Tennis betting regler

Se tennis betting regler fra spiludbyderne
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til tennis betting regler

Hvad sker der hvis en spiller trækker sig med en skade? Eller når en russisk tenniskvinde bliver diskvalificeret for at stønne for højt? Hvis man har haft fornøjelsen af at spille på tenniskampe, så har man givetvis stillet sig det spørgsmål, og reglerne er faktisk ikke så enkle. Spiludbyderne har vidt forskellige regler, og vi opfordrer til, at man tjekker op på de helt specifikke tennis betting regler og vilkår for ens yndlingsudbyder før man går i krig med tennis-væddemålene. Én ting er sikkert – der er både penge at hente og tabe på at spekulere i skader.

For kamp- eller match-odds gælder der oftest tre forskellige regler. 1-bold, 1-sæt eller 1-match. 1-bold betyder at spillet står uanset hvad, når der er spillet minimum én bold. Den kløgtige læser kan nok selv regne ud, hvad de to andre alternativer går ud på. Størstedelen af udbyderne som vi samarbejder med opererer med 1-sæt reglen, men det er som nævnt meget forskelligt.

Nedenstående korte gennemgang giver dig et overblik over, hvor det er fordelagtigt at spille på eller imod tennisspillere, som er i farezonen for at trække sig. Spiller du sæt og serve-spil bedes du tjekke hos din udbyder. Der kan også være forskelle på pre-match og live betting – nedenstående regler gælder kun for væddemål sat før kampens begyndelse.

Tennis betting regler for udvalgte spiludbydere

Som du kan se på nedenstående oversigt, er der ikke den store enighed, når det kommer til en afbrudt tenniskamp. Det er også svært at sige, hvilke spiludbydere der har den mest logiske regel for der er plusser og minusser uanset hvad man gør.

Betfair Sportsbook

Spiludbyderen med de britiske rødder, Betfair Sportsbook, lader resultatet stå, hvis der er spillet minimum ét sæt.

Betfair Spillebørs

Verdens største spillebørs, Betfair Spillebørs, lader resultatet stå, hvis der er spillet minimum ét sæt.

Bwin

Den internationale spilgigant, Bwin, lader resultatet stå, hvis der er spillet ét sæt.

NordicBet

Skandinaviske NordicBet kræver, at der skal spilles minimum ét sæt for at resultatet står.

Oddset

Hvis en tenniskamp afbrydes, betragtes alle udfald som korrekte og odds sættes til 1.00 hos det tidligere spillemonopol.

Unibet

Den populære spiludbyder, Unibet, lader resultatet stå, hvis der er spillet minimum ét sæt.

Bet365

Verdens største sportsbook, Bet365, kræver at hele kampen spille til ende før et resultat står.

LeoVegas Sport

Spiludbyderen LeoVegas Sport holder til på Kambi-platformen, så de følger trop med 1-sæt-reglen.

Mr Green Sport

Spiludbyderen Mr Green Sport tilhører også Kambi-familien, så de har også 1-sæt regel.

ComeOn

Den forholdsvist nye spiludbyder i Danmark, ComeOn, kræver at hele kampen er spillet for at spillet står.

Cashpoint

Spiludbyderen med de mange fysiske betting shops, Cashpoint, kræver at kampen er færdigspillet før resultatet står.

Marathonbet

Spiludbyderen med de mægtigt høje odds, Marathonbet, kræver at der er spillet mindst ét sæt før resultatet står.

Husk at Bet365, Unibet og NordicBet livestreamer et hav af turneringer fra ATP- og WTA-touren ganske uden de store krav. Du skal blot have en spilkonto med midler på, og så er du klar til masser af live streaming. Du kan tilmed også se Grand Slam-turneringerne (Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open) helt uden at blive ruineret. Læs mere her: gratis tennis streaming og Holger Rune live stream.

Ovenstående liste ajourføres løbende, men vi kan dog ikke garantere for, at vi får alle ændringer med.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk