Betfair Sportsbook bonus

Betfair Sportsbook bonus

Spiludbyderen Betfair Sportsbook er klar med et særdeles solidt velkomsttilbud. Velkomstbonussen på flotte 100% – op til 2.000 kr. er forbeholdt alle nye kunder. Tilbuddet gælder kun i forbindelse med spiludbyderens sportsbook – altså det traditionelle betting-produkt. Til trods for at det er en af markedets største bonusser, så er gennemspilskravene helt i top – ja, her hører tilbuddet også til blandt de allerbedste i klassen.

Få 1.000 kr. freebet hos Betfair Sportsbook

Betfair Sportsbook bonusFå en velkomstbonus på 2.000 kr. med særdeles fordelagtige gennemspilskrav

Betfair Sportsbook er en betting-udbyder i ganske traditionel forstand, og tilbuddet om markedets største bonus er derfor også en traditionel velkomstbonus. Ikke noget pjat med freebet eller risikofrie spil – det er en velkomstbonus “som vores mor lavede dem”.

  • Opret en konto hos Betfair Sportsbook. Du skal benytte dette link – ellers bliver du sendt over på Betfairs spillebørs.
  • Benyt bonuskoden ZSKACD når du opretter dig. Det er yderst vigtigt.
  • Foretag en indbetaling. Hvis du vil have det optimale ud af dette tilbud skal du indsætte 2.000 kr. Du kan dog også nøjes med mindre – minimumsbeløbet er 100 kr.
  • Tilmeld dig tilbuddet ved at klikke på “Aktiver bonus” på hjemmesiden. Vælg størrelsen på din bonus – du kan vælge ethvert beløb mellem 100 kr. og 2.000 kr.
  • Du har nu fået tildelt en velkomstbonus tilsvarende dit indskud / den valgte bonusstørrelse.
  • Velkomstbonussen og indskud skal gennemspilles fire (4) gange i alt til min. odds 1.80. Har du f.eks. indsat 2.000 kr. i bonus – og derfor fået 2.000 kr. i bonus, så skal du spille for sammenlagt: (4 x 2.000 kr) + (4 x 2.000 kr) = 16.000 kr. Det lyder måske af meget, men gennemspilskravene er ganske fordelagtige.

Et eksempel:

Lad os gennemgå et eksempel på en Betfair Sportsbook bonus. Du opretter en konto hos Betfair Sportsbook med bonuskoden ZSKACD. Du indsætter 2.000 kr. på din Betfair Sportsbook-konto og tilmelder dig tilbuddet. Du har nu modtaget 2.000 kr. i bonus og har derfor sammenlagt 4.000 kr. at spille for. Du skal herefter spille for sammenlagt 16.000 kr. før bonussen er spillet helt fri. Du bestemmer selv om du vil dele det op i flere væddemål eller satse det hele på én gang. Vi anbefaler det sidste, men husk at kun spil til minimum odds 1.80 tæller med i forbindelse med gennemspilningen.

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun for nye Betfair Sportsbook-kunder. Har du allerede modtaget en bonus hos spiludbyderens spillebørs kan du desværre ikke tage imod dette tilbud.
  • Kun spil til min. odds 1.80 tæller med i forbindelse med gennemspil af denne bonus. Du bestemmer selv om du spiller singler, doubler, live eller pre-match.

Denne store bonus på 2.000 kr. har ganske attraktive gennemspilskrav, så det lyder slet ikke skævt vel? Gennemspilskrav på fire gange indskud & bonus er nærmest uhørt attraktivt – og at man så også kan få hele 2.000 kr. i bonus gør det jo ikke mindre sjovt.

Modtag spiludbyderens velkomstbonus her

Verdens største spillebørs nu også med flot velkomstbonus på 2.000 kr.

Den britiske spilgigant Betfair Sportsbook opruster på alle fronter lige nu. Efter sammenslutningen med irske Paddy Power (du ved, dem med Nicklas Bendtners underbukser) har selskabet uppet sig på flere områder. Den relativt nye sportsbook er kommet til, så nu kan du som kunde vælge mellem den fantastiske spillebørs eller den traditionelle sportsbook. Betfair Sportsbook er yderst aktive når det kommer til tilbud, kampagner og promotions. Faktisk har selskabet lagt sig helt frem i førerfeltet med en masse sjove tilbud og kampagner.

Er du mere til spillebørsen, så husk at denne tilbyder et 350 kr. risikofrit spil uden gennemspilskrav. Det er ganske attraktivt. Læs mere om dette tilbud her.

Modtag din 2.000 kr. velkomstbonus her

Læs vores anmeldelse af Betfair Sportsbook

Opret en konto hos Betfair Sportsbook

Besøg Betfair Sportsbook og få en attraktiv bonus på 2.000 kr.