Oddset bonus

Oddset bonus

Danske Spil / Oddset tilbyder alle nye kunder en 100% bonus – op til 500 kr. Gennemspilskravene er ganske lempelige, så tjek ud hvordan du får fat i en af markedets bedste og nemmeste bonusser.

Få Oddset bonus - 100% op til 500 kr.

Sådan får du 100% bonus – op til 500 kr. – hos Danske Spil

Det kunne ikke være meget nemmere at få fat i den lækre Oddset bonus. Følg blot nedenstående fire trin, og du er på vej til at få en god start hos Danske Spil.

  • Opret en konto hos Danske Spil / Oddset ved at benytte dette link.
  • Gå til “min side” og vælg “Oddset bonus”.
  • Under “nye tilbud” finder du velkomstbonussen. Klik på denne for at benytte.
  • Overfør 500 kr. til din Danske Spil-konto, og bonussen bliver aktiveret.

Du vil ikke kunne spille med din bonus, så længe du ikke har opfyldt gennemspilskravet. Gennemspilskravet er 6 gange bonussen – dvs. 3.000 kr. Bonusbeløbet bliver overført til din spilkonto, så snart gennemspilskravet er opfyldt.

Modtag din Oddset bonus her

Det med småt

  • For at aktivere bonussen skal du indsætte minimum 500 kr. på kontoen.
  • Du kan følge med i dit gennemspil af bonus-vilkårene på hjemmesiden under “min side”.
  • Kun væddemål på minimum odds 1.50 tæller med i forbindelse med opfyldelse af gennemspilskravet.
  • Gennemspilskravet er seks (6) gange bonussen – dvs. 3.000 kr. i alt.

Oddset – En af de absolut bedste spiludbydere på markedet

Danske Spil har i flere år haft ry for at være et halvsløjt alternativ til de mange udenlandske spiludbydere, men intet kunne være mindre sandt. Danske Spil leverer i dag et topfedt produkt på højde med konkurrenterne – hvis ikke bedre. Ud over at du finder et enormt stort udvalg af odds på danske kampe og begivenheder, så er Danske Spil også kendt for sin store fairness. Det betyder bl.a. at du kan få lov til at satse lige så meget du har lyst til – og du bliver ikke som hos konkurrenterne limiteret. Det er et kæmpeplus i vores bog, og alene af den grund er det værd at have det tidligere danske spillemonopol med i sin bookmaker-portefølje.

Efterhånden som Danske Spil har fået styr på den nye hjemmeside og mobil-appen, så lokker produktet mere og mere. Det tidligere knapt så flatterende live-betting produkt er nu også på omgangshøjde med selv de bedste, og vi kan ikke komme på nogen gode grunde til ikke at spille hos Danske Spil. At de så også tilbyder en af markedets allerbedste velkomstbonusser er jo blot en ekstra god grund.

Modtag din Oddset bonus her

Læs vores anmeldelse af Oddset

Opret en konto hos Danske Spil

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.