Find de bedste odds

Find det bedste odds med en odds-sammenligner
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Find de bedste odds

Det er vigtigt at spille, hvor oddsene er bedst. Forskellene kan virke ganske små, når man blot betragter oddsene som små kommatal, men i længden kan det at spille hvor oddsene er bedst, faktisk afgøre om man vinder eller taber. Forskellen på 1.50 og 1.60 virker ikke af meget, men spørg enhver professionel spiller, og han/hun vil sige, at den er himmelråbende stor. Professionelle spillere der har overskud i længden har oftest en positiv tilbagebetalingsprocent på mellem 100-110%, og med så lille en margin og “edge”, er der ikke plads til at ødsle for mange procenter væk på ikke at spille optimalt. Det er ikke specielt sjovt at shoppe odds, men den seriøse spiller er nødt til at optimere sit spil for at have en chance på den lange bane. I Danmark er der desuden et begrænset udvalg af spiludbydere, så du er nødt til at oprette en spilkonto hos flere spiludbydere for at vride de sidste procenter ud. 

Hvordan finder man så det bedste odds, og er det i det hele taget besværet værd at have flere konti? Først og fremmest er det ikke besværligt, at have flere konti. Du skal som udgangspunkt altid have en konto hos en spillebørs, og derudover skal du måske have 3-4 andre spiludbydere i porteføljen. Betfair er den eneste spillebørs, som har licens i Danmark så det er med andre ord et must. Prøv dem og få et særdeles attraktivt risikofrit spil på 550 kr. uden gennemspilskrav. Du kan IKKE tabe med dette tilbud – en evt. refundering er i cool cash.

Har man en håndfuld konto hos de udbydere, der er anbefalet her på Oddsfan.dk, så er man dækket særdeles godt ind. Der findes flere services på nettet, der hjælper dig til at finde det bedste odds. Vi anbefaler en håndfuld af slagsen, og hvilken der er bedst til lige netop dit spil er op til dig selv. Vi foreslår at du prøver dem alle – vi har jo alle forskellige præferencer.

Oddschecker

Oddschecker er en hæderkronet odds-sammenligner med rødder i Storbritannien.  Oddschecker henvender sig til hjemmemarkedet, og det kan du se på både odds, bannere og kommunikationen. Du kan aller øverst ændre oddsene fra britiske “fractional odds” til “decimal odds”. Søgefunktionen er også uundværlig, da du ikke får serveret de “danske” markeder på forsiden.   

Hos Oddschecker kan man danne sig et overblik over det samlede marked – også de spiludbydere, som ikke har en dansk licens. Dem skal du naturligvis holde snitterne fra, men selve markedet kan du sagtens bruge til at sammenligninger. Vi kan rigtig godt lide siden, og specielt nybegyndere vil finde siden anvendelig.

Betbrain

Betbrain er måske den mest kendte odds-sammenligner på det danske marked. I 15 år har det været danskernes foretrukne side, når det har drejet sig om at finde det bedste odds. Betbrain har odds fra stort set alle relevante sportsgrene, ligaer og begivenheder, og det er ret svært at finde markeder som ikke dækkes. Man kan tilmed finde live-odds, og det kan være særdeles nyttigt eftersom nogle udbydere kan finde på, at udbyde lidt lavere odds på live-væddemål. Alle de viste spiludbydere har ikke alle dansk licens, så du støder på bookmakere som f.eks. Ladbrokes, William Hill og Paddy Power. Vi anbefaler, at du ikke spiller hos en spiludbyder uden en dansk licens udstedt af Spillemyndigheden under SKAT. Det er også de færreste, der overhovedet tillader at du opretter en spilkonto.

Som noget forholdsvis nyt kan man nu også finde en oversigt over de bedste sure-bets og value-bets på Betbrain. Danskejede Betbrain er et godt bud på en omfangsrig odds-sammenligner, og vi har kun rigtigt godt at sige om siden.

Oddsportal

OddsPortal er i familie med bl.a. FlashScore.dk (tidligere Resultat.dk), så hvis designet virker bekendt er det altså derfor. OddsPortal tilbyder en rigtig avanceret odds-sammenlignings-service, og er bestemt værd at stifte bekendtskab med. Alle de store sportsgrene og ligaer er dækket fint, og dybden er imponerende. På udvalgte kampe kan man finde odds-sammenligninger på et utal af spil-varianter. Designmæssigt virker OddsPortal en anelse mere overskuelig end f.eks. BetBrain, men specielt oversigten med “faldende odds” er vi helt vilde med. Det er en feature, der viser dig alle de kampe, hvor der er store skred i oddset, og der kan være guld at hente. Derudover er der også et community, hvor man kan se hvad andre spiller på, og man kan måske drage sig nogle konklusioner ud fra denne oplysning.

OddsPortal er en rigtig fed odds-sammenligningstjeneste, og specielt sektionen med faldende odds er værd at benytte.

Betmonitor

Betmonitor er en relativt ny og spændende odds-sammenligner. Tjenesten har trods sit internationale snit tyske rødder. Betmonitor er med afstand den mest “moderne” tjeneste på nettet. Designet er friskt og moderne, og hjemmesiden fungerer ganske fint. Du kan sammenligne odds fra et hav af udenlandske spiludbydere, og tilmed fra en masse forskellige sportsgrene, så her er det nemt at søge inspiration.

Er du til sure bets, så kan du også glæde dig til Betmonitor. Siden har en sektion udelukkende omkring sure bets.

For ganske nylig lancerede man også en version optimeret til mobilen, så nu kan du også tjekke de bedste odds på farten. Vi tager hatten af for et særdeles spændende produkt!

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk