Mr Green Sport

Mr Green Sport er en populær spiludbyder på det danske marked
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Mr Green Sport

Mr Green Sport er den populære spiludbyders odds-produkt. Hvis du er på udkig efter en stærk spiludbyder med masser af gode odds, så er du kommet til rette side. Mr Green Sport benytter sig af den yderst populære sportsbook-platform Kambi, og dermed kan du se frem til et af markedets største og bedste udvalg af odds.

Mr Green Sport blev i oktober 2018 opkøbt af den britiske bookmaker-gigant William Hill, og under britiske vinger er den grønne gentleman blot vokset i popularitet. På det danske marked er spiludbyderen en af de primære udfordrere til de tre store – altså Bet365, Unibet og Oddset, og tiden vil vise om de haler yderligere ind på markedslederne.

I september 2021 var det så William Hills tur til at blive opkøbt, da 888 Holdings overtog selskabets europæiske aktiviteter. Der er derfor tale om en spiludbyder med uanede muskler, og vi kan da også se at ambitionsniveauet er steget markant. Spiludbyderen har indgået en lang række sponsoraftaler med danske sportsklubber indenfor bl.a. fodbold, ishockey og håndbold.

Internationalt produkt med et dansk twist

Mr Green Sport har sine rødder i Skandinavien, og det er tydeligt når man gennemgår produktet. Produktet henvender sig til danske spillefugle, som kan spille stort set de samme spil som hos markedets andre aktører. Når man benytter spilindustriens måske bedste odds-platform, Kambi, så kan man naturligvis godt forberede sig på et knaldstærkt produkt.

Kambi-platformen benyttes også af bl.a. Unibet og LeoVegas Sport på det danske marked, og det sætter barrieren højt. Det betyder groft sagt, at majoriteten af odds er nøjagtigt de samme som hos de to andre spiludbydere. Der er dog visse forskelle fra tid til anden, og det kommer bl.a. spillerne til gode – f.eks. ved odds-forskelle, indsatsbegrænsninger og special-odds.

Om produktet er ultra-dansk, vil vi næppe postulere for Kambi er trods alle platformens herligheder optimeret til et internationalt publikum. Dermed kan du sagtens opleve, at du en sjælden gang ikke finder odds på netop den danske kamp eller begivenhed, som du lige har udset dig. Vi kunne f.eks. godt tænke os flere odds på niche-sportsgrene som f.eks. håndbold, badminton, floorball, basket osv.

På de lavere rækker i fodbold kunne udvalget også være en sjat stærkere, men det er sikkert kun odds-nørder som os som savner mere dybde. Overordnet set vil 99% af kunderne være yderst tilfredse med produktet set med danske briller. F.eks. er der over 270 forskellige odds på en standard Superliga-kamp, og det må siges at være superflot.

Et overdådigt udvalg af odds

Den populære Kambi-platform leverer altid varen! Hvis du har spillet hos f.eks. Unibet og LeoVegas Sport, så vil du kende til produktet – og glæde dig over at opleve det igen. Mr Green Sport byder på et overdådigt udvalg af odds med tusindvis af odds hver eneste dag. Du kan naturligvis spille på alle de store fodboldrækker – fra Premier League, Bundesligaen til Serie A og La Liga. Men her stopper det ikke. For det gode ved Mr Green Sport er at du også kan spille på et utal af de lavere rækker. Således kan du finde særdeles mange odds på den tyske regionalliga, Serie C i italien, La Liga 2 og den næstebedste række i Tyrkiet. Ak ja, rækken er alenlang, og det vil slet ikke give mening at remse disse ligaer op her. Vi kan blot konkludere, at der findes næppe mange ligaer i verden, som du ikke kan spille på hos Mr Green Sport.

