Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Betfair Sportsbook

Betfair Sportsbook - Betfairs nye odds-produkt som skal komplementere spillebørsen.

Introduktion

Betfair er mest kendt for sin banebrydende og meget populære spillebørs, men på det seneste har selskabet også tilbudt et sportsbook-produkt – altså et odds-produkt akkurat, som vi kender det fra de øvrige spiludbydere på det danske marked. En af de vigtigste årsager til dette er naturligvis, at flere spillere har fundet det for vanskeligt eller besværligt at spille på en spillebørs. Den britiske spiludbyder har derfor valgt at skabe et produkt, hvor man placerer spillene akkurat som man plejer hos Danske Spil, Unibet m.fl. Denne anmeldelse drejer sig udelukkende om den relativt nye Betfair Sportsbook. Vi henviser til vores anmeldelse af spillebørsen, hvis man foretrækker den lidt mere komplicerede måde at spille på.

Dansk produkt

Betfair har traditionelt aldrig leveret et produkt, som på “danskheden” kan måle sig med f.eks. Unibet og Oddset, men med den nye sportsbook bliver forskellen mindre. Problemet ved Betfairs spillebørs har ofte været en meget svingende likviditet på danske markeder – dvs. at der var for få købere og sælgere til danske kampe og begivenheder. Med introduktionen af Betfair Sportsbook er manglen på likviditet ikke en show-stopper, og selskabet kan tilbyde akkurat lige så mange odds og markeder, som den gennemsnitlige spiludbyder på det danske marked. Vi er ret imponerede over hvor gennemført den nye sportsbook i virkeligheden er, og det er faktisk lidt synd, at den står i skyggen af den berømte spillebørs.

Spiludbud

Et gigantisk spiludbud har altid været en af Betfairs mange forcer, og det ændrer den nye sportsbook ikke på. Selv om det nu er selskabet selv – og ikke spillerne – der løber en risiko med at udbyde odds, så er der ikke skåret ned på mængden af spil og de mange forskellige væddemålsvarianter. På en gængs Superliga-kamp kan man forvente over 80 forskellige væddemål, og det er bestemt i den flotte ende af skalaen. 80-90 forskellige væddemåls-varianter er langt hen ad vejen ganske standard på en fodboldkamp fra den bedste række i Europa. Som noget ganske nyt – og simpelt – tilbyder Betfair et hav af “Ja/Nej”-væddemål. Et “Ja/Nej” væddemål er lige så simpelt som det lyder. Vinder hold A over hold B? Så slipper man for at spille 1X eller X2 – og nybegyndere lærer lynhurtigt hvordan man spiller. Er man til multispil, så kan vi anbefale at man lige tjekker spiludbyderens nyskabende ACCA Edge-koncept ud.

Hjemmeside

Betfair Sportsbook har i efteråret 2014 lanceret en decideret desktop-version, så de lækre mobile apps står ikke længere alene. Når man opretter en konto hos Betfair får man adgang til både spillebørs og sportsbook, så man får det bedste af to verdener. Sportsbook’en er tilgængelig på både desktop, iOS (altså til iPhone og iPad) og Android (bl.a. Samsung, Sony og mange mange flere). Når man har oprettet en konto via Betfair.dk kan man hente app’en til sin smartphone eller tablet. Der er enkelte engelske sætninger og udtryk som selskabet endnu ikke har fået oversat til dansk, men det er ikke noget der forstyrrer helhedsindtrykket.

Live betting

Betfair Sportsbook leverer en glimrende live betting-oplevelse. Mængden af ekstra-funktioner, som vi kender det fra selskabets fremragende spillebørs-produkt, er knapt så stort, men til gengæld er det langt mere bruger- og begyndervenligt end spillebørsen. Isoleret set fungerer live betting-løsningen på højde med alle andre spiludbyderes mobile ditto, og som altid når vi snakker højteknologiske Betfair er der lækre gimmicks i ærmet. Ud over et solidt udbud af odds, så er den grafiske fremstilling af live bettingen også blandt de bedste. Der er løbende kamp-rapportering, så man kan se hvem der har bolden, hvem der foretager hvad osv. Man kan også vælge at benytte sig af notifikationerne, så man får en push-besked, når der sker vigtige begivenheder i en udvalgt kamp. Man har også muligheden for at benytte sig af den ganske populære “Cash-Out”-funktion i forbindelse med live betting. Cash-out-funktionen gør det muligt at tage ens gevinster eller begrænse tab undervejs som spillet skrider frem. Funktionen minder til forveksling om Unibets “Ca$h-In”, og er en ekstra lille hjælpende hånd til bl.a. nybegyndere.

Mobil

Som tidligere nævnt er Betfairs Sportsbook-produkt også tilgængelig via en mobil app. Selskabets stolte traditioner med førende teknologi stiller selvfølgelig krav til kvaliteten, og overordnet synes vi at at app’en er superlækker. Vi har testet applikationen på både iPhone og iPad, og Betfair viser igen hvorfor man gentagne gange har vundet teknologiske priser i hjemlandet. Brugervenligheden er i top, og det er nemt at finde lige præcis den kamp man ønsker at spille på. Farvemæssigt er Betfair heldigvis gået væk fra udelukkende at benytte blålige toner, og både gule, sorte og hvide farver skaber en god kontrast og dynamik. Skal man øffe må det være over den manglende streaming på mobilen – der har selskabet stadig en del at lære af Unibet og Bet365.

Den engelske spiludbyder har aldrig været blandt de bedste i klassen, når det kommer til kampagner og promotions. Med den forholdsvis nye sportsbook ser det ud til, at man har ambitionerne om at ændre på dette. Hvor kampagnesiden for spillebørsen traditionelt set har fremstået noget tynd, så er der op til flere gode tilbud at hente hos Betfair Sportsbook. Både i desktop-versionen og mobil-app’en har kampagne-delen tilmed fået sin helt egen tab, så det er helt sikkert et fokusområde fremadrettet. Lige nu kan man bl.a. få en af markedets største velkomstbonusser på 1.000 kr. – med ganske attraktive gennemspilskrav. Læs mere om tilbuddet her.

Besøg Betfair Sportsbook og få en rigtig attraktiv velkomstbonus

Oddsfan.dk karakterer

Dansk produkt
8
Spiludbud
8.5
Kampagner
9
Live betting
9
Mobil
9.5
8.8

Nu også med traditionelle odds

Betfair kender vi for den spændende spillebørs, som har taget verden med storm. Nu er selskabet også på banen med et "traditionelt" odds-produkt i form af Betfair Sportsbook. Betfair Sportsbook er tilgængelig på desktop og via apps til smartphone og tablet, og produktet skuffer ikke. Betfair Sportsbook er for dig der synes, at spillebørsen er for kringlet, men samtidig gerne vil opleve et produkt ud over det sædvanlige.