BetStars

BetStars er muligvis navnet på PokerStars nye sportsbook i Danmark. BetStars vil videreføre historien fra det hæderkronede pokerselskab PokerStars i betting-verdenen, og det bliver formentlig under navnet BetStars og naturligvis igennem PokerStars.dk-platformen. BetStars forventes, at blive lanceret primo 2016, men det er stadig lidt uklart hvornår det præcist sker. Det ligger dog fast, at det sker inden det spillemæssige højdepunkt; EM-slutrunden i fodbold i Frankrig.

Vi kender alle PokerStars. Verdens største pokerselskab, som i et årti har været det foretrukne sted at spille poker på nettet. Selskabet har i de seneste år opslugt konkurrenten Full Tilt Poker, så der er tale om verdens med afstand største pokerselskab. I Danmark kæmper selskabet en hård kamp med Danske Spil Poker om at være markedets største aktør, og med til at opfylde den ambition er derfor også en sportsbook – altså et oddsprodukt. Når man nu alligevel har en horde af danske kunder i folden, hvorfor så ikke også tilbyde dem et sted de kan spille på odds?

PokerStars har i den seneste tid været involveret i flere sponsorater indenfor sportens verden. Bl.a. spiller både Neymar Jr. og Cristiano Ronaldo poker hos PokerStars. Tidligere har også den spanske tennisspiller Rafael Nadal repræsenteret det store pokerselskab i en treårig periode, men den aftale er udløbet for ganske nylig. Man kan derfor godt sige, at selskabet har en klar ambition om at opnå en position indenfor sportens verden, og der er hverken Neymar eller Ronaldo næppe specielt billige. I takt med at pokerens popularitet – i hvert fald i Danmark – er stagneret en del den sidste håndfuld år, er det naturligt at selskabet søger efter andre indtægtskilder. Selskabet er også i gang med at udrulle et stort online casino, så inden længe vil det tidligere pokerrum være en full-scale spiludbyder.

Neymar Jr. spiller poker hos PokerStars. Mon han også får lov at spille betting hos BetStars?

Oddsfan.dk vil naturligvis være på pletten med en anmeldelse af BetStars, når produktet og hjemmesiden er oppe at køre. Moderselskabet Amaya Gaming har endnu ikke frigivet oplysninger om de eksakte detaljer. Sikkert er det dog, at selskabet netop har fået tildelt en licens til at drive sportsbetting. Licensen er udstedt af Spillemyndigheden under SKAT.

Indtil der foreligger mere nyt kan du fornøje dig med markedet bedste spiludbyder; Unibet.