Udvalget af odds på de store fodboldkampe er også imponerende. På en Champions League-kamp kan du f.eks. gå i krig med over 400 forskellige odds. De seneste år er der kommet en masse specialvæddemål på spillerne – også kaldet spiller-specials. Du kan ud over de mest gænge spil som f.eks. mål, gult kort, rødt kort og assist og spille på afslutninger, afslutninger indenfor målrammen osv. Ak ja, kun fantasien sætter begrænsninger – og oddssætterne hos Mr Green Sport (eller Kambi) er jævnt kreative. I dag stilles der således store krav til spiludbyderne om at have et stort og velassorteret udbud af odds – og det er netop hvad den grønne gentleman har.

Ud over de store “betting sports” som fodbold, tennis, basket, Formel 1 og NFL kan du naturligvis også spille på mere eller mindre kendte sportsgrene. Der er stor fokus på cykling som oplever sin anden ungdom på flere markeder. Du finder odds og H2H spil på de større løb så som Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta a España – samt alle de store endagsløb og klassikere som f.eks. Milano–San Remo, Strade Bianche, Paris–Roubaix osv. Det er naturligvis lækkert at se, nu hvor vi igen har en knaldstærk dansk generation af cykelryttere helt fremme i feltet.

På de amerikanske sportsgrene – NFL, NBA, NHL og MLB er Mr Green Sport også helt fremme i bussen. Det amerikanske marked for sportsbetting er ved at åbne op, og det stiller naturligvis en række krav om til at kunne tilbyde det ypperste produkt indenfor de sportsgrene, som er populære i verdens største marked for odds-væddemål. Vi danskere har også fået øjnene op for de amerikanske sportsgrene, så nu kan vi praktisk talt spille på noget spændende sport døgnet rundt (men det skal vi bestemt ikke!). UFC er endnu en sport med rødder i det amerikanske, og den har også oplevet stigende popularitet. Du kan naturligvis spille på Mark O Madsen, Nicholas Dalby og hvad de nu ellers hedder når de er i aktion.

Hvis du kan lide at spille på Esport er der gode muligheder hos Mr Green Sport. Du kan spille på alskens varianter – og ikke blot de meste kendte så som CS:GO, Dota 2 og League of Legends. I de senere år er sportsversionerne som f.eks. FIFA og NBA også blevet mægtigt populære. Alle disse væddemål kan du naturligvis spille både pre-match og live.

Grøn og lækker hjemmeside fra Mr Green Sport

Spiludbyderen er på banen med en meget grøn hjemmeside. Hjemmesiden er moderne, brugervenlig og superflot. Du kender nok visse af elementerne fra de andre Kambi-sportsbooks, og her er indpakningen også topfed.

Bør hjemmesiden være et anmeldelsesparameter i 2023? Ja, det mener vi bestemt. Det kan godt være at størstedelen af alle væddemål bliver sat via en mobil enhed, men det gør ikke hjemmesiden mindre relevant. Det er her grundlaget for produktet lægges, og selv hvis man er mobile-first skal man forholde sig til hjemmesiden.

Selv om hjemmesiden byder på et forholdsvist simpelt udtryk, så bliver den aldrig kedelig. Der er kælet om detaljerne, og designet er spicet op med grafiske elementer, lækker navigation og interaktive elementer. Dermed føles siden meget “live”, og det er noget af det flotteste man kan sige om en hjemmeside – at den konstant udvikler og engagerer brugerne. Det eneste vi kan øffe over, er fraværet af live streaming – det ville have katapulteret Mr Green Sport op til Unibet og Bwin i kampen om at tilbyde markedets fedeste hjemmeside. Til gengæld kan du se frem til Betbuilder, odds boosts, et stort udvalg af kampagner og tårnhøj kvalitet over hele linjen.

Slutteligt vil vi gerne lige have med, at du kan indbetale med bl.a. MobilePay, Revolut og Trustly. Spiludbyderen har antennerne ude ift. til at tilbyde de nye og spændende betalingsmetoder.

