Betfair bonus

Betfair bonus

Verdens største spillebørs – Betfair – tilbyder markedets højeste odds og den bedste live betting-oplevelse. Betfair tilbyder alle nye kunder et risikofrit spil til 350 kr., så giv dig i kast med at spille imod andre spillere ganske risikofrit.

Betfair bonus - Få et risikofrit væddemål på 350 kr.

Sådan får du en Betfair bonus – få et risikofrit væddemål på 350 kr.

Et risikofrit væddemål er i modsætning til en ordinær sportsbetting-bonus knap så kompliceret. Konceptet er ganske simpelt. Du spiller for 350 kr. – og skulle du tabe dit første væddemål refunderes 350 kr.

  • Opret en konto hos Betfair ved at benytte dette link.
  • Benyt kampagnekoden FEO218 (bemærk at det bogstavet “O” og ikke tallet 0. I tvivl? Så kopier her fra siden.
  • Overfør penge til din spilkonto, og sæt et væddemål på minimum 350 kr. Skulle du tabe dit væddemål, så vil du få refunderet 350 kr. til din spilkonto.

Som du nok kan læse, så er det super-simpelt at få fingrene i et risikofrit væddemål hos Betfair. Konceptet er også dejligt fri for en masse indviklede regler og vilkår, så hvis du er på udkig efter en simpel “velkomstbonus” er Betfairs tilbud værd at overveje.

BEMÆRK: Der er ingen gennemspilskrav på en evt. refundering, så dette tilbud er virkeligt attraktivt!

Modtag din Betfair bonus her

Det med småt

  • Det er kun dit først væddemål som er risikofrit, og det skal placeres indenfor syv dage efter du har oprettet din konto. Væddemålet skal samtidig afgøres indenfor maksimalt syv dage.
  • Væddemålet skal være på minimum 350 kr. Det er ligegyldigt om du køber eller sælger et odds – din “risiko” skal blot være på minimum 350 kr.
  • Skulle du tabe dit væddemål vil refunderingen foregå senest 48 timer efter spillet er afgjort.

Betfair: Verdens største spillebørs med verdens bedste odds

Betfair er ikke uden grund verdens største spillebørs. Spillebørs-konceptet har de seneste ti år revolutioneret betting-verdenen, og de traditionelle bookmaker har fået sig en ny og seriøs konkurrent. Når du spiller på Betfair, så spiller du imod andre spillere, og det betyder derfor, at det er en helt ny måde at spille på. Når du først har vænnet dig til Betfair, så er der ingen vej tilbage – konceptet er genialt! Ud over høje odds, så er live betting en af selskabets helt store kæpheste. Du finder ikke nogen steder, hvor det er så underholdende at spille live som hos Betfair. Og det bedste af det bedste? Alle herlighederne er naturligvis tilgængelige på en mobil enhed. Betfair har måske markedets allerbedste apps til iPhone og iPad. Drag nytte af denne fremragende Betfair bonus nu, og du er allerede godt i gang med den mest avancerede spilleoplevelse på markedet.

Hvis du endnu ikke er helt komfortabel med spillebørs-konceptet, så har vi skrevet en lille introduktion til konceptet. Vi fortæller om hvordan du handler odds (på engelsk: backer og layer / på dansk: køber og sælger), og hvilken strategi du kan tillægge dig. Læs vores introduktion til spillebørsen som har taget bettingverdenen med storm.

Modtag din Betfair bonus her

Læs vores anmeldelse af Betfair

Opret en konto hos Betfair

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.