Guts.com

Guts.com – Skandinavisk spiludbyder med en enestående livebetting software.

Guts.com - skandinavisk allround spiludbyder med lækker software

Guts.com

Guts.com er en relativ ny spiludbyder på det internationale marked. Spiludbyderen med de skandinaviske rødder er børsnoteret på børsen i Oslo under navnet Gaming Innovation Group, så der er tale om et veldrevet selskab. Guts.com har pt. sine kernemarkeder i Sverige, Finland og Norge, men selskabet har f.eks. også masser af kunder fra Storbritannien og Australien. Selskabet har i skrivende stund ikke en dansk spillelicens udstedt af Spillemyndigheden under SKAT, så derfor kan vi pt. ikke anbefale danskere at spille der.

Guts.com benyttede sig indtil sommeren 2015 af den velkendte sportsbetting software fra Everymatrix, men selskabet er nu flyttet over på sin egenudviklede software. Og hvilken en af slagsen. Sofwaren er udviklet in-house af datterselskabet iGaming Cloud, og den er fuldt på højde med konkurrenternes software – og det gælder uanset om der så er tale om Kambi, SBTech eller OpenBet.

Guts.com fokuserer på et meget stilistisk og lækkert produkt. Sportsbooken er måske en smule kedelig, men live betting-produktet er intet mindre end fantastisk! Det skal helt sikkert prøves. Vi troede, at Bet365 og Betfair var lysår foran alle de andre konkurrenter, men vi må sande at Guts.com er lige i haserne. Det eneste der trækker ned er, at spiludbyderen ikke tilbyder livestreaming af kampene. DEt kan vi leve med hvis kampen alligevel vises i kukkassen.

Spiludvalget hos Guts.com er ganske godkendt. På en traditionel Superliga-kamp kan man gå på opdagelse i blandt 80-90 forskellige spilvarianter, hvilket placerer selskabet på linje med gennemsnittet. Læg hertil et hav af væddemål, hvis kampene kan spilles live.

Man kan naturligvis også spille hos Guts.com via mobilen. Foretrækker man at spille on-the-go, så tilgår man herlighederne via ens mobile browser. Der er endnu ikke en decideret native app klar, og det trækker en smule ned i forhold til nogle af konkurrenterne. Når det er sagt, så fungerer den mobiloptimerede hjemmeside upåklageligt, og også her er vi imponerede over live-produktet. Alt i alt er det en spiludbyder vi meget gerne så på det danske marked.

Guts.com i billeder

Guts.com har som tidligere nævnt endnu ikke dansk licens udstedt af Spillemyndigheden under SKAT. Derfor kan vi på nuværende tidspunkt desværre ikke anbefale vores brugere at benytte denne ellers fremragende spiludbyder. Vi håber naturligvis at det snart ændrer sig, således at vi kan byde Guts.com velkommen her på siden. Indtil det sker – hvis det sker – kan du tjekke spiludbyderens hjemmeside ud her eller spille hos markedets bedste spiludbyder Unibet.