Sprød og velfungerende app

De fleste danskere sætter i dag deres spil via en mobil enhed, og det er vist kun et spørgsmål om tid før alle spiludbyderne er mobile-first. Mr Green Sport er naturligvis på banen med en sprød app til både iOS og Android, og det er ekstra populært her i landet, hvor vi er udstyret med NemID / MitID. På mobilen kan du spille hos spiludbyderne ved blot at logge ind med brugernavn og kodeord – og det er ingen undtagelse hos Mr Green Sport.

Du kan som sagt hente en app til din iPhone eller Android-smartphone, men du kan faktisk også bare spille i din mobils browser. Det er dog ikke noget som kan anbefales. Det fungerer altsammen langt bedre i en app, og det er både hurtigere og mere sikkert. Så gør dig den ulejlighed at bruge et par minutter på at hente app’en fra Mr Green Sport i enten AppStore eller Google Play.

Stort set alt hvad du finder på spiludbyderens hjemmeside, finder du også i app’en. Dvs. vi er faktisk kun i tvivl om kampagnesiden kan tilgås i app’en. Måske vi bare har overset den?

I menuen til venstre finder du alskens odds sorteret på sportsgrene og ligaer. Navigationen er både nem og intuitiv, og skulle du gå forkert i byen kan du evt. benytte den fremragende søgefunktion. Når du er logget ind kan du i den lille menu til højre tilgå alle dine kontoinformationer. Her kan du se transaktionshistorikken, spilhistorikken, bonusser, kontodetaljer og ikke mindst “Ansvarligt spil”-sektionen. Vi har her at gøre med en spiludbyder som tager ansvarligt spil meget seriøst, så det er rart at kunne tilgå disse værktøjer på mobilen. Hatten af for denne tilgang 👏

Flot live betting men live streaming mangler

Folk spiller mere og mere live betting fremfor pre-match. Du har nok også selv prøvet det. Live betting kan være utroligt fedt, og de mange nye måder at spille på kan bidrage positivt til en bedre spiloplevelse.

Hos Mr Green Sport kan du spille på et utal af live events. Ja faktisk er det nærmere reglen end undtagelsen, at pre-match spil går i live end ikke. Husk dog på at oddsene oftest lige er en tand lavere, så visse spil kan med fordel sættes før kick-off.

Kambi er uovervindelig når det kommer til udvalg af live betting kampe og begivenheder. Måske er det kun giganten Bet365, som kan trumfe hvad den svenske odds-platformsproducent kan levere. Hvis du ikke finder det live her, kan du nærmest skyde en hvid pil efter at finde det nogen steder.

Når du spiller live kan du også drage nytte af spiludbyderens cashout-funktion. Du kan tage en tidlig gevinst eller forsøge at tabe mindre. Det er uanset en funktion du lige skal være varsom med. Der bliver “trukket” nogle procenter når du benytter en cashout-funktion, så umiddelbart er oddsene ikke i dit favør om man så må sige.

Betbuilder-konceptet er nu også tilgængelig ved live betting, og som noget helt nyt kan du også bruge cashout på disse spil (unset om spillet er pre-match eller live). Betbuilder-funktionen giver dig mulighed for at sætte op til 12 spil på samme kamp/begivenhed. Ak ja, du kan virkeligt gå all-in på en kamp du skal se i kuk-kassen.

Hvor live betting-produktet fra Mr Green Sport holder højt niveau (en af markedets absolut bedste!), så må vi lige øffe over at spiludbyderen ikke har valgt at tilbyde live streaming for danske kunder. Det betyder desværre, at de på det punkt sakker bagud ift. til bl.a. Bet365, Unibet, Bwin og NordicBet.

Mr Green Sport byder på et fint udvalg af kampagner

Det er tydeligt, at Mr Green Sport kommer med en baggrund indenfor online casino, som typisk er et produkt som bakkes op med masser af bonusser og tilbud. Spiludbyderen har derfor altid et godt tilbud eller to som du kan drage nytte af. Hvis du også spiller online casino, kan du se frem til kampagner ad libitum – og ellers er der på ugentlig basis nogle odds-kampagner.

