Spil på Dronningens nytårstale

Spil på dronningens nytårstale - se odds fra spiludbyderne her

Spil på Dronningens nytårstale og få en god start på bettingåret 2018. Traditionen tro vil Hendes Majestæt Dronning Margrethe nytårsaften kl. 18.00 holde sin meget populære nytårstale. Vi har kigget lidt på mulighederne for at spille på Dronningens nytårstale.

Spil på Dronningens nytårstale – se odds fra Danske Spil

Det tidligere statsmonopol er naturligvis klar med et stort udvalg af odds på Dronningens nytårstale. Ud over oddssætternes egne odds, så har de også sat odds på brugernes opfordring. De fleste af disse ord er dog ganske usandsynlige.

Vi vil ikke anbefale at du går efter de mest usandsynlige ord og odds. Flere af de høje odds er rent lir, og de er blot med for at spiludbyderne vil få folk og medierne til at snakke om spillet. De seneste år har Hendes Majestæt taget mere stilling til samfundet og verdenssituationen i det hele taget, så det betyder at det er lidt sværere at gætte end tidligere. Ord som Europa (1.25), Krig (1.20) og Reformationen (1.40) bør være gode bud i år. Til gengæld bliver hun næppe så politisk, at hun nævner USA eller Trump.

Spil på Dronningens nytårstale hos Danske Spil. Se alle odds her.

Spil på Dronningen nytårstale – hvem nævnes?

Spil på Dronningens nytårstale - hvilke personer nævnes?

Kronprinsparret til odds 1.50 bør være stensikker.

Spil på nytårstalen – se brugernes forslag

Spil på Dronningens nytårstale - se brugernes forslag her

Luther til odds 2.50 bør være en indsats værd. Den historisk interesserede vil formentlig nævne 500-årsjubilæet for Reformationen. “500 års jubilæum” til odds 5.00 er også en mulighed, hvis man tror at det emne berøres.

Spil på Dronningens nytårstale – over/under

Dronningens nytårstale - hvor mange gange nævnes disse ord?

Spil på Dronningens nytårstale – se odds fra Unibet

Som en af de tre største spiludbydere på det danske marked er Unibet naturligvis også klar med en række odds på et særdeles folkeligt spil. Hvis du tror at Hendes Majestæt abdicerer, vil det nok give mere mening at spille på ordet “abdicere” hos Unibet, hvor det giver odds 7.50 – NordicBet giver 4.00. Det kommer naturligvis an på om Hendes Majestæt kan benytte en anden vending til at offentliggøre en abdicering.

Spil på Dronningens nytårstale - se oddsene fra Unibet her

Fællesskab til 1.70 er måske en indsats værd. Hendes Majestæt plejer at komme ind på omsorg for fællesskabet. Tilbageblik til odds 5.00 virker også en anelse højt.

Spil på Nytårstalen hos Unibet

Spil på Dronningens nytårstale – se odds fra NordicBet

Den skandinaviske spiludbyder NordicBet er naturligvis også klar med odds på Dronningens nytårstale. Ud over en masse af de samme ord som Danske Spil, kan du her også spille på om det utænkelige sker; at Hendes Majestæt Dronning Margrethe abdicerer. Det får du i skrivende stund odds 4.00 på.

Spil med hos den skandinaviske spiludbyder her

Spil på Dronningens nytårstale hos NordicBet - se alle odds her

Et lille tip herfra: På disse special-væddemål må du typisk ikke spille med en særlig stor indsats. Hvis du finder et gyldent odds hos Danske Spil, så se først hvor meget du får lov at spille via danskespil.dk (desktop eller app til mobilen). Dernæst kan du overveje, om det er turen ned i den lokale spilkiosk værd. Når det kommer til NordicBet, så deler de platform med søsterselskabet Betsafe, så der kan du måske også spille for en del mere. Unibet og 888Sport deles om den samme sportsbook-platform – Kambi – så du vil finde nøjagtigt de samme odds på de to sider. De deler dog ikke “risk management”, så du kan sætte dit spil hos begge spiludbydere, hvis du har lyst til at spille for mere end den ene evt. tillader.

Hvis du endnu ikke har en konto hos NordicBet, så kan du drage nytte af spiludbyderens velkomstbonus på 100% – op til 1.000 kr. Læs alt om den bonus lige her. Du finder alle spiludbydernes velkomsttilbud lige her – skidt som kanel.

(Artikelfoto: Mikkel Rask / Flickr)