NordicBet

Nordicbet
Nordicbet

NordicBet er en velkendt spiludbyder blandt danske spillere, og selskabet har i mange år leveret et flot produkt. NordicBet blev i 2012 opkøbt af børsnoterede Betsson Group, og er derfor kommet i familie med Betsson og Betsafe. Hvor de to sidstnævnte udbydere langt hen ad vejen tilbyder det samme produkt, står det lidt anderledes til med NordicBet. Selskabet leverer et lidt anderledes produkt, og det skinner bl.a. igennem på kommunikations- og kampagne-siden. NordicBet er fra sommeren 2013 hovedsponsor for Superligaen og navnesponsor for 1. Division i fodbold, som fremadrettet hedder NordicBet Ligaen.

Dansk produkt

NordicBet er en af de allerbedste aktører på markedet, når det drejer sig om et dansk produkt. Spiludbyderen har i mange år haft odds-sættere dedikeret udelukkende til det danske marked, og udvalget af danske odds er simpelthen ganske fænomenalt. Vi hæfter os ved, at man bl.a. på fodbold kan finde odds langt ned i rækkerne – helt ned til serie-niveau – og at udvalget af special-odds er rigtigt flot. Er du til dansk sport er NordicBet ikke til at komme udenom.

Spiludbud

Spiludbuddet er med danske briller ganske stort. Samlet set er det ikke på størrelse med de store internationale spiludbydere som Bet365 og Sportingbet, men til gengæld er det langt mere relevant. Et hav af danske og skandinaviske væddemål finder man hos NordicBet, og kvaliteten er ganske høj. NordicBet har altid været foregangsmænd på serie-fodbold, så hvis man er til odds på den lokale fodboldklub er man kommet til rette sted. Vi har set odds på kampe helt ned til Serie 2-niveau, og mon ikke, at vi kun har set begyndelsen? Selskabet er også rigtigt godt med, når det drejer sig om PR-væddemål, så er du til royale fødsler, politiske væddemål eller Vild Med Dans kan du også spille på det hos denne spiludbyder.

Hjemmeside

Hjemmesiden har før været af ganske svingende karakter, men i sommeren 2014 har den fået en gevaldig make-over og fremstår nu på højde med f.eks. Betsafe. Uden alt for meget larm gør den sig faktisk ganske fint. Teknikken virker stadig til at være en generation eller to efter udbydere som Bet365 og Betfair, men mindre kan også gøre det. Det er nemt at sætte sine bets, og så er alt det andet ligegyldigt for mange hyggespillere.

Live betting

NordicBets live betting produkt følger standarden på hjemmesiden, og den er mere praktisk end flot. Udvalget af kampe og væddemål er ganske flot, og kan man leve med en lidt mindre avanceret indpakning så virker det efter hensigten. Efter den store opgradering i sommeren 2014 ligner live-betting klienten til forveksling søster-selskabet Betsafe, og mon ikke de langt hen ad vejen trækker på de samme ressourcer. NordicBet tilbyder live streaming på ganske mange events, og produktet adskiller sig ikke så forfærdeligt meget fra udbydere som Betsafe, Unibet og Danske Spil.

Mobil

På mobil-delen kan NordicBet igen være med hvor det sker. Før var det lidt en prøvelse at sætte et bet via en mobil enhed, men også på den front har selskabet gennemgået en mindre revolution i sommeren 2014. En mobiloptimeret hjemmeside ala Betsafe er hvad du kan se frem til, og den fungerer ganske fint. Er man ligeglad med et blandet visuelt udtryk, og blot skal have sat sine spil er det en brugervenlig og effektiv løsning.

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 1.000 kr.