevitten kan naturligvis tilgås uanset om du har en iPhone, Android eller Windows-mobil. Vi har bl.a. testet den spritnye iPhone-app, og vi har kun rosende ord at sige. Har du ikke lyst til at hente app’en, så kan herlighederne også tilgås via browseren på din mobile enhed. Det anbefales dog at du spiller via Bet365 app’en, da den giver dig den bedste, hurtigste og sikreste spiloplevelse. Nedenfor ser du nogle skærmdumps fra iOS-app’en som den ser ud ultimo 2020. Bet365 er begyndt at operere med en slags “lag” på de enkelte kampe, og det skal man lige vænne sig til.

Størstedelen af omsætningen hos en spiludbyder foregår i dag på en mobil enhed, og Bet365 er ingen undtagelse. De forskellige Bet365 apps er yderst lækre, og du får ikke følelsen af at spiludbyderen har udviklet platformen af nød – de har gjort alt for at optimere og facilitere en topfed spiloplevelse på farten. Du logger naturligvis supernemt og hurtigt ind via FaceID, så det tager blot 5 sekunder at tilgå herlighederne. Vi savner MobilePay og Apple Pay som indbetalingsmetode, men ellers er alt som det skal være.

Opsummering på Bet365

Spilgiganten Bet365 er verdens største spiludbyder, og det er der naturligvis en masse gode grunde til. Produktet er knaldstærkt! Hvis du kun gider have en spilkonto hos en enkelt eller ganske få spiludbydere, så er Bet365 bestemt et godt bud. De er en all-rounder nærmest uden svagheder. De har ikke et så dansk udtryk som f.eks. Unibet, men mindre kan også gøre det.

Bet365 tilbyder markedets største udvalg af live streaming, og det er noget vi virkelig letter på hatten for. Du kan live streame alskens sport – lige fra obskure kampe i mindre ligaer til de store europæiske ligaer. Vi er også ret begejstrede for, at spiludbyderen live streamer både NBA-basket og amerikansk fodbold fra NFL. Det er pænt imponerende!

Hvis du kan lide at spille på farten, så kan du se frem til nogle flotte apps til både iOS og Android. Du kan sågar spille fra browseren på din mobil, men det er der nu ikke nogen grund til. Når du spiller via app’en får du den fulde oplevelse, og Bet365s store fokus på spil via mobilen har resulteret i to markedsledende apps.

Bet365 er ikke en spiludbyder med stor fokus på kampagner. Det er lidt ærgerligt, men sådan er det nu engang. Hvis du er vild med ugentlige kampagner, bonusser og gode tilbud, så finder du helt sikkert bedre alternativer.

Overordnet set er det tvivlsomt om der er nogen spiludbydere på markedet, som kan levere så stærkt på så mange parametre. Sammen med Unibet og Betfair er Bet365 markedets bedste spiludbyder. Det er ikke engang tæt. Giv den britiske spilgigant et skud – de har i hvert fald vores varmeste anbefalinger.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
SAMLEDE BEDØMMELSE
Hvor dansk er produktet
7
Udbud af odds
9
Hjemmeside
9
Live betting
9
App til mobilen
9
bet365Bet365 tilbyder et fremragende produkt. Man bliver ikke verdens største sportsbook uden grund. Spiludbyderen er markedsleder i ganske mange lande, og i Danmark er de blandt de tre største spiludbydere. Den store popularitet skyldes naturligvis et topfedt produkt. Hjemmeside og apps fungerer som de skal - der er ingen slinger i valsen. Spiludbyderen har egne oddssættere ansat, og det giver sig udslag i hurtige og egne odds. Her er der ikke tale om en pakkeløsning. Bet365 tilbyder et strømlinet produkt, og der er måske ikke kælet specielt meget for kampagner og gode tilbud. Hvis du er på udkig efter en go-to spiludbyder, er Bet365 det naturlige valg. De er i vores øjne en must-have spiludbyder i porteføljen.