Prøv det nyskabende ACCA Edge fra Betfair

Prøv det nyskabende ACCA Edge fra spiludbyderen Betfair

Har du prøvet det nyskabende ACCA Edge fra Betfair Sportsbook? Hvis ikke så læs lige med her. Det er et koncept, som tilgodeser spillere der spiller multi-spil. Konceptet går ud på, at man får indsatsen tilbage, hvis man kun misser ét tegn på sin multikupon. For at spiludbyderen ikke skal tabe alt for mange penge på så dyrt et koncept, så accepterer man som spiller en odds-reduktion når man afgiver spillet. Dermed er ACCA Edge en slags forsikring, hvor du imod lidt lavere odds får lov til at få cashback, hvis altså du kun misser én kamp. De refunderede midler er cool cash, og der er ingen gennemspilskrav.

ACCA Edge forsikrer dig imod tab på dit multispil

  • Triplespil eller derover
  • Tilgængelig på alle sportsmarkeder inkl. livespil
  • Ingen krav om minimumsodds eller indsatsbegrænsninger
  • Gælder kun hos Betfair Sportsbook – ikke spiludbyderens spillebørs

Sådan får man ACCA Edge

  • Gå til Betfair Sportsbook.
  • Sæt et multispil med minimum tre valg – altså en triple.
  • Hvis ACCA Edge er tilgængeligt på dit spil, vil du kunne se det lille ACCA Edge-ikon (lynet). Sæt kryds ud for ikonet. Dine odds ændres dermed.
  • Placér dit spil. Hvis blot et af dine valg kikser får du refunderet indsatsen kvit og frit.

Prøv det nyskabende ACCA Edge fra Betfair

Prøv den nyskabende funktion her

Lad os give dig et par eksempler på hvordan odds-reduktionen fungerer.

Eksempel 1:

Eksempel på ACCA Edge fra Betfair

Som du kan se på ovenstående eksempel bliver dine odds små 12% dårligere med ACCA Edge, men til gengæld får du hele din indsats retur, da det ikke lykkes Tottenham at vinde over West Brom. I ovenstående eksempel er reduktionen minimal, da du har valgt hele seks kampe og ganske høje odds.

Eksempel 2:

Eksempel på det nyskabende ACCA Edge fra Betfair

I ovenstående tripel er odds-reduktionen markant, da vi trods alt snakker én ud af blot tre kampe. I dette tilfælde reduceres dit odds med 31%. Til gengæld skal du også bare ramme to ud af tre kampe for at være sikret din indsats. Et systemspil vil helt sikkert være et lige så godt alternativ i dette eksempel.

Eksempel 3:

ACCA Edge eksempel fra Betfair

I ovenstående multispil med fire kampe bliver dit odds reduceret med blot 5.4%. Det skyldes uden tvivl, at du her har valgt en kamp med et kæmpe-odds (7.50 i håndboldkampen).

Odds-reduktionen ligger derfor ikke fast, men afgøres af antallet af kampe samt oddsenes størrelse. Spiller du mange kampe til høje odds er ACCA Edge helt sikkert værd at overveje, mens du ved små odds og få kampe lige skal se om odds-reduktionen er det værd. Alt i alt er det dog et superfedt og nyskabende koncept fra Betfair Sportsbook. Diverse cash-back-kampagner og tilbud har oftest nogle kringlede regler og også gerne gennemspilskrav på refunderingerne. Når man benytter ACCA Edge slipper man i hvert fald for indviklede regler og gennemspilskrav. Vi letter på hatten for et flot og spændende tiltag. Featuren gælder ikke for spiludbyderens spillebørs.

Besøg Betfair Sportsbook og få markedets bedste 1.000 kr. freebet