Bedste odds

Odds

Det er vigtigt at spille, hvor oddsene er bedst. Forskellene kan virke ganske små, når man blot betragter oddsene som små kommatal, men i længden kan det at spille hvor oddsene er bedst, faktisk afgøre om man vinder eller taber. Forskellen på 1.50 og 1.60 virker ikke af meget, men spørg enhver professionel spiller, og han vil sige, at den er himmelråbende stor. Professionelle spillere der har overskud i længden har oftest en positiv tilbagebetalingsprocent på mellem 100-110%, og med så lille en margin og edge, er der ikke plads til at ødsle for mange procenter væk på ikke at spille optimalt. Det er ikke specielt sjovt at shoppe odds, men den seriøse spiller er nødt til at optimere sit spil for at have en chance på den lange bane.

Hvordan finder man så det bedste odds, og er det i det hele taget besværet værd at have flere konti? Først og fremmest er det ikke besværligt, at have flere konti. Du skal som udgangspunkt altid have en konto hos en spillebørs, og derudover skal du måske have 3-4 andre spiludbydere i porteføljen. Betfair er den eneste spillebørs, som har licens i Danmark så det er med andre ord et must. Prøv dem og få et særdeles attraktivt risikofrit spil på 350 kr. uden gennemspilskrav.

Har man en håndfuld konto hos de udbydere, der er anbefalet her på Oddsfan.dk, så er man dækket særdeles godt ind. Der findes flere services på nettet, der hjælper dig til at finde det bedste odds. Vi anbefaler tre af slagsen, og hvilken der er bedst til lige netop dit spil er op til dig selv. Vi foreslår at du prøver dem alle tre.

 

Oddschecker

Oddschecker.dk er en dansk version af den hæderkronede engelske version, og bl.a. Tipsbladet er inde over driften. Oddschecker.dk udmærker sig ved at være 100% på dansk, og beskæftiger sig udelukkende med odds udbudt af udbydere med dansk licens. Det synes vi faktisk er ret lækkert. Det er de færreste, der har brug for at sammenligne oddsene fra alle mulige obskure østeuropæiske bookies.

Hos Oddschecker.dk kan man klikke sig direkte til et spil hos sin spiludbyder fra siden, og det er ganske unikt. Vi kan rigtig godt lide siden, og specielt nybegyndere vil finde siden anvendelig.

Besøg Oddschecker.dk her

 

Betbrain

Betbrain er måske den mest kendte odds-sammenligner på det danske marked. I 10 år har det været danskernes foretrukne side, når det har drejet sig om at finde det bedste odds. Betbrain har odds fra stort set alle relevante sportsgrene, ligaer og begivenheder, og det er ret svært at finde markeder som ikke dækkes. Man kan tilmed finde live-odds, og det kan være særdeles nyttigt eftersom nogle udbydere kan finde på, at udbyde lidt lavere odds på live-væddemål. Spiludbyderne har ikke alle dansk licens, så du støder bl.a. på bookmakere som Ladbrokes, William Hill, Guts og LeoVegas. Vi anbefaler ikke at du spiller hos en spiludbyder uden en dansk licens udstedt af Spillemyndigheden under SKAT.

Som noget forholdsvis nyt kan man nu også finde en oversigt over de bedste sure-bets og value-bets på Betbrain. Danskejede Betbrain er et godt bud på en omfangsrig odds-sammenligner, og vi har kun rigtigt godt at sige om siden.

Besøg Betbrain her

 

OddsPortal

OddsPortal er i familie med bl.a. FlashScore.dk (tidligere Resultat.dk), så hvis designet virker bekendt er det altså derfor. OddsPortal tilbyder en rigtig avanceret odds-sammenlignings-service, og er bestemt værd at stifte bekendtskab med. Alle de store sportsgrene og ligaer er dækket fint, og dybden er imponerende. På udvalgte kampe kan man finde odds-sammenligninger på et utal af spil-varianter. Designmæssigt virker OddsPortal en anelse mere overskuelig end f.eks. BetBrain, og specielt oversigten med “faldende odds” er vi helt vilde med. Det er en feature, der viser dig alle de kampe, hvor der er store skred i oddset, og der kan være guld at hente. Derudover er der også et community, hvor man kan se hvad andre spiller på, og man kan måske drage sig nogle konklusioner ud fra denne oplysning.

OddsPortal er en rigtig fed odds-sammenligningstjeneste, og specielt sektionen med faldende odds er værd at benytte.

Besøg OddsPortal her