Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

TonyBet

Tonybet byder på høje odds i lækker indpakningTonybet

TonyBet er navnet på en forholdsvis ny spiller på det danske marked. Selskabet har baggrund i Estland, og er bl.a. ejet af den kendte pokerspiller Tony G. I Baltikum har selskabet siden opstarten i 2009 opnået en kæmpe succes, og er i dag en af de største spilleudbydere på de kanter. Det er med afsæt i denne succes, at selskabet i 2012 har valgt at gå ind i Danmark, og forsøge at erobre markedet med en flabet og fræk tilgang til tingene. Pokerspilleren Tony G er kendt for at være ulideligt selvglad og provokerende – og der er da også elementer af den approach i TonyBets kommunikation.

Dansk produkt

TonyBet er som udgangspunkt ikke specielt henvendt til danskere, men tilbyder overordnet set et ganske flot internationalt produkt, som danskerne helt sikkert vil finde interessant. TonyBet er f.eks. ikke storleverandør af odds på danske ligaer helt ned på serie-niveau, men for manden på gaden er produktet tilpas dansk til at vi finder det attraktivt. Det tæller helt sikkert på den positive side, at produktet bakkes op af en meget dansk hjemmeside, kommunikation, optakter, nyhedsbreve osv. I modsætning til flere andre internationale bookmakere er det tydeligt, at TonyBet har danskere ansat, og det sætter vi stor pris på.

Spiludbud

TonyBets spiludbud er ganske pænt. Det er hverken det største på markedet, men heller ikke det mindste. Det placerer sig pænt i midterfeltet, og lever dermed op til vores forventninger om et solidt udbud. På danske Superliga-kampe kan udbuddet af forskellige væddemålstyper være en anelse begrænset, mens det ser bedre ud på de store internationale kampe og live-begivenheder. Til gengæld er oddsene helt i top, og TonyBet bliver ofte nævnt som markedsleder ift. bedste odds på diverse spil-fora. Mange spillere går udelukkende efter værdi, og dette klientel kan med fordel give den baltiske spiludbyder en chance. En tilbagebetalingsprocent omkring 95-96% på flere ligaer er superfornemt, og placerer selskabet på første række i klassen.

Hjemmeside

Hjemmesiden er både lækker og en anelse irriterende på én gang. Der er ingen tvivl om at den grafisk gør sig rigtigt godt. Det er længe siden vi har set så flot en hjemmeside – rent grafisk – og på det punkt giver den f.eks. Tipico, NordicBet og andre konkurrenter baghjul. At indpakningen er lækker betyder måske ikke så meget for så mange andre, men vi giver alligevel TonyBet en ekstra tommelfinger for at servere indholdet på en lækker måde. Navigationen vil nogle måske finde lidt irriterende og kunne sagtens optimeres.

Livebetting

Live-betting delen kan deles op i to aspekter; Udvalget og den måde det serveres på. Udvalget af live-væddemål er ganske pænt, og vi synes at TonyBet tilbyder et attraktivt live-produkt. Også på live-markederne mangler der en anelse flere forskellige væddemålstyper, men i forhold til pre-live er udvalget ganske meget større. Det virker lidt underligt fordi det plejer at være omvendt, men sådan er det nu engang. Udvalget af livevæddemål er i øvrigt ganske stort på basket, som er uhyrligt populært i de baltiske lande. Ellers er det de traditionelle store sportsgrene som dominerer skemaet; fodbold, tennis, ishockey og måske lidt overraskende også baseball. Rent teknisk lever live-betting-løsningen ikke op til konkurrenternes flotte ditto. Softwaren og designet virker ikke så dynamisk, og vi savner en helt specifik “live-følelse”. TonyBet kan med fordel bruge nogle flere sene nattetimer på at kigge på live-betting-softwaren.

Mobil

På mobilfronten er TonyBet ganske fint med. Løsningen er en mobiloptimeret side, og den virker som den skal. Som altid er der fordele og ulempe ift. den evige diskussion om mobil-sider vs. apps, og TonyBets løsning er ingen undtagelse. For at tage det positive først, så kan man nemt tilgå siden fra alle de enheder og mobile platforme man nu benytter. Vi har f.eks. testet siden på både iPhone og iPad, og der virkede siden ganske fornemt. Ulempen er naturligvis, at hastigheden bliver en anelse langsommere, da man skal hente lidt mere data hver gang. Vi kunne naturligvis godt ønske os, at Tonybet leverede en app ala Betfair og Unibet, men det må blive ved tanken lige nu. Det er også lidt skuffende, at man ikke kan live-streame på mobilen.

Frække TonyBet giver dig 100% velkomstbonus – få op til 500 kr. her

Oddsfan.dk karakterer

Dansk produkt
7
Spiludbud
6.5
Hjemmeside
8
Live betting
7.5
Mobil
9
7.6

Provokatør leverer varen

TonyBet leverer varen uden at skille sig alt for meget ud - hverken på den positive eller negative måde. Er man til gode odds og høj tilbagebetaling, så kan man sikkert også godt leve med at udvalget af væddemålstyper er snævert, og at produktet ikke er ultra-dansk som f.eks. hos Danske Spil og Unibet.