Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Scandic Bookmakers

Scandic

VIGTIGT: Scandic Bookmakers lukker ned i Danmark og alle konti overføres til Bwin.

Læs vores anmeldelse af Bwin

Scandic er en velkendt operatør på det danske marked. Som logoet tydeligt signalerer er baggrund og fokus pæredansk. I mange år var Scandic Bookmakers sammen med hedengangne Bet24 to af de mest ambitiøse danske alternativer til Danske Spil, og mange garvede spillere forbinder vel en form for nostalgi med Scandic-brandet. I 2011 blev Scandic Bookmakers sammen med danske Danbook opkøbt af den store britiske spilgigant Sportingbet, og det har naturligvis haft en masse konsekvenser. Produktet er ikke længere så dansk som tidligere, men til gengæld har man tilført en masse professionalitet, og hjemmeside og udvalg af væddemål matcher i dag de allerbedste konkurrenter.

Dansk produkt

Scandic Bookmakers fokus er ikke længere udelukkende på det danske marked, og det afspejler produktet også i dag. Sportingbets overtagelse af selskabet har betydet, at man nu driver ens hjemmeside, ens odds og stort set samme produkt som Sportingbet. Det er der af flere årsager ikke noget at sige til, men det ærkedanske produkt som vi kender det, er ikke længere Scandics kæphest. I stedet er Scandic Bookmakers en dansk version af en kæmpestor international udbyder med et hav af væddemål og spilvarianter.

Spiludbud

Scandic Bookmakers spiludbud er noget af det største man finder på markedet. I kamp med bl.a. Betfair og Bet365 har Scandic Bookmakers – og søster-selskabet Sportingbet – vel nok det største udvalg af odds overhovedet. Over 50 side-væddemål på en ganske ordinær Superliga-kamp vidner om, at man ikke har glemt de danske rødder helt, og på de internationale kampe kan man snildt opleve over 100 forskellige væddemålsvarianter. Det er ganske enkelt imponerende, og er man på udkig efter nogle skæve ligaer eller væddemålstyper er Scandic Bookmakers et godt bud. Vi bliver også nødt til at nævne spiludbyderens store udvalg af PR-odds, som man er så glade for i bl.a. Storbritannien. Royale fødsler, tv-shows, valg, kåringer, prisuddelinger og andet lir – der er altid odds på en masse anderledes objekter.

Hjemmeside

Hjemmesiden er som tidligere nævnt den samme som Sportingbet, og det trækker gevaldigt op. Scandics hjemmesider har altid lignet noget der var løgn, men med Sportingbets indtræden er der kommet nye boller på suppen. Siden er nem og behagelig at benytte, og der er intet at udsætte på den. Live betting-sektionen, statistikker, live streaming og live scores er med til at placere den blandt de bedste hjemmesider.

Live betting

Live betting-produktet er vendt helt på hovedet de sidste par år. Man er gået fra et minimalt udvalg af live-begivenheder til nu at tilbyde et af markedets største og bedste udvalg. Over 10.000 live begivenheder kan man spille på om året – og vær sikker på, at det tal kun vokser og vokser. Live betting-løsningen er ganske lækker. Via live streaming og den ret spøjse “boldbesiddelse”-grafik kan man følge sit væddemål ganske tæt. Live betting-løsningen er delt op i en flash-version, og en uden flash. Prøv evt. begge løsninger for at finde den du er mest til.

Mobil

På mobil-siden adskiller Scandic Bookmakers sig en del. Pt. kan man godt spille hos spiludbyderen fra mobil og tablet, men det er lidt omstændigt at komme i gang. Man skal logge ind på sin computer to gange med Nem-ID før man får adgang til mobil-produktet. Det kan godt virke en anelse unødvendigt, men vil man bette fra mobilen er det altså det der skal til.

Besøg Scandic Bookmakers og få en lækker 750 kr. velkomstbonus

Oddsfan.dk karakterer

Dansk produkt
8
Spiludbud
9.5
Hjemmeside
8.5
Live betting
8.5
Mobil
7
8.3

Udbyder med lækkert dansk produkt.

Scandic Bookmakers er efter Sportingbets overtagelse blevet en udbyder med et internationalt snit over sig. Udvalget af odds og live betting væddemål er gigantisk, og kan sagtens konkurrere med de bedste i klassen. Den nye hjemmeside og mobil-løsning trækker gevaldigt op i forhold til tidligere.