Som altid kan du få en velkomstbonus, men her stopper festen ikke. Du kan også hente freebets, odds boosts, live cashbet og meget mere. Om søndagen kan du deltage i Superskrab, hvor du kan skrabe dig til cash bets (freebets). Spiludbyderen er også slemt glade for “Spil for X på Y og modtag Z”-konceptet, og det er også et fint tiltag.

Vi kan godt lide at de fleste tilbud er personlige, så du er garanteret noget “værdi” hvis du deltager – i modsætning til lodtrækninger og ranglister.

Lækkerier fra Mr Green Sport

Det overordnede produkt er klart spiludbyderens største force. Produktet er bare topprofessionelt på alle leder og kanter. Udstyret med markedets bedste eksterne oddsplatform (Kambi) kan det aldrig gå helt galt, og det gør det heller ikke for Mr Green Sport. Et kæmpe udvalg af odds bakkes op af en stærk hjemmeside, flotte apps til mobilen, flere nyskabende betalingsmetoder, masser af kampagner og en ansvarlig tilgang til spil. Spiludbyderen har den helt rette opskrift på at hale ind på konkurrenterne Unibet, LeoVegas Sport og NordicBet på det danske marked.

Hvordan kan spiludbyderen forbedre sig? Vi savner nogle flere danske special-odds – f.eks. på Folketingsvalget, tv-kåringer og generelt bare nogle odds som ikke findes hos de andre Kambi-spiludbydere. Og nåh ja, vi ser også gerne live streaming på programmet hos den grønne gentleman.

Samlet vurdering af Mr Green Sport

Mr Green Sport er en af vores favorit-spiludbydere på det danske marked. Ikke blot har de formået at komme sent ind på markedet og tage markedsandele – noget som er ganske svært – men de leverer også varen i alle aspekter. Når først de får ansat en dansk oddssætter og tilføjet live streaming til paletten, så er vi ved at være der. Det er umiddelbart kun på de to parametre at de halter efter f.eks. Unibet.

Vi kan naturligvis aldrig blive trætte af den populære Kambi-platform. Hvis du ikke længere er velkommen hos de andre Kambi-sportsbooks er Mr Green Sport en no-brainer. Det er de såmænd også, hvis du blot ønsker at spice din portefølje op med ekstra lir hos en top-ambitiøs spiludbyder. Du kan satse flere penge på de samme spil, og det giver dig et ekstra es i ærmet.

Vi frygter lidt at 888s overtagelse af Mr Green Sport kan få negative konsekvenser, da førstnævnte spiludbyder absolut ikke er vores kop te. Indtil videre ser det ud til, at de nye ejere lader den grønne gentlemans succes fortsætte ufortrødent, og det er vi naturligvis glade for.

Prøv Mr Green Sport hvis du holder af Unibet og LeoVegas Sport – eller hvis du blot har lyst til at udforske et fedt produkt i sikre rammer. Mr Green Sport får vores stærkeste anbefalinger.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
SAMLEDE BEDØMMELSE
Hvor dansk er produktet
7
Udbud af odds
8
Hjemmeside
8
Live betting
8
App til mobilen
8
mr-green-sportMr Green Sport leverer et fedt produkt baseret på den populære Kambi-platform. Du finder et hav af gode odds, live betting-produktet er i top, og det er både hjemmeside og de to apps til mobilen også. Et lækkert kerneprodukt bakkes op af fine betalingsløsninger - f.eks. MobilePay - og et ekstraordinært udvalg af kampagner. Hvis du er til casino, kan du tilmed slå to fluer med et smæk og prøve en spiludbyder, som topper begge produktkategorier. Vi kan klart anbefale dig, at tilføje Mr Green Sport til din betting-portefølje. ´