Danske Spil bonus

Danske Spil bonus

Danmarks største spiludbyder – Danske Spil – er på banen med en af markedets allerbedste bonusser. Få 500 kr. til brug på Danske Spils sportsbook (Oddset). Læs nedenfor hvordan du får fat i en lækker bonus med ganske lempelige gennemspilskrav.

Danske Spil bonus - få 500 kr i velkomstbonus

Sådan får du 500 kr. bonus hos Danmarks største spiludbyder

Ud over at Danske Spils bonus er super-attraktiv, så er den også ganske nem at få fingrene i. Følg nedenstående procedure, og på 5 minutter er du i gang med at spille din velkomstbonus fri.

  • Opret en konto hos Danske Spil ved at benytte dette link.
  • Gå til Oddset-sektionen, vælg “min side” og dernæst “Oddset bonus”.
  • Under “nye tilbud” finder du Danske Spils Oddset bonus. Klik på denne for at benytte.
  • Overfør 500 kr. til din Danske Spil-konto, og bonussen bliver automatisk aktiveret. Du skal minimum overføre 500 kr.

Som noget lidt atypisk vil du ikke kunne benytte bonus-beløbet til at spille bonussen fri med. Det lyder måske en anelse underligt, men det er bestemt ikke en ulempe. Bonussen bliver placeret på en bonuskonto og vil først blive frigivet, når du har opfyldt gennemspilskravet. Gennemspilskravet er seks (6) gange bonussen. Dvs. at du skal spille for i alt 3.000 kr. før din bonus bliver givet fri. Men du kan jo vælge at indsætte mere end 500 kr., således at du nemmere vil kunne spille for sammenlagt 3.000 kr. Det er dermed en relativt meget nem bonus at spille fri.

Modtag din Danske Spil bonus her

Det med småt

  • Bonussen er kun tilgængelig for helt nye Danske Spil-kunder.
  • For at aktivere bonussen skal du indsætte minimum 500 kr. på din Danske Spil-konto. Vi anbefaler dog, at du indsætter flere penge, således at du har nemmere ved at opfylde gennemspilskravet.
  • Du kan følge med i, hvor meget du har gennemspillet på Danske Spils hjemmeside under “min side”.
  • Kun væddemål på minimum odds 1.50 tæller med i forbindelse med opfyldelse af gennemspilskravet.
  • Gennemspilskravet er seks (6) gange bonussen – dvs. 3.000 kr. i alt.

Danske Spil: Danmarks største spiludbyder og ikke uden grund

Det tidligere spillemonopol Danske Spil har i mange år kæmpet en brav kamp imod de mange nye udenlandske operatører, som er gået ind på det danske marked. Danske Spil var tidligere kendt for at levere et noget tyndt Oddset / betting-produkt, men det er der lavet gevaldigt om på de seneste år. Med den nye hjemmeside og betting-platform fra slutningen af 2013 er Danske Spil trådt i karakter, og er nu en af markedets med afstand bedste spiludbydere. Udvalget af odds – specielt på danske begivenheder – er enormt, og den nye live-betting-software fungerer ganske fint. Danske Spil er også kommet efter det med en ny mobil-app, så man kan nu også tilgå alle herlighederne via en mobil enhed. Sidst, men ikke mindst, bør det nævnes at Danske Spil nu også tilbyder nogle superlækre kampagner og bonusser – hvoraf denne velkomstbonus blot er én blandt mange. Danske Spil er et “must” i enhver seriøs spillers portefølje.

Modtag din Danske Spil bonus her

Læs vores anmeldelse af Danske Spil

Opret en konto hos Danske Spil

Lige nu: Besøg Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.