Betfair Sportsbook

Betfair Sportsbook tilbyder fremragende odds
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Betfair Sportsbook

Betfair er mest kendt for sin banebrydende og meget populære spillebørs, men på det seneste har selskabet også tilbudt et sportsbook-produkt – altså et odds-produkt akkurat som vi kender det fra de øvrige spiludbydere på det danske marked. En af de vigtigste årsager til dette er naturligvis, at flere spillere har fundet det for vanskeligt eller besværligt at spille på en spillebørs. Den britiske spiludbyder har derfor valgt at skabe et produkt, hvor man placerer spillene akkurat som man plejer hos Unibet, Bet365 m.fl. Denne anmeldelse drejer sig udelukkende om den relativt nye Betfair Sportsbook, som har eksisteret siden 2014. Vi henviser til vores anmeldelse af Betfair Spillebørs, hvis man foretrækker den lidt mere komplicerede (og banebrydende) måde at spille på.

Det er ret bemærkelsesværdigt, at spiludbyderen med de britiske rødder faktisk har langt mere indtjening fra Betfair Sportsbook end på spillebørsen, når nu sidstnævnte produkt er så unikt og er markedsleder. Det understreger hvor svært det er, at overbevise folk om spillebørsens herligheder. Det kan naturligvis også skyldes at sportsbook’en er knaldgod – og det er den!

Betfair Sportsbook er en del af den gigantiske Flutter Entertainment-gruppe, som også inkluderer verdens største poker-spiludbyder PokerStars og den irske spiludbyder Paddy Power. Moderselskabet Flutter Entertainment er noteret på børsen i London. Tilsammen danner de velkendte brands en superstærk portefølje med noget for enhver type spiller.

Internationalt og strømlinet produkt

Betfair har traditionelt aldrig leveret et produkt, som på “danskheden” kan måle sig med f.eks. Unibet og NordicBet, men med den nye sportsbook bliver forskellen mindre. Problemet ved den banebrydende spillebørs har ofte været en meget svingende likviditet på danske markeder – dvs. at der har for få købere og sælgere til danske kampe og begivenheder. Med tilføjelsen af Betfair Sportsbook er manglen på likviditet ikke en show-stopper, og selskabet kan tilbyde akkurat lige så mange odds og markeder, som den gennemsnitlige spiludbyder på det danske marked. Vi er ret imponerede over hvor gennemført sportsbook’en i virkeligheden er, og det er faktisk lidt synd, at den nogle gange står i skyggen af den berømte spillebørs.

Er du til odds på danske begivenheder, kan du med sindsro oprette en spilkonto hos Betfair Sportsbook. Spiludbyderen har lige så mange “danske” væddemål som en typisk spiludbyder på det danske marked. Du kan spille på de fire bedste rækker i dansk fodbold, og de bedste rækker i håndbold, ishockey og basket. Fra tid til anden dukker der også odds op på specielle danske begivenheder – det kan være alt fra Denmark Open i badminton til Folketings- og kommunalvalg. Er du til TV-shows, kan du også sætte en mønt på bl.a. Eurovision, Melodi Grand Prix, Oscar, BAFTA og Emmy prisuddelingerne. Vi kipper med klaphatten for de danske odds, men nogen Unibet bliver spiludbyderen ikke lige foreløbig.

Stort udvalg af odds

Et gigantisk spiludbud har altid været en af Betfairs mange forcer, og det ændrer sportsbook’en ikke på. Selv om det her er selskabet selv – og ikke spillerne – der løber en risiko med at udbyde odds, så er der ikke skåret ned på mængden af spil og de mange forskellige væddemålsvarianter. Tværtimod!

På en gængs Superliga-kamp kan man forvente over 100 forskellige væddemål, og det er bestemt i den flotte ende af skalaen. 80-90 forskellige væddemåls-varianter er langt hen ad vejen ganske standard på en fodboldkamp fra den bedste hjemlige række. Som noget ganske nyt – og simpelt – tilbyder Betfair et hav af “Ja/Nej”-væddemål. Et “Ja/Nej” væddemål er lige så simpelt som det lyder. Vinder hold A over hold B? Så slipper man for at spille 1X eller X2 – og nybegyndere lærer lynhurtigt hvordan man spiller. Er du til multispil, så kan vi anbefale at du lige tjekker spiludbyderens nyskabende ACCA Edge-koncept ud. Med ACCA Edge får du pengene tilbage, hvis kun én af dine tre væddemål i et multispil ikke går hjem. Det er et sjovt tiltag, som uanset om det er brugbart eller ej for alle spillere, tager produktudviklingen til næste niveau.

