NordicBet

NordicBet er en spiludbyder med fokus på Skandinavien
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse: ROFUS.NU • Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk

Introduktion til NordicBet

NordicBet er en velkendt spiludbyder blandt danske spillere, og selskabet har i mange år leveret et flot produkt. Spiludbyderen er bl.a. stiftet af Jan Svendsen – den norske legende indenfor iGaming. Han har stiftet og solgt både NordicBet og Coolbet, og må siges at være blevet en velhavende mand. Spiludbyderen blev i 2012 opkøbt af børsnoterede Betsson Group, og er derfor kommet i familie med Betsson og Betsafe (begge brands er blevet nedlagt på det danske marked) og Casino.dk. Den skandinaviske spiludbyder leverer et lidt anderledes produkt, og det skinner bl.a. igennem på kommunikations- og kampagne-siden. Spiludbyderen er bl.a. navnesponsor for 1. Division i fodbold, som fremadrettet hedder NordicBet Ligaen.

Det har altid været spiludbyderens ambition at levere et lokalt produkt, og i de første spæde år satte NordicBet nærmest nye standarder for hvor lokalt et produkt kunne blive. Man kunne henvende sig til oddssætterne og efterspørge odds på den lokale klub, og ganske ofte kunne det klares. NordicBet har derfor tilbudt odds på divisioner så lave som Serie 5, men det er nu en del år siden at man har haft den tilgang. I dag er spiludbyderen langt mere strømlinet – nogle vil sige generisk.

Navnet siger det hele: Skandinavisk fokus

NordicBet er en af de allerbedste aktører på markedet, når det drejer sig om et dansk produkt. Spiludbyderen har i mange år haft odds-sættere dedikeret udelukkende til det danske marked, og udvalget af danske odds er simpelthen ganske fænomenalt. Vi hæfter os ved, at man bl.a. på fodbold kan finde odds langt ned i rækkerne – helt ned til serie-niveau – og at udvalget af special-odds er rigtigt flot. Er du til dansk sport er NordicBet ikke til at komme udenom.

Du kan altid være sikker på at finde masser af odds på dansk sport og danske begivenheder. Tidligere var spiludbyderen en af de få der turde udbyde odds på de lavere rækker i dansk fodbold, men de er i dag ikke de eneste.

Flot spiludvalg med plads til niche-sport

Spiludbuddet er med danske briller ganske stort. Samlet set er det ikke på størrelse med de store internationale spiludbydere som Bet365 og Unibet, men til gengæld er det langt mere relevant. Et hav af danske og skandinaviske væddemål finder man hos NordicBet, og kvaliteten er ganske høj. NordicBet har altid været foregangsmænd på serie-fodbold, så hvis man er til odds på den lokale fodboldklub er man kommet til rette sted. Vi har set odds på kampe helt ned til Serie 2-niveau, og mon ikke, at vi kun har set begyndelsen? Selskabet er også rigtigt godt med, når det drejer sig om PR-væddemål, så er du til royale fødsler, politiske væddemål eller Vild Med Dans kan du også spille på det hos denne spiludbyder. Siden 2021 har man haft en dansk kommerciel direktør fra Danmark ansat, og det vidner om at Danmark igen er blandt hjemmemarkederne for den skandinaviske bookie.

Vintersportsgrene som langrend, skiskydning, alpint skiløb og skihop er på paletten, og det er tydeligt at spiludbyderen ikke leverer en standard hyldevare, som flere af de britiske sportsbooks. Og nåh ja, så er det bare lidt hyggeligt på en eller anden måde at spille hos NordicBet. Det føles langt mere personligt end hos nogle af de strømlinede internationale spiludbydere.

NordicBet har endelig fået styr på teknikken

Hjemmesiden har før været af ganske svingende karakter, men nu har den fået en gevaldig make-over og fremstår nu på højde med de andre spiludbydere. Uden alt for meget larm gør den det faktisk ganske fint. Teknikken virker stadig til at være en generation efter spiludbydere som Bet365 og Betfair, men mindre kan også gøre det. Det er nemt at sætte sine væddemål, og så er alt det andet ligegyldigt for mange hyggespillere. Funktionaliteten er topprioritet for mange spillere, hvorimod vi branchenørder naturligvis har andre og større forventninger.

NordicBet tilbyder ultra-hurtige udbetalinger, og det er værd at lette på hatten over. Hvor de fleste spiludbydere i dag fokuserer på at lette indbetalingerne, er der endelig en spiludbyder, som finder det vigtigt at kunderne får deres penge hurtigt.

Flot og varieret udvalg af livebetting

NordicBets live betting produkt følger standarden på hjemmesiden, og den er i dag på omgangshøjde med konkurrenternes. Udvalget af kampe og væddemål er ganske flot, og kan man leve med en lidt mørk indpakning virker det efter hensigten. Efter flere opgraderinger de seneste år, ser det ud til at spiludbyderen endelig har fundet sit udtryk.

Når man ikke er på en Kambi- eller SBTech-platform har man gode muligheder for at differentiere sig, og det lykkes nogenlunde. NordicBet tilbyder live streaming på flere events og kampe (bl.a. spansk La Liga-fodbold), og live betting produktet adskiller sig ikke så forfærdeligt meget fra udbydere som Unibet, 888sport og LeoVegas Sport.

NordicBet app’en spiser kirsebær med de bedste

På mobil-delen kan NordicBet igen være med hvor det sker. Før var det lidt en prøvelse at sætte et bet via en mobil enhed, men også på den front har selskabet gennemgået en mindre revolution. Tidligere skulle du nøjes med en mobiloptimeret version af hjemmesiden, men i dag tilbyder spiludbyderen naturligvis en app til både iOS (Apple) og Android.

Alle de spil du kan tilgå på desktop er naturligvis også tilgængelige på en mobil enhed. I dag modtager en spiludbyder langt over halvdelen af alle spil på en mobil enhed, og derfor er der stor fokus på, at spiloplevelsen og produktet skal være lige så godt på mobilen. NordicBet har en aldeles fremragende app, og uden at være lige så gode som f.eks. Bet365 og Bwin, er det en app i topklasse.

Opsummering på NordicBet

Spiludbyderen NordicBet er populær blandt danske spillefugle. NordicBet var en af de første spiludbydere, som udbød odds på lave rækker i dansk og skandinavisk fodbold. Man mødte spillerne i øjenhøjde, og tilbød et produkt som var skræddersyet til nordiske spillere. I dag er NordicBet en anelse mere international funderet, men målgruppen er stadig skandinavisk herunder dansk naturligvis. Du kan derfor se frem til en ganske fornem spiludbyder, hvis du har de danske briller på.

For år tilbage havde NordicBet en lettere skrækkelig hjemmeside, men i dag er der styr på teknikken. Den seneste facelift fra 2020 har taget spiludbyderen op blandt de allerbedste. Også på mobil-fronten er der gode nyheder. NordicBet app’en er ganske velfungerende (både til iOs og Android), og uden at den ryger i kategori med Bwin og Bet365, er der noget at se frem til.

Lokal fokus med bl.a. Metal Ligaen live streaming, og en yderst dansk tilgang vejer tungt. Vi kan anbefale NordicBet til både nybegyndere og vi andre garvede rotter.

NordicBet glemmer ikke sine rødder, og er du til skandinavisk sport er denne spiludbyder lige noget for dig. Navnet siger det hele. Du kan spille på alle de sportsgrene, som nærmest kun vi i Skandinavien fatter interesse for. Kampagnerne har også et lokalt touch, og du kan være sikker på at evt. gennemspilskrav er fair. Er du til en spiludbyder med et lokalt touch er NordicBet et oplagt valg.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse: ROFUS.NU • Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk
SAMLEDE BEDØMMELSE
Hvor dansk er produktet
9
Udbud af odds
8
Hjemmeside
8
Live betting
8
App til mobilen
8
nordicbetNordicBet er en skandinavisk spiludbyder med fokus på en lokal tilgang. Spiludbyderen byder på et strømlinet produkt, hvor der er styr på hjemmeside, apps og kerneproduktet. Spilplatformen er selskabets egen, og det er forfriskende, at det ikke er endnu en hyldevare. Vi er specielt glade for det flotte og varierede udvalg af kampagner og lækre tilbud. NordicBet har været i Danmark i mange år, og efterhånden er det blevet lidt af en "traditions-bookie" hos danske spillefugle. Du kan roligt oprette en spilkonto hos denne spiludbyder - den får vores varmeste anbefalinger.