Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Tipico

Tipico

OBS: Oddsfan.dk arbejder siden oktober 2016 ikke længere sammen med Tipico. Tipico har valgt at drosle ned på markedsføringen i Danmark, og dermed også samarbejdet med os. Derfor kan vi ikke anbefale vores kunder at spille hos den tyske spiludbyder længere, da vi ikke kan hjælpe ifm. henvendelser til spiludbyderen. Vi henviser til en af vores andre samarbejdspartnere.

Tipico er en stor tysk bookmaker, der har bevæget sig over grænsen for at tilbyde danskerne et solidt odds-produkt. I hjemlandet har selskabet næsten 900 såkaldte betting shops, og dermed er det et gigantisk foretagende i hastig vækst. Bl.a. har man indgået en række store sponsoraftaler med Bundesligaklubberne Werder Bremen, HSV og Hoffenheim, så det er en udbyder med muskler. Fokus er klart på sportsspil, hvilket bl.a. understreges ved, at man bl.a. ikke kan spille poker hos Tipico. Ret atypisk, men egentlig en meget cool tilgang; her fokuseres der på odds. Produktet er tysk som vi danskere forstår det. Det er enkelt, stilrent og helt igennem topprofessionelt – Ordnung muss sein. Tipico åbnede i sommeren 2013 sin første fysiske butik (betting shop) i Danmark. Butikken på Nørrebrogade forventes at være blot startskuddet til mindst en håndfuld butikker fordelt på de største byer i Danmark.

I Danmark kender vi også det tyske spilselskab fra de mange spøjse reklamer med målmandslegenderne Peter Schmeichel og Oliver Kahn. Reklamerne er ganske fint lavet, og bidrager med lidt humor til en ellers topseriøs spiludbyder.

Dansk produkt

Tipico udfordrer de traditionelle “danske” spiludbydere med et ganske seriøst produkt. Fokus er som sagt på odds, og fodbolden fylder rigtigt meget. Der er odds på alle større danske sportsgrene, rækker og begivenheder, og det er tydeligt, at selskabet har fået ansat nogle dygtige danske odds-sættere. Man finder bl.a. de bedste danske rækker i fodbold, håndbold, basket og ishockey. Produktet er ikke så dansk, som vi ser det hos bl.a. Danske Spil og Unibet, men mindre kan også gøre det. På en normal Superliga-kamp finder man typisk over 20 forskellige spilvarianter, og det er klart over gennemsnittet.

Spiludbud

Tipicos spiludvalg er ganske stort og hører til i den internationale topklasse. Er man f.eks. til fodbold og tysk fodbold er udvalget decideret et overflødighedshorn. Et hav af odds og spilvarianter tilbydes der f.eks. på DFB-Pokalen og alle tyske fodboldrækker helt ned til amatør- og junior-rækkerne. Ud over de store sportsgrene finder man også odds på et hav af mindre sportsgrene; rugby, dart, snooker, boksning, futsal og volleyball. Vi savner lidt flere danske specialspil, men mon ikke de er på trapperne i takt med selskabets ekspansion herhjemme.

Hjemmeside

Hjemmesiden er måske blandt de mest stilrene sider man finder på markedet. Ikke meget fokus på billeder, grafik og andre “forstyrrende” elementer. Nogle vil muligvis finde siden en anelse kedelig (det gør vi i hvert fald), men man kan også vælge at se den som super-funktionel. Brugerne tilbydes nogle små lækre ekstra funktioner som f.eks. en smart mouse-over, der viser hvad de andre kunder har spillet på. Derudover er der også nogle nemt tilgængelige statistikker, og man kan yderligere se nogle af de seneste ugers bedste vinderkuponer. Alt i alt er det en forfriskende måde at bygge sin hjemmeside op på – et superstringent design tilsat nogle lækre features. Hvis man altså kan leve med den meget illustrativt spartanske side.

Livebetting

Der tilbydes dagligt langt over tusinde live-væddemål og udvalget er gigantisk stort i forhold til de danske / skandinaviske konkurrenter. Det er værd at bemærke, at dybden i spilvarianter ikke altid er lige stor og f.eks. kan man finde flere kampe, hvor det kun er muligt at spille 1X2, “resultat i resterende tid”, næste mål, og “mål fra nu af”. Det er lige en anelse skrabet nok, men heldigvis gælder det ikke for de større fodboldkampe, hvor der som hos konkurrenterne tilbydes mellem 20-70 forskellige spilvarianter. Den tekniske løsning er desværre ikke på højde med f.eks. Bet365 og Betfair, og vi savner også live-streaming, så Tipico kan derfor med fordel arbejde lidt på livebetting-produktet.

Mobil

Er man på udkig efter en superlækker sportsspil-app er Tipico helt sikkert et godt bud. Tipico satser stort på de mobile enheder, og du kan spille via mobil, tablets og mobil version af hjemmesiden. Softwaren tilbydes naturligvis til både iOS og Android, så uanset om du har en iPhone eller Android-smartphone, så kan du opleve et habilt mobilt produkt. I skrivende stund tilbydes der ikke en dansk version af iPad-appen, men den bør være lige på trapperne. App’en er super-intuitiv og er nem at komme i gang med. Ud over at placere væddemål, finder man også en ret fin livescore og resultatoversigt.

Lige nu: Besøg Tipico.dk og få en lækker 100% bonus op til 1.000 kr.

Oddsfan.dk karakterer

Dansk produkt
8
Spiludbud
8.5
Hjemmeside
9
Live betting
8
Mobil
9
8.5

Kvadratisk, praktisk, god - tysk gigant med dansk fokus

Tipico er tysk når det er allerbedst. Hjemmesiden virker som den skal, navigationen er nem og intuitiv, og produktet emmer af tysk grundighed. Selskabet er inde i en flot udvikling, og man kan næsten mærke, at produktet forbedres løbende. Hold øje med en kommende stormagt på den internationale bookmaker-scene.