Du kan også drage nytte af daglige odds boosts. Du finder også personlige odds boosts, hvor du med en slags kuponkode kan tilføre ekstra værdi til dine singlespil. Det er i hvert fald et tiltag du ikke finder særligt mange steder.

Personlige limits er naturligvis individuelle, men vi har set flere eksempler på kunder, som har fået lov til at sætte ganske store indsatser. Hvis du er storspiller bør du derfor tjekke Betfair Sportsbook ud – måske er de ikke så bange for store indsatser som visse andre spiludbydere? Vores erfaringer ift. limits (på dansk: indsatsbegrænsninger) er i hvert fald utroligt positive.

Lækker, anderledes og moderne hjemmeside

Betfair Sportsbook har ad flere omgange opgraderet desktop-versionen af hjemmesiden, så de lækre mobile apps står ikke længere alene. Når du opretter en konto hos Betfair får du adgang til både spillebørsen og sportsbook’en, så du får det bedste af to verdener. Sportsbook’en er tilgængelig på både desktop, iOS (altså til iPhone og iPad) og Android (bl.a. Samsung, Google Pixel, Sony og mange mange flere). Når du har oprettet en spilkonto hos Betfair, kan du hente app’en til din smartphone eller tablet. Der er enkelte engelske sætninger og udtryk, som selskabet endnu ikke har fået oversat til dansk, men det er ikke noget der forstyrrer helhedsindtrykket.

Hjemmesiden er holdt i spiludbyderens letgenkendelige gule, sorte og grå nuancer. Det lyse “look and feel” gør det til en lækker oplevelse at benytte hjemmesiden. Nogle spiludbydere har et i vores øjne lidt for mørkt “design”, men det skal denne spiludbyder bestemt ikke anklages for. Her er farvesammensætningen ganske tæt på optimal. Lidt overraskende har Betfair Sportsbook undladt at implementere en søgefunktion, så nogle gange kan navigationen føles unødvendigt tidskrævende.

Historisk set har spiludbyderen altid været god til at forklare regler og kampagner. Det skyldes naturligvis spillebørsen, som oftest har budt på nyskabende markeder med lidt anderledes regler. I sportsbook’en følger man trop med væddemålsvarianter og kampagner, som er godt forklaret og beskrevet. Spiludbyderen tager dig i hånden, og forklarer både basale og mere avancerede funktioner og regler på den fin måde.

Flot live betting med masser af nye muligheder

Betfair Sportsbook leverer en glimrende live betting-oplevelse. Mængden af ekstra-funktioner, som vi kender det fra selskabets fremragende spillebørs-produkt, er knapt så stort, men til gengæld er det langt mere bruger- og begyndervenligt end hos spillebørsen.

Isoleret set fungerer live betting-løsningen på højde med alle andre spiludbyderes ditto, og som altid når vi snakker højteknologiske Betfair er der lækre gimmicks i ærmet. Ud over et solidt udbud af odds, så er den grafiske fremstilling af live bettingen også blandt de bedste. Der er løbende kamprapportering, så du kan se hvem der har bolden, hvem der foretager hvad osv. Du kan også vælge, at benytte dig af notifikationerne, så du får en push-besked, når der sker vigtige begivenheder i en udvalgt kamp. Du har også muligheden for, at benytte dig af den ganske populære “Cash-Out”-funktion i forbindelse med live betting. Cash-out-funktionen gør det muligt, at tage sine gevinster eller begrænse tab undervejs som spillet skrider frem. Funktionen minder til forveksling om Unibets “Cash-Out”, og er en ekstra lille hjælpende hånd til bl.a. nybegyndere. Husk dog på at denne funktion tager et lille “cut”, så den er matematisk ikke med dig.

Spiludbyderen står naturligvis ikke tilbage for konkurrenterne når det kommer til Betbuilder-konceptet. Du kan også her drage nytte af Betbuilder (samme-kamp multi’er) både pre-match og i forbindelse med live betting. Spiludbyderen kalder lidt kikset funktionen for “Samme Kamp Multispil”, og sprogpolitiet må korse sig lidt. I modsætning til flere andre spiludbydere, kan du kombinere alle de spil fra én og samme kamp som du lyster, så er du til Betbuilder-konceptet er Betfair Sportsbook et naturligt valg.

Flotte apps til mobilen fra Betfair Sportsbook

Som tidligere nævnt, er Betfairs sportsbook-produkt også tilgængelig via mobile app. Selskabets stolte traditioner med førende teknologi stiller selvfølgelig krav til kvaliteten, og overordnet synes vi, at app’en er superlækker. Vi har testet applikationen på både iPhone og iPad, og Betfair Sportsbook viser igen-igen, hvorfor man gentagne gange har vundet teknologiske priser i hjemlandet. Brugervenligheden er i top, og det er nemt at finde lige præcis den kamp du ønsker at spille på. Farvemæssigt er Betfair heldigvis gået væk fra udelukkende at benytte blålige toner, og både gule, sorte og hvide farver skaber en god kontrast og dynamik. I live betting-sektionen kan man live streame alskens sport, og drage nytte af alle funktionerne fra desktoppen.

Den engelske spiludbyder har aldrig været blandt de bedste i klassen, når det kommer til kampagner og promotions. Med den forholdsvis nye sportsbook ser det ud til, at man har ambitionerne om at ændre på dette. Hvor kampagnesiden for spillebørsen traditionelt set har fremstået noget tynd, så er der op til flere gode tilbud at hente hos Betfair Sportsbook. Både i desktop-versionen og mobil-app’en har kampagne-delen tilmed fået sin helt egen fane, så det er helt sikkert et fokusområde fremadrettet. Lige nu kan man bl.a. få en af markedets største velkomstbonusser på 1.000 kr. – med ganske attraktive gennemspilskrav.

Opsummering på Betfair Sportsbook

Spiludbyderen Betfair har med sin sportsbook taget det samlede produkt til nye højder. Hver for sig er både sportsbook og spillebørs fremragende – sammen er de dynamit! Når du mangler likviditet på spillebørsen, så tag et kig på sportsbook’en. Der finder du helt sikkert lige præcis det odds du er på udkig efter. Målgruppen er gået fra at være ganske snæver til nu at omfavne samtlige spillfugle – danske som udenlandske.

Spiludbyderen har “the basics” i orden; lækker hjemmeside, stærkt udvalg af odds, et hav af kampagner og tilbud, habilt udvalg af live streaming, masser af live betting og nørdede tiltag som personlige odds boosts, ACCA Edge og Betbuilder. Udpræget dansk er spiludbyderen ikke, så forvent et internationalt og strømlinet produkt.

Alt i alt giver det et fremragende produkt, og vi kan kun anbefale dig at give Betfair et skud. Enten spillebørsen eller sportsbook’en – eller begge dele. Sammen udgør de en enhed, som bør findes i enhver betting-portefølje.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
SAMLEDE BEDØMMELSE
Hvor dansk er produktet
7
Udbud af odds
8
Hjemmeside
9
Live betting
9
App til mobilen
9
betfair-sportsbookBetfair har begået endnu et mesterværk. Spiludbyderen med den banebrydende spillebørs har også formået, at skabe en ganske flot og attraktiv sportsbook. Er du mest til at spille på odds på traditionel vis, kan du med tryghed give dig i kast med Betfair Sportsbook. Spiludbyderen har et stærkt basisprodukt, og de har tilmed tilføjet ekstra elementer som man ikke lige finder andre steder. Her kan vi bl.a. fremhæve personlige odds boosts og ACCA Edge, som to lækre add-ons. Både hjemmeside og app'en fungerer fremragende, så hvis du vil spille hos en spiludbyder med orden på teknikken, så er Betfair lige noget for dig.