Spil på Dronningens nytårstale 2021

Spil på dronningens nytårstale - se odds fra spiludbyderne her

Spil på Dronningens nytårstale og få en god start på bettingåret 2022. Traditionen tro vil Hendes Majestæt Dronning Margrethe nytårsaften kl. 18.00 holde sin meget populære nytårstale. Vi har kigget lidt på mulighederne for at spille på Dronningens nytårstale.

Spil på Dronningens nytårstale 2021 – se odds fra Unibet

Som en af de tre største spiludbydere på det danske marked er Unibet naturligvis også klar med en række odds på et særdeles folkeligt spil. Covid-19 bør blive nævnt i et eller andet omfang, men spørgsmålet er hvilke specifikke ord og vendinger som Hendes Majestæt vil benytte. Mundbind virker som et godt bud til odds 1.50. Covid-19 er helt nede i 1.05 så den regner oddssætterne med er stensikker. Det kan naturligvis også være at hun omtaler pandemien som corona, så pas på med så lavt et odds.

Hold dig fra både Donald Trump, Joe Biden, Brøndby IF og FCK – det er udelukkende væddemål som skaber omtale, men ikke har nogen betting-værdi. Det samme har overskrifts-væddemål som Inger Støjberg, Vild med dans og Champions League.

Et lille tip herfra: På disse special-væddemål må du typisk ikke spille med en særlig stor indsats. Hvis du finder et gyldent odds hos Unibet, så se først hvor meget du får lov at spille. Dernæst kan du overveje, om det er turen ned i den lokale spilkiosk værd hvis Danske Spil også har et lignende odds. Bet365, NordicBet og Onsidebetting er tre piludbydere med et flot udvalg af odds på regentens nytårstale. Har du en ganske god fidus kan det derfor være en god idé at tjekke alle fem spiludbydere ud – det er marginalerne der tæller.

(Artikelfoto: Mikkel Rask / Flickr)