Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Gratis live streaming af alle kampe ved Wimbledon

Se alle kampe ved Wimbledon ganske gratis og lovligt

Gratis Wimbledon live streaming – det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. 2017-versionen af verdens mest traditionsrige tennisturnering kan du også spille på og se ganske kvit og frit. Wimbledon er uden sammenligning verdens største og mest prestigefulde tennisturnering. Turneringen som spilles i den vestlige del af London kan du streame ganske gratis og lovligt hos to spiludbydere på det danske marked. Der er endda tale om to af markedets bedste spiludbydere, så tjek ud hvordan du kan være på første parket, når dine tennisfavoritter indtager græsset i Wimbledon.

 

Gratis Wimbledon live streaming hos Unibet

Opret en konto hos Unibet. Log ind på din konto og foretag et indskud på mindst 80 kr. Så længe du har penge på din spilkonto kan du streame alt det du har lyst til. Spiludbyderen streamer samtlige kampe ved Wimbledon, og du kan naturligvis se kampene på både desktop, mobil og tablet.

Spil på og se live streaming af Wimledon-tennis her

Se alle kampe ved Wimbledon hos NordicBet

Den skandinaviske spiludbyder, NordicBet, vil naturligvis ikke stå tilbage for Unibet, og tilbyder også gratis live streaming af alle kampene ved Wimbledon. Kravet er også her, at du blot skal have penge på din konto, og du kan se alle de kampe du lyster. Minimumindskuddet hos NordicBet er blot 100 kr., så du er i gang med en minimal indsats. Du behøver ikke spille for pengene, men mon ikke den britiske bookmaker-gigant har en masse spændende og fristende væddemål på tapetet?

Spil på og se Wimbledon live streaming her

Hvorfor er dette tilbud så superlækkert?

Der er mindst fem årsager til at tilbuddet om gratis live streaming af kampene ved Wimbledon er superlækkert.

  • Det er gratis at se kampene. Du skal ganske vist have penge på din spilkonto al den stund du ønsker at live streame kampene, men derudover er der ingen krav om spil.
  • Det er 100% lovligt. De fleste live streams på internettet er ulovlige, mens Unibet og NordicBet begge har købt rettighederne til at vise Wimbledon-turneringen.
  • Kvaliteten er helt uovertruffen. Du kan ikke se forskel i kvaliteten på disse streams og så et stream du normalt ville kunne købe adgang til. Kvaliteten er langt bedre end samtlige pirat-streams på markedet.
  • Forsinkelsen er minimal. Forsinkelse på live streams kan være katastrofal, hvis man spiller live betting. Specielt på tennis kan man ikke leve med en markant forsinkelse. Forsinkelsen på disse streams er minimale, og det er ganske enkelt umuligt at opdrive mere real-time streams på nettet.
  • Kampudvalget er gigantisk. De danske tv-kanaler viser oftest blot én eller to kampe ad gangen, men med Unibet og NordicBets tilbud kan du se samtlige kampe – tilmed flere på én gang. Det betyder, at når du hellere vil se Ivanovic imod en obskur tjekkisk spiller på bane 17, så har du muligheden for det. Under alle omstændigheder er disse streams et glimrende add-on til tv-signalet.

(Artikelfoto: Carine06 / Flickr)

Vores faste tennisekspert Kristian Bækgaard er klar med en lille optakt til årets Wimbledon-turnering. Læs den her. Hos mændene er der lagt op til en duel mellem tordenskjolds soldater – bl.a. Federer, Nadal, Murray og Djokovic (billedet), mens der hos kvinderne er anderledes stor spænding uden Serena Williams i feltet af bejlere. Hvordan går det f.eks. vores egen Caroline Wozniacki?

Hvad sker der hvis en spiller trækker sig med en skade undervejs eller bliver diskvalificeret? Læs vores artikel om tennis betting regler.

Hvis du er til gratis live streaming af sport på internettet, så har vi lavet en lille oversigt over hvad de forskellige spiludbydere har at tilbyde. Læs mere her.

Spil på og se masser af gratis live streaming af Wimbledon hos Unibet