Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Sportingbet

Sportingbet

VIGTIGT: Sportingbet lukker ned i Danmark og alle konti overføres til Bwin. Læs vores anmeldelse af Bwin her.

Læs alt om Bwin

Introduktion

Sportingbet er en britisk bookmaker-gigant, der i dag er ejet af William Hill og GVC Holdings. Sportingbet har i mange år tilbudt danskerne et ganske fint produkt, og med opkøbet af Scandic Bookmakers, Centrebet og Danbook har selskabet efterhånden opnået en solid dansk base af kunder. Nogle vil måske også huske Sportingbet som selskabet bag Paradise Poker, som for år tilbage var verdens største poker-room.

Dansk produkt

Sportingbet tilbyder et rigtigt flot udbud af odds på danske kampe og begivenheder. Fokus er på de store sportsgrene, og f.eks. er Superligaen mere end godt dækket ind. Mere end 50 forskellige spilvarianter tilbydes på en normal Superliga-kamp, og det er bestemt over gennemsnittet. Derudover tilbydes der odds på diverse danske divisionsrækker, håndbold, ishockey, basket og floorball. Selskabet er ikke de første der er ude med danske odds, men det gør ikke så meget for størstedelen af kunderne.

Spiludbud

Spiludbuddet er gigantisk stort og et af de bedste man finder. På en dansk Superligakamp finder man over 50 spilvarianter, og på de større internationale kampe over 100 forskellige varianter. Bl.a. kan vi anbefale at tjekke Sportingbets udvalg af Premier League og Champions League odds – det er ganske enkelt klasse. Sportingbet har også et pænt udvalg af special-odds – dog primært engelske og internationale. Det drejer sig bl.a. om odds på transfers, Oscar-uddelingen, Nobelprisen, Pulitzerprisen og et hav af britiske TV-shows. Fra tid til anden tilbyder Sportingbet også forhøjede odds på udvalgte kampe og markeder, og det hilser vi meget velkommen.

Hjemmeside

Hjemmesiden er rigtig lækker og nem at navigere rundt på. Farverne er friske, holdt i lyse nuancer, og vi synes faktisk, at siden er en af de bedste på markedet. Navigationen og spilafgivelsen minder lidt om Unibets (bl.a. en rigtig fin betting-slip), og vi synes overordnet, at Sportingbet tilbyder en rigtig attraktiv hjemmeside. De er sluppet heldigt afsted med livebetting-delen (som her kaldes in-play), og diverse ekstrafunktioner som statistik, loyalitetsklub, livestreaming og livescore er med til at fuldende billedet.

Live betting

Uden at komme i klasse med b.la. Bet365 og Betfair, så er Sportingbets livebetting-produkt helt forrygende. Den tekniske løsning er gennemført, og den giver en lyst til at blive på siden. Produktet virker meget engagerende, og man slipper for at opdatere browseren, da det hele opdateres automatisk. Selskabet fortæller, at de tilbyder over 10.000 live-væddemål om året, så det giver naturligvis et billede af en udbyder, som prioriterer livebetting. I livebetting-softwaren kan man sideløbende følge mange af begivenhederne på livestreaming. Den er rigtig flot indbygget i selve livebetting-vinduet, så man kan beholde det helt store overblik over både odds og begivenhedens udvikling.

Mobil

Sportingbet tilbyder naturligvis også en mobil løsning. Løsningen er ikke en selvstændig app, som hentes fra App Store eller Google Play, men er blot en mobil version af hjemmesiden. Dermed virker siden på stort set alle mobile devices (iPhone, iPad, Android-mobiler/tablets, Blackberry og Windows mobiler). Man skal blot lige huske på, at før man kan tage den mobile løsning i brug, skal man have været logget ind på hjemmesiden via en ikke-mobil enhed med NemID to gange. En lidt besværlig sikkerhedsforanstaltning, som klart vil irritere nogle. Vi er desværre ikke helt tilfredse med den tekniske løsning, og mobil-versionen kan være en anelse svært at benytte på f.eks. en iPhone. På en tablet går det fint an, men det virker en anelse uambitiøst, at man ikke tilbyder sine danske kunder de flotte apps, som er tilgængelige på f.eks. det britiske hjemmemarked.

Besøg Sportingbet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 750 kr.

Oddsfan.dk karakterer

Dansk produkt
8
Spiludbud
9.5
Hjemmeside
8.5
Live betting
8.5
Mobil
6
8.1

Britisk bookmaker-gigant med flotte promotions

Sportingbet tilbyder et udvalg af odds og promotions ud over det sædvanlige. Er du til søster-selskabet Scandic Bookmakers mange lækre odds, så er Sportingbet stedet. Du finder både de samme odds, og tilmed også tilgå dem via mobil. Man hører måske ikke så ofte om Sportingbet i Danmark, men lad dig ikke snyde. Sportingbet er en kæmpe international bookmaker, og det er ikke uden grund.