Se La Liga ganske gratis på nettet

Se Liga Liga gratis på nettet. Se bl.a. Barcelona, Real Madrid og Atletico gratis hos spiludbyderne.

Den nye sæson i La Liga er for længst blevet fløjtet i gang, men der er stadig ikke nogen klarhed over tv-rettighederne for det danske marked. De to første runder i den bedste spanske række er ikke blevet vist på dansk tv, og danske fans af Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Valencia og alle de andre klubber er efterhånden blevet ganske utålmodige. Der er dog en ganske fin løsning for de mange danske La Liga-fans. Spiludbyderne Unibet, Bet365 og Danske Spil live streamer alle kampene fra La Liga – og det er ganske gratis.

De seneste sæsoner har de danske rettigheder været i hænderne på Canal 8, Canal 9 og 6’eren, som alle er ejet af SBS Discovery. Canal 8 er dog blevet til Eurosport Danmark, og SBS Discovery har endnu ikke formået at sikre sig rettighederne til den bedste spanske række. SBS Discovery er sammen med MTG/Viasat favoritter til at løbe med rettighederne. TV2 Sport er også en mulighed, men eksperter levner dem ikke store chancer.

Indtil der findes en løsning på de åbenbart komplicerede forhandlinger, kan danske La Liga/Primera Division-fans glæde sig over, at man kan se alle kampene gratis hos spiludbyderne.
[divider]Se La Liga gratis hos Unibet[/divider]

Se La Liga gratis hos Unibet

Sådan kan du se La Liga ganske gratis hos spiludbyderen Unibet.

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot logge ind.
  • Sørg for at du har penge på din spilkonto. Minimumsindskuddet er 80 kr.
  • Du finder den gratis live streaming under “sport / live betting”.

Opret konto hos Unibet

[divider]Se gratis live streaming af den spanske La Liga hos Danske Spil[/divider]

Se La Liga gratis hos Danske Spil

Sådan kan se du se La Liga gratis hos Danmarks største spiludbyder; Danske spil.

  • Opret en konto hos Danske Spil. Det er nu også muligt at oprette en konto via mobil og tablet. Hvis du allerede har en konto kan du blot logge ind på din spilkonto.
  • Sørg for at have penge på din spilkonto eller at have sat et spil indenfor det seneste døgn. Minimumsindskuddet er 200 kr.
  • Du finder den gratis live streaming af La Liga under “Oddset / LIVE”.

Opret en konto hos Danske Spil

Hvis du er til gratis live streaming på nettet, så brug fem minutter på vores artikel om live streaming. Du kan bl.a. læse mere om hvor du kan se Serie A, fransk Ligue 1, Bundesliga og The Championship gratis på nettet.

(Billede: Ver en vivo En Directo / Flickr)

Se gratis live streaming af La Liga med bl.a. Ronaldo, Messi og Bale