Tennis betting regler

Se tennis betting regler fra spiludbyderne

Hvad sker der hvis en spiller trækker sig med en skade? Eller når en russisk tenniskvinde bliver diskvalificeret for at stønne for højt? Hvis man har haft fornøjelsen af at spille på tenniskampe, så har man givetvis stillet sig det spørgsmål, og reglerne er faktisk ikke så enkle. Spiludbyderne har vidt forskellige regler, og vi opfordrer til, at man tjekker op på de helt specifikke tennis betting regler og vilkår for ens yndlingsudbyder før man går i krig med tennis-væddemålene. Én ting er sikkert – der er både penge at hente og tabe på at spekulere i skader.

For kamp- eller match-odds gælder der oftest tre forskellige regler. 1-bold, 1-sæt eller 1-match. 1-bold betyder at spillet står uanset hvad, når der er spillet minimum én bold. Den kløgtige læser kan nok selv regne ud, hvad de to andre alternativer går ud på. Størstedelen af udbyderne som vi samarbejder med opererer med 1-sæt reglen, men det er som nævnt meget forskelligt.

Nedenstående korte gennemgang giver dig et overblik over, hvor det er fordelagtigt at spille på eller imod tennisspillere, som er i farezonen for at trække sig. Spiller du sæt og serve-spil bedes du tjekke hos din udbyder. Der kan også være forskelle på pre-match og live betting – nedenstående regler gælder kun for væddemål sat før kampens begyndelse.

Tennis betting regler for udvalgte spiludbydere

Tennis betting regler Betfair

Betfair

Betfair lader resultatet stå, hvis der er spillet minimum ét sæt.

Tennis betting regler Betsafe

Betsafe

Betsafe lader resultatet stå, hvis der er spillet minimum ét sæt.

Tennis betting regler for spiludbyderen Bwin

Bwin

Bwin lader resultatet stå, hvis der er spillet blot én bold.

Tennis betting regler Danske Spil

Danske Spil

Hos Danske Spil annulleres spillet hvis en tennispiller trækker sig i løbet af en kamp. Hvis et væddemål ikke kan gennemføres, betragtes samtlige udfald af det ophævede væddemål som korrekt forudsagt, og odds sættes til 1.00 på samtlige udfald.

Tennis betting regler NordicBet

NordicBet

NordicBet kræver at der skal spilles minimum ét sæt for at resultatet står.

Tennis betting regler Oddset

Oddset

Hvis en tenniskamp afbrydes, betragtes alle udfald som korrekte og odds sættes til 1.00.

Tennis betting regler Unibet

Unibet

Unibet lader resultatet stå, hvis der er spillet minimum ét sæt.

Se hvilke tennis betting regler 888sport har

888sport

Spiludbyderen 888sport lader resultatet stå hvis der er spillet mindst ét sæt.

Husk at Unibet, Danske spil og NordicBet livestreamer et hav af turneringer fra ATP- og WTA-touren ganske gratis. Nogle gange kan du tilmed også se Grand Slam-turneringer helt kvit og frit. Læs mere om gratis tennis streaming her.

Listen er ajourført fredag d. 5. januar 2018.