Spil på Dronningens nytårstale 2023

Spil på dronningens nytårstale - se odds fra spiludbyderne her
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Spil på Dronningens nytårstale og få en god start på bettingåret 2024. Traditionen tro vil Hendes Majestæt Dronning Margrethe nytårsaften kl. 18.00 holde sin meget populære nytårstale. Vi har kigget lidt på mulighederne for at spille på Dronningens nytårstale.

Spil på Dronningens nytårstale 2023 – se odds fra Unibet

Som en af de tre største spiludbydere på det danske marked, er populære Unibet naturligvis også klar med en række odds på et særdeles folkeligt spil. Vi gætter alle i øst og vest, men faktisk er det muligt at vinde på spillet hvis man blot lige sætter sig ind i historikken.

Hvad vil Dronning Margrethe så snakke om her på den sidste aften i 2023? Covid-19 bør vi have lagt bag os, men spørgsmålet er hvilke specifikke ord og vendinger Hendes Majestæt vil benytte. Energikrisen, krigen i Ukraine, konflikten i Israel/Gaza og måske klimaet er også emner som spiludbyderne kunne forestille sig at Hendes Majestæt vil berøre. Årets store begivenhed i Kongehuset var vel nok Prins Christians 18-års fødselsdag, og den bør bedstemoderen naturligvis fremhæve.

Dronningen vil helt sikkert ikke snakke om fodbold, cykling, diverse popstjerner og hvad spiludbyderne ellers forsøger at lokke os til at spille på. Hold dig til sub-favoritterne uden nødvendigvis at spille på det helt oplagte og det helt usandsynlige. De kendte vi mistede i årets løb er heller ikke traditionelt noget hun berører med mindre det jo bliver i familien.

Tips og tricks til at spille på Dronningens Nytårstale

Hold dig fra både Donald Trump, Joe Biden, Medina, Brøndby IF og FCK – det er udelukkende væddemål, som skaber omtale, men ikke har nogen betting-værdi. Det samme har overskrifts-væddemål som Inger Støjberg, Vild med dans og Champions League.

Og hvad så med Søens Folk? Ja, de bliver altså ikke nævnt selv om de fleste danskere tror det. Udtrykket er aldrig blevet brugt af “den rigtige Dronning Margrethe”, men derimod af Preben Kristensen fra Linje 3’s version i 80erne. Til trods for at dette spil i den grad har oddsene imod sig er det altid et af de mest spillede spil overhovedet. Begå ikke den fejl!

Et lille tip herfra: På et special-væddemål som Dronningens nytårstale må du typisk ikke spille med en særlig stor indsats. Hvis du finder et gyldent odds hos Unibet, så se først hvor meget du får lov at spille. Dernæst kan du overveje, om det er turen ned i den lokale spilkiosk værd, hvis Danske Spil også har et lignende odds. Bet365, NordicBet og LeoVegas Sport er tre spiludbydere med et flot udvalg af odds på regentens nytårstale. Har du en ganske god fidus, kan det derfor være en god idé, at tjekke alle fem spiludbydere ud – det er marginalerne der tæller.

Dronningens Nytårstale odds 2023

Spiludbyderen Unibet er klar med odds på Dronningens nytårstale d. 31. december kl. 18.00. Som traditionen foreskriver transmitteres nytårstalen til hele Danmark fra Amalienborg. Nedenstående udvalgte odds er fra Unibet. Du kan se den fulde liste hos spiludbyderen.

OrdOdds
20231.01
Ukraine1.01
Familie1.03
Børnebørn1.05
Covid-191.05
Kronprinsen1.05
Corona1.07
Børn1.10
Prins christian1.10
Terror1.14
Nytårshilsen1.15
Prins Joachim1.18
Integration1.18
Glæde1.20
Arbejde1.25
Europa1.25
Frankrig1.25
Krig1.25
Sydslesvig1.25
Vaccine1.25
Flygtninge1.30
Fællesskab1.30
Generationer1.33
Politiet1.33
Ansvar1.35
Kongeskibet1.35
Kronprinsparret1.35
Muligheder1.35
Reformationen1.35
Israel1.50
Mundbind1.50
Tyrkiet1.50
Klimaforandringer1.62
Gaza1.75
Omsorg1.75
Sundhedspersonale1.75
Aarhus1.85
Klima1.85
Samfundssind1.85
EU2.00
Fred2.00
København2.00
Erhvervsliv2.50
Folkesundhed2.50
Udsatte2.50
Ferie3.00
Pension3.00
Fattigdom3.50
OL3.50
Zelenski3.75
Danskhed4.00
Forskelligheder4.00
Medmennesker4.00
ChatGPT5.00
Grev Felix5.00
Ligestilling5.00
MeToo5.00
Statsminister5.00
Tilbageblik5.00

Om den traditionsrige nytårstale

Hvert år d. 31. december kl. 18.00 samler Dronning Margrethe alle danskerne foran tv-skærmene (eller radioen) med sin traditionelle nytårstale. Nytårstalen er en mulighed for dronningen for at reflektere over det forgangne år, og se frem mod det nye år. I sin nytårstale berører dronningen ofte en række emner, herunder nationens tilstand, aktuelle begivenheder og internationale relationer.

Dronningen kan også tage fat på specifikke problemer eller udfordringer, som Danmark står overfor, og diskutere den rolle, den royale familie har spillet i at håndtere disse problemer. Hun tager som regel udgangspunkt i den royale familie, og nævner ofte hvis hendes familie har været på besøg i andre lande. Grønland og Færøerne står naturligvis også den danske monark meget tæt. De andre skandinaviske lande nævnes også fra tid til andet.

Dronningens nytårstale er en vigtig del af den danske nytårstradition, og ventes ivrigt af medierne og kommentatorer. Dronning Margrethe har i de seneste år ikke været for fin til at komme med en lille opsang / løftet pegefinger til danskerne, og det føles i hvert fald lidt som om at hun er blevet lidt mere direkte de seneste år. Der har været konsensus blandt de fleste kommentatorer om at lidt “kant” klæder den ellers meget stilfærdige nytårstale. For os spillefugle giver det naturligvis også flere muligheder for at finde nye og anderledes emner.

Gennem årene har dronningens nytårstale behandlet en bred vifte af emner, fra politiske og økonomiske bekymringer til sociale og kulturelle spørgsmål. Covid-19 er naturligvis et aspekt som danskerne har haft tæt inde på livet i de senere år, og dermed er det er en oplagt mulighed for Dronningen at forsøge at opmuntre danskerne i de trængte tider. Det samme gør internationale brændpunkter som Ukraine og Israel.

Sport har ikke den store bevågenhed hos Dronningen, men man kan ikke udelukke ekstraordinære indsatser, hvis de på en eller anden måde samler nationen. De sikre væddemål er derfor internationel begivenheder, den royale famile og strømninger i samfundet, men oddsene afspejler naturligvis favoritrollen.

Held og lykke med spillene.

(Artikelfoto: Mikkel Rask / Flickr